חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 2 באוקטובר **
עז77:
חיים שלום,
אני אגש ישר לשאלה כמו שביקשת:
איך אתה מסביר את זה שאחרי כל השנים שעברו מאז שהקמת את JTF התנועה רחוקה מאוד מלהגיע לדרגה של JDL עם סניפים ופעילות אינטנסיבית שוטפת?
מהי לדעתך נקודת הכּשל שמונעת מהתנועה להיות מפורסמת ובעלת אלפי חברים כמו ה JDL, ואיך אפשר לתקן זאת לדעתך?
נ.ב- כרטיס אדי מבטאים כמו EDDIE או ADDIE, אני חושב שאמרת אדייה כי התבלבלת (בגללי) וחשבת שהגרשיים הם 2 יודים,
כעת כשחיפשתי מה הם באמת ראשי התיבות של אד"י כדי לרשום כאן, גיליתי למבוכתי שזה לא אד"י אלא סתם השם אדי EDDIE שהיה כינויו של אהוד בן דרור.
עֹז.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
שלום חיים!
בלי יותר מִדַּי הַקדמות אני אעבור ישר לַשׁאלה: מה לפי דעתך הנושא העיקרי שעליו עלינו לרכז את כל עוצמת הסרטונים של כל חברי הפורום וגם שלי?
שהקב"ה יברך אותך ויִשלח לך את כל הברכוֹת שרק תרצה, שנִזכּה לראותך במהרה בארצנו היפה ובע"ה גם השלמה!
בתודה, מאור.
אלירן:
חיים שלום רב,
בֶּעבר שמעתי תוכנית שלך, שבּה אתה ממליץ על איזה ספר של הרב אלבה..
רציתי לשמוע מִמך עוד המלצות על ספרים וגם המלצות על ספרים של כְּבוֹד הרב כהנא זצ"ל באנגלית..
תודה וכל טוב.
nino:
חיים הפטיש!! חג שמח דאגתי לברר לך על ערוץ מכאן כמו שביקשת
אחי זה ערוץ שמשדרים לכל המנויים של HOT בארץ
כנס לפה http://www.mikan.co.il יש לך הכל שם טלפון מידע מה שתצריך אבל'ה תזכור נינו תמיד לשרותך
הקיצקצ יש לי שאלה כזו השבוע: ממתי יש לך אתר אינטרנט ועל מה היה התוכנית הראשונה שלך בעברית ומתי ןאיפה אפשר להשיג אותה בבקשה
אני מודה מודה מודה לך ;D
נינו
אתה רואה את התוכנית ארץ נהדרת באמריקה? יש את זה שם? ::)
נשבור להם את העצמות:
חיים מזל טוב על הסרט שהכנת עם ה 100 אלף צופים ביוטוב אני מחפש את הסרט עם תרגום אם יש לך תשלח לי בבקשה.
השאלה שלי אליך היא למה יש כל מיני זבל מאחוריך שאתה מצטלם לסרטים? יש שם מנורה בצד ומדפסת וכל מיני דברים שנראים כמו מחסן ולמה אתה לא עם חליפה? יש לך ציצית?
אולי אתה יכול לעשות גם שיעורי תורה או לדבר קצת על הלכות או להתפלל בתוכניות שלך?
אבי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה