בס"ד
טארן,
קודם כל, ברוך הבא, ואני מודה לך על השתתפותך בפורום.
כעת, לנושאים שהעלית. נראה לי שאתה מאמין שבזה שאתה מחרף ומגדף את אחיך היהודים האמוניים, אתה מתחבב על הגוים. אז יש לי חדשות בשבילך, ידידי. בתור מישהו שגר בגלות ארה"ב כבר 8 שנים, ובתור מישהו שאינו נושא כל סממנים יהודיים חיצוניים, אני יכול לומר לך בבטחון גמור שהגוים שונאים וימשיכו לשנוא אותך בין אם אתה יהודי אמוני שומר מצוות, ובין אם אתה יהודון מבולבל ומתבולל שלא יודע מי הוא ומאיפה הוא. ביהדות קיים עונש "כרת", כלומר, בגלל פשעים מסויימים יהודי יכול להפוך ל"ערב רב" ואינו יחשב יותר לחלק מן העם היהודי. הבעיה היא שעבור הגוים (למטרת שנאה והשמדה), יהודי תמיד יחשב ליהודי, לא משנה עד כמה הוא מתבולל או משת"פ אכול שנאה עצמית.
אז אם אתה מכיר בעובדה זאת, ואתה מבין שאף פעם, לא משנה עד כמה תשתדל, לא תחשב ל"אחד מהם" ולכל היותר הם ישתמשו בך כשוטה שימושי כדי לפגוע בעם היהודי, וכשיסיימו אתך גורלך יהיה זהה לגורלם של אלו שסייעת בהשמדתם, האם לא נראה לך שכדאי לך ללמוד יותר על היהדות, להתעמק במונחים ובמושגים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר, לא לבטל בהינף-יד הלכות וחוקים שעל-פיהם העם שלנו התקיים במשך אלפי שנים, ולחלוק כבוד לאבותיך שהגנו על מסורת העם שלנו במשך אלפי שנים בעקשנות ובמסירות נפש? הדמוקרטיה (נוסח המערב) היקרה שלך מתפוררת בכל רחבי המערב, ואפילו אתה בעצמך לא מאמין בה, שהרי אתה קורא לסיום תהליך חילופי האוכלוסין בין ישראל וארצות ערב.
אתה יורק על קברות אבותיך ואבות אבותיך, וה' ירחם על תנוקות מבולבלים שנשבו וידריכם אל האמת.