נו באמת בשן, לעזוב את הכל ולהתחיל לתקן אותיות פה וניקודים שם, איפה זה היה נגמר?
לא היה לי זמן וסבלנות לזה, זה באמת חשוב אני מסכים איתך, אבל בכלל לא בהשוואה לדברים האחרים שהיו לי על הראש באותה עת.
היום הייתי פועל אחרת, יש לנו כמה וכמה מנהלים בפורום, רוני כבר לא איום כמו פעם - וכמו שראית כאן , אני נענה בשמחה לתקן טעויות רציניות אם יש לי כאלה.
זה היה אירוּע "חריג". זו לא הייתה סתם "שגיאת דפוּס" ארעית תמימה כמו בַּקישוּר שהבאת. בַּקישוּר שהבאת זה היה סתם דיסקלוּד חביב וּמשעשע ולא "שגיאת-כתיב" של ממש. יחי ההבדל. מעבר לכך, בַּקישוּר שהבאת– ה"שגיאה" כביכול קבורה עמוק בנִבחי אחד העמודים הפנימיים והנִסתרים-מהעין (נִדמה לי השלישי) של אחד האשכולות הפחוֹת-מרכּזיים בַּפורום. דווקא שָׁם לא היה אִכפּת לי שלא תתקן..
לעוּמת זאת, השגיאה ההיא- הייתה שגיאה אמיתית, לא-מכובדת, בוטה, שהתנוססה לראווה
בכותרת של הודעה רִשׁמית בַּפורום, שהייתה גם סקר, ושנִכתבה על-ידי מנהל. בעינַי זה נזק
עצוּם וחמוּר שִׁבעתיים מִכּל-מיני שׁגיאות "דיסקלוּד" או אפילוּ שגיאות "רגילוֹת" למיניהן, שמופיעות בעמודים נידחים של אשכולות-חוּלין...
כפי שאמרתי, מדובר בשגיאה בולטת מאד (ואחסוך אותה למען אלה שלא יודעים עדיין על מה אני מדבר) שמשחיתה את התדמית שלנוּ בעיני משתמשים פוטנציאליים וּמפחיתה את הערך של הפורום דראסטית. זה לא דומה לַשגיאות ה"רגילות" שאתה עושה לפעמים (נוּ, וכולנוּ אגב..) – הן מבחינת חריפוּת-הצרימה שלה, הן מבחינת המיקוּם המרכזי שבו היא הופיעה והן מבחינת האימפּקט ה"ממלכתי" שהיא קיבלה מעצם העובדה שהיא נִכתבה על-ידי מנהל. כּאמוּר, אני מבין שאנחנוּ עד עכשיו כנראה חלוּקים בַּנקודה הזאת, אך זו דעתי הנכוחה.
כפי ששׂמת לב, ואני בּטוּח ששׂמת לב, אני לא נוהג להעיר חינם, וּמעולם לא הערתי לך על שגיאוֹת-כתיב "רגילוֹת" כאלה ואחרוֹת, לא לפני המִקרה ולא לאחריו (והאמן לי שהיוּ וישנן). הסיבה היחידה ש
חרגתי מהרגלי אז, בַּמִקרה
היחידי שהרשיתי לעצמי לפנות אליך (ברוב-חציפוּתי) וּ"להטרידך" בעִניינים 'זניחים' כאלה,– הייתה, שוּב, רמת-חוּמרתוֹ ה
אֶקְסֵפְּצְיוֹנָאלִית של המִקרה והדאגה האישית שלי לטובת הפורום.
ונִכוויתי. אם חשבתָּ שהערתי לך כדי להתחיל איתך "מסכת תיקוּני אותיות פה וניקודים שם" – טעית טעוּת גדולה בהערכה שלך לגביי אז. ואתה מבין זאת בדיעבד היום.
אני נוטה לייחס זאת ללחץ הרב שהופעל עליך באותה תקופה ולשפוט אותך לכף-זכוּת, ואני סולח לך כמובן (אך לא שוכח
).