חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
הארסנל של סוריה
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 21:55:35 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 28, 2007, 21:47:04 ---
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 21:44:17 ---נץ, ידוע לך על מספר מטוסי B-2 או F-117 שהועברו בחשאיות מארה"ב לישראל?.
יש כאלה שטוענים שארה"ב העבירה לישראל את המטוס החדיש ביותר שארה"ב אפילו שוללת את קיומו שנקרא אורורה (Aurora). היו תצפיות רבות בישראל של כלי טייס בצורת משולש.
--- סוף ציטוט ---
לפי מה שידוע לי ארה"ב לא מוכרת אותו אפילו לישראל זה הנכס שלה המפציץ החמקן אני מאוד יתפלא אם יש לנו אותו...
--- סוף ציטוט ---
זה מצחיק שארה"ב לא מוכנה למכור אותו לישראל, מה היא מפחדת שישראל תשתמש במטוס הזה כנגדה?! לא נשמע לי הגיוני בכלל שהיא תחשוש למכור אותו לישראל.
יכול להיות שיש בסיסים אמריקניים בישראל כמו שיש בטורקיה וערב הסעודית ושם הם שומרים את המטוסים האלה.
חוץ מזה לארה"ב יש הרבה אינטרסים במזרח התיכון, הם צריכים שיהיו להם חמקנים במזרח התיכון מוכנים לפעולה.
--- סוף ציטוט ---
תשמע בכל זאת לפי פירסומים אין זכר לקנייה של מטוסים כאלה או בסיסים סודיים בכל זאת ניראה לי גם שיש אבל מי אני או אתה או נץ שנדע זאת זה ידוע לאנשים בודדי שומרי סוד.
דרך אגב בקשר לארה"ב ולאינטרסים סתם למי שלא יודע חיל האוויר הישראלי הוא חיל האוויר השני בכמותו במטוסי ה-F-16 ו-F-15 ארה"ב מכרה לישראל את הכמות הכי גדולה של מטוסי ה-F-16 ו-F-15.
Apricot:
הייתי מעוניין לדעת האם אתה יודעים על אמינותו של האתר "תיק דבקה" ועד כמה אפשר להאמין לדברים אשר כתובים שם
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Apricot על ינואר 29, 2007, 13:36:17 ---הייתי מעוניין לדעת האם אתה יודעים על אמינותו של האתר "תיק דבקה" ועד כמה אפשר להאמין לדברים אשר כתובים שם
--- סוף ציטוט ---
אני נוטה לא להאמין תמיד למרות במלחמת לבנון השנייה היו להם כמה ידיעות מדויקות שאפילו לתשקורת היותר גדולה לא היה.
בעיקרון אני לא ממש נוטה להאמין לכל מה שכתוב שם.
נץ וגאה בזה:
בכל זאת חייבת להיות תוכנית לשעת חירום נץ...
דרך אגב ידוע שחיל האוויר האיראני ימ"ש אין להם יכולת להגיע מאיראן לישראל יש מצב שבמלחמה הם יעביר מטוסי קרב לסוריה ומשם יתחילו לתקוף את ישראל?..
ובקשר לשיהאב מה יכולת הדיוק שלו?..
דומה ליריחו נץ?
[/quote]
לישראל חוץ מברירת שמשון (נשק יום הדין וכל מיני אופציות בלתי קובנציונליות אחרות) אין שום תוכנית אחרת לשעת חירום אמיתית.
יש מצב גם להעברת מטוסים ללבנון, אבל לא מזה אני חושש, יש להם עוד די והותר אופציות.
השיהאב הוא בעל כושר דיוק מופחת בהרבה מהיריחו, (בערך עד 2-5 ק"מ מהמטרה).
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט ---בכל זאת חייבת להיות תוכנית לשעת חירום נץ...
דרך אגב ידוע שחיל האוויר האיראני ימ"ש אין להם יכולת להגיע מאיראן לישראל יש מצב שבמלחמה הם יעביר מטוסי קרב לסוריה ומשם יתחילו לתקוף את ישראל?..
ובקשר לשיהאב מה יכולת הדיוק שלו?..
דומה ליריחו נץ?
--- סוף ציטוט ---
לישראל חוץ מברירת שמשון (נשק יום הדין וכל מיני אופציות בלתי קובנציונליות אחרות) אין שום תוכנית אחרת לשעת חירום אמיתית.
יש מצב גם להעברת מטוסים ללבנון, אבל לא מזה אני חושש, יש להם עוד די והותר אופציות.
השיהאב הוא בעל כושר דיוק מופחת בהרבה מהיריחו, (בערך עד 2-5 ק"מ מהמטרה).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה