שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

עוד כתבה על אוהדי בית"ר-ירושלים

<< < (4/6) > >>

Avi:
כן רצו להחתים את סואן בסוף בגלל כל הבאלגנים לא החתימו

אחרי הגול של סואן בנבחרת בדקה 90 כל המדינה חשבה עכשיו אוהדי ביתר יתרכחו ויתנו לעבס סואן לבוא לשחק בביתר. מצידי שכל הנבחרת תישרף כל עוד משחק שם שחקן ערבי מוסלמי הנבחרת לא מהעניינת אותי ! זה הדגל שפתחנו במשחק נגד סכנין שהיה אחרי המשחק של הנבחרת

חשבו בגלל שזה שחקן ערבי הקהל רגיש פה ושם שנה שעברה החתימו שחקן צעיר בן 18 מוסלמי מניגריה גם היה באלגן בסוף השאילו אותו והשנה מכרו אותו לאיזה קבוצה נראה לי היום הוא משחק בליגה הבלגית !
הנה קחו עוד כמה תמונות מהעיתונים

IRON_MAN:
כל-הכבוד לגיבורים האלו O0 :V: :V: :V:

שלומי:

--- ציטוט של: עֹז77 על אוקטובר 12, 2007, 11:49:14 ---גיידמאק הוא זה שקובע, ומדאיג אותי שהוא פעם אמר שאם הוא יהיה ראש עיריית ירושלים הוא ימנה לעצמו סגן ערבי

--- סוף ציטוט ---
ואם הם יביאו ערבי לבית"ר הערבי ילך יותר מהר מאשר שיעיפו אותו
יעשו לו שם תמוות

עז77:

--- ציטוט של: שלומי על אוקטובר 20, 2007, 23:19:58 ---ואם הם יביאו ערבי לבית"ר הערבי ילך יותר מהר מאשר שיעיפו אותו
יעשו לו שם תמוות

--- סוף ציטוט ---

ברוך הבא לימין האמיתי שלומי  O0

אתה צודק מאה אחוז, לפעמים אני חושב שזה היה דווקא די מגניב לראות את גיידאמק מנסה להביא ערבי לבית"ר...  ;D

אבירם:

--- ציטוט של: עֹז77 על אוקטובר 12, 2007, 11:49:14 ---גיידמאק הוא זה שקובע, ומדאיג אותי שהוא פעם אמר שאם הוא יהיה ראש עיריית ירושלים הוא ימנה לעצמו סגן ערבי

--- סוף ציטוט ---
מצטער, אך זה ממש לא ככה ..
הוא ניסה, לא הלך לא.
להזכירך בשנה שעברה ההנהלה התעניינה בשחקן בשם מוחמד צ'יטה, שמו הפרטי כבר עורר סערות אצלנו (הקהל הבית"רי), אך התקשורת וההנהלה הכחישה כל קשר להיותו מוסלמי [נו באמת..].
לאחר שהשחקן וההנהלה הבינו שהוא בסכנה, לא הביאו אותו ורק לאחר שהעניין היה סגור והוא לא בא לבית"ר הודיעו בתקשורת שהוא אכן ממוצא מוסלמי.
כסף לא קונה ערכים .

נ.ב

שמי אבירם, משתמש חדש פה, אוהד בית"ר בעל דיעות ימניות ואני חושב שאני לא היחיד פה  ;).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה