חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

הארסנל של סוריה

<< < (4/21) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 25, 2007, 22:56:00 ---צריך להגיע למצב בו המדינה מייצרת את כל הפלטפורמות והחלפים הדרושים כדי שלא נהיה סמוכים על אף אחד

--- סוף ציטוט ---
בשעת צרה

נץ וגאה בזה:
לא רק לשעת צרה, אלא לכל זמן אפשרי, כי זה מאפשר לנו חופש דיפלומטי הרבה יותר גדול.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 26, 2007, 00:00:24 ---לא רק לשעת צרה, אלא לכל זמן אפשרי, כי זה מאפשר לנו חופש דיפלומטי הרבה יותר גדול.

--- סוף ציטוט ---
הכוונה שלי הייתה לייצר כל הזמן ובשעת צרה להשתמש...
דרך אגב נץ חיל האוויר שלנו יכול להגיע לאיראן?...
דרך אגב שמעתי על עסקאות של מטוסי F-16 שישראל רכשה כמויות של 150 בכל עסקה עכשיו אני לא מבין מה הקטע שמביאים אותו לפה שולפים לו את כל הטכנולוגיה מחליפים במשהו שלנו וככה בהרבה דברים בו למה לא לייצר פה וזהו?...
דרך אגב לא יודע לך על איזה פרויקט לייצור מטוסי קרב של ישראל?..
ובנוגע למרכבה 4 למי ישראל מכרה אותה לאיזה מדינות?..

נץ וגאה בזה:
חיל האוויר מסוגל להגיע לאיראן, רק מידת האפקטיביות של כזו הגעה, לא ברורה דיה.
ארה"ב יודעת שברגע שייצרו את המטוס פה, אנחנו נקח את החומרים ואת קווי המתאר ונייצר בעצמנו ביום מן הימים משהו הרבה יותר טוב משלהם.
שלא כמו מרכזי הייצור של הטנקים האמריקאיים במצרים של טנקי "אברהמס" שם ידוע לאמריקאים שערבים אינם מסוגלים לייצר מעצמם דבר, עבודה ערבית כבר אמרנו?!
אין פרוייקטים של ייצור מטוסי קרב בישראל היום לצערי.
ישראל לא מכרה מעולם שום טנק מרכבה וגם לא איזו מין התוכניות לידע ליצצר אותו, לא מרכבה 1, לא מרכבה 2, לא מרכבה 3 על כל שידרוגיו, ובטח ובטח שלא מרכבה 4.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 26, 2007, 16:36:09 ---חיל האוויר מסוגל להגיע לאיראן, רק מידת האפקטיביות של כזו הגעה, לא ברורה דיה.
ארה"ב יודעת שברגע שייצרו את המטוס פה, אנחנו נקח את החומרים ואת קווי המתאר ונייצר בעצמנו ביום מן הימים משהו הרבה יותר טוב משלהם.
שלא כמו מרכזי הייצור של הטנקים האמריקאיים במצרים של טנקי "אברהמס" שם ידוע לאמריקאים שערבים אינם מסוגלים לייצר מעצמם דבר, עבודה ערבית כבר אמרנו?!
אין פרוייקטים של ייצור מטוסי קרב בישראל היום לצערי.
ישראל לא מכרה מעולם שום טנק מרכבה וגם לא איזו מין התוכניות לידע ליצצר אותו, לא מרכבה 1, לא מרכבה 2, לא מרכבה 3 על כל שידרוגיו, ובטח ובטח שלא מרכבה 4.

--- סוף ציטוט ---
טוב לדעת, אבל בכל זאת לפי דעתך האישית אין כמה מפעלים סודיים שעובדים על מטוסי קרב חדישים או שאנחנו שומרים "נאמנות" לארה"ב.
דרך אגב מה מספר הטקנים שיש לישראל מדובר על משהו כמו 4,000 נכון?..
דרך אגב יש לישראל 3 צוללות גרעיניות דולפין אם אני לא טועה.
ודרך אגב מה מטוסי הקרב שבהם משתמשים האיראנים לפי מה שאני שומע הם עוד עם מיגים ו-F-14.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה