שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
עוד כתבה על אוהדי בית"ר-ירושלים
Avi:
http://news.Man.co.IL/news/CriminalLawCourt/Criminal/200410/20041027144500.HTML
ליפני 4-5 שנים שהביאו שחקן מוסלמי לבית''ר היה בלאגן עד שהוא עזב !
of erst
יש אוהדי ביתר גם שמאלנים ונגד גזענות ובעד דו קיום יש כאלה אבל הם בודדיםםם
אבל אנחנו שאר האוהדים לא נקבל שחקן ערבי ! גם עם התהפך העולם ...
יותר מאוחר או יום ראשון בעזרת ה' אני יעלה לפה כמה קטעים מעיתונות ומהתקשורת על כל העניין הזה !
עז77:
--- ציטוט של: Avi על אוקטובר 12, 2007, 14:32:16 ---http://news.Man.co.IL/news/CriminalLawCourt/Criminal/200410/20041027144500.HTML
ליפני 4-5 שנים שהביאו שחקן מוסלמי לבית''ר היה בלאגן עד שהוא עזב !
of erst
יש אוהדי ביתר גם שמאלנים ונגד גזענות ובעד דו קיום יש כאלה אבל הם בודדיםםם
אבל אנחנו שאר האוהדים לא נקבל שחקן ערבי ! גם עם התהפך העולם ...
יותר מאוחר או יום ראשון בעזרת ה' אני יעלה לפה כמה קטעים מעיתונות ומהתקשורת על כל העניין הזה !
--- סוף ציטוט ---
זה היה עבאס סואן שרצו להביא, לא?
נאור:
לפני 4-5 שנים הובא לבית"ר שחקן מוסלמי בשם איברהים א'נדאללה . עצם זה שהוא היה מוסלמי עורר אצל רב הקהל
זעם רב והם התחילו לאיים בכל מקום אפשרי שהם "ישרפו אותו ואת המועדון" כי לטענתם בית"ר עם ערבי\מוסלמי לא שווה כלום .
וכך היה , כל הזמן היו שורקים לו בוז . אני זוכר אפילו פעם שזרקו עליו באימון פחיות של שתייה וקיללו אותו כל הזמן והוא לבד
כבר הבין את המסר ועזב . בבית"ר ירושלים לא ידרך ערבי מוסלמי (אפילו ערבי נוצרי) - בית"ר זאת הקבוצה של היהודים , של
הימניים , הקבוצה של העמך הפשוט - והעמך אמר את דברו! "ערבי לא ידרוך בבית"ר ירושלים לעולם!"
עז77:
--- ציטוט של: נאור על אוקטובר 12, 2007, 14:41:48 ---לפני 4-5 שנים הובא לבית"ר שחקן מוסלמי בשם איברהים א'נדאללה . עצם זה שהוא היה מוסלמי עורר אצל רב הקהל
זעם רב והם התחילו לאיים בכל מקום אפשרי שהם "ישרפו אותו ואת המועדון" כי לטענתם בית"ר עם ערבי\מוסלמי לא שווה כלום .
וכך היה , כל הזמן היו שורקים לו בוז . אני זוכר אפילו פעם שזרקו עליו באימון פחיות של שתייה וקיללו אותו כל הזמן והוא לבד
כבר הבין את המסר ועזב . בבית"ר ירושלים לא ידרך ערבי מוסלמי (אפילו ערבי נוצרי) - בית"ר זאת הקבוצה של היהודים , של
הימניים , הקבוצה של העמך הפשוט - והעמך אמר את דברו! "ערבי לא ידרוך בבית"ר ירושלים לעולם!"
--- סוף ציטוט ---
אני אוהב את הקבוצה הזו יותר מרגע לרגע - יותר נכון את האוהדים השרופים שלה,
הם צריכים להצטרף אלינו באמת, יהיה להם פה בית חם
:)
פּז:
נכון שהקשר בית קבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים והתנועה הרוויזיוניסטית בית"ר קלוש היום, אך ערבי לא בדיוק יכול להיות שותף ב"ברית הנוער העברי ע"ש תרומפלדור".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה