0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
אני לא אוהב להיכנס לאתר בצלם.
תגידו גם אתם אוהבים להכנס לאתר של בצלם ולראות את המחסור באוכל אצל הפלסטינים ולאכול באותו זמן? אני אוהב את זה..
אם אני אכנס לאתר בצלם לא משנה מה הסיבה אני מוסיף להם עוד כניסה.למה לי להוסיף להם עוד כניסה?
חחחחחחחח חזק!!מה זה אתר בצלם?
חחח תביא את הקישור משה אני בדיוק אוכל עכשיו נראה אם יהיה כיף לעשות את זה
מה זה "פלסטינים" בכלל?
ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 30, 2007, 16:18:34מה זה "פלסטינים" בכלל?אוסף חמולות עם הרבה שמות:פלסטינים, פלשתינים, פלשתינאים, פלסטינאים, פלשיתים, ערבי סוריה הגדולה.
מה יש לך?
ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 30, 2007, 18:16:56מה יש לך?מה יש לי? יש לי רצון שתפסיקו לשרת את התעמולה הערבית להשמדתינו לפחות בפורום שלנו.
ציטוט של: Eternal על אוגוסט 30, 2007, 17:53:33ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 30, 2007, 16:18:34מה זה "פלסטינים" בכלל?אוסף חמולות עם הרבה שמות:פלסטינים, פלשתינים, פלשתינאים, פלסטינאים, פלשיתים, ערבי סוריה הגדולה.מה קשורים הפלשתים?. הפלשתים חיו בתקופת התנ"ך והשמדנו אותם כליל. הם לא קיימים יותר.קשה להגיד "ערבים"? איך אתם כל כך אוהבים להשתמש בתעמולה הערבית המוסלמית הנאצית. זה דוחה כבר.
ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 30, 2007, 17:59:03ציטוט של: Eternal על אוגוסט 30, 2007, 17:53:33ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 30, 2007, 16:18:34מה זה "פלסטינים" בכלל?אוסף חמולות עם הרבה שמות:פלסטינים, פלשתינים, פלשתינאים, פלסטינאים, פלשיתים, ערבי סוריה הגדולה.מה קשורים הפלשתים?. הפלשתים חיו בתקופת התנ"ך והשמדנו אותם כליל. הם לא קיימים יותר.קשה להגיד "ערבים"? איך אתם כל כך אוהבים להשתמש בתעמולה הערבית המוסלמית הנאצית. זה דוחה כבר.קשה לי לראות שלא הבנת שזאת בדיחה.
פסלטינים ?