חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

הארסנל של סוריה

<< < (7/21) > >>

נץ וגאה בזה:
ישראל חייה בהזיות של "שלום" וסומכת על "מתונים" בעולם המוסלמי שיעזרו לה נגד ה"פונדמנטליסטים", איזה תוכניות סודיות ואיזה נעליים.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 28, 2007, 00:18:37 ---ישראל חייה בהזיות של "שלום" וסומכת על "מתונים" בעולם המוסלמי שיעזרו לה נגד ה"פונדמנטליסטים", איזה תוכניות סודיות ואיזה נעליים.

--- סוף ציטוט ---
בכל זאת חייבת להיות תוכנית לשעת חירום נץ...
דרך אגב ידוע שחיל האוויר האיראני ימ"ש אין להם יכולת להגיע מאיראן לישראל יש מצב שבמלחמה הם יעביר מטוסי קרב לסוריה ומשם יתחילו לתקוף את ישראל?..
ובקשר לשיהאב מה יכולת הדיוק שלו?..
דומה ליריחו נץ?

Aaron:
נץ, ידוע לך על מספר מטוסי B-2 או F-117 שהועברו בחשאיות מארה"ב לישראל?.
יש כאלה שטוענים שארה"ב העבירה לישראל את המטוס החדיש ביותר שארה"ב אפילו שוללת את קיומו שנקרא אורורה (Aurora). היו תצפיות רבות בישראל של כלי טייס בצורת משולש.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 21:44:17 ---נץ, ידוע לך על מספר מטוסי B-2 או F-117 שהועברו בחשאיות מארה"ב לישראל?.
יש כאלה שטוענים שארה"ב העבירה לישראל את המטוס החדיש ביותר שארה"ב אפילו שוללת את קיומו שנקרא אורורה (Aurora). היו תצפיות רבות בישראל של כלי טייס בצורת משולש.

--- סוף ציטוט ---
לפי מה שידוע לי ארה"ב לא מוכרת אותו אפילו לישראל זה הנכס שלה המפציץ החמקן אני מאוד יתפלא אם יש לנו אותו...

Aaron:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 28, 2007, 21:47:04 ---
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 21:44:17 ---נץ, ידוע לך על מספר מטוסי B-2 או F-117 שהועברו בחשאיות מארה"ב לישראל?.

--- סוף ציטוט ---
לפי מה שידוע לי ארה"ב לא מוכרת אותו אפילו לישראל זה הנכס שלה המפציץ החמקן אני מאוד יתפלא אם יש לנו אותו...

--- סוף ציטוט ---
זה מצחיק שארה"ב לא מוכנה למכור אותו לישראל, מה היא מפחדת שישראל תשתמש במטוס הזה כנגדה?! לא נשמע לי הגיוני בכלל שהיא תחשוש למכור אותו לישראל.
יכול להיות שיש בסיסים אמריקניים בישראל כמו שיש בטורקיה וערב הסעודית ושם הם שומרים את המטוסים האלה.
חוץ מזה לארה"ב יש הרבה אינטרסים במזרח התיכון, הם צריכים שיהיו להם חמקנים במזרח התיכון מוכנים לפעולה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה