בערב אחד לפני חודש וחצי הייתי במכון כושר בבוקרשט, והיו איתי עוד שני סטודנטים ישראלים שמתאמנים שם באופן קבוע. בנוסף לישראלים היו עוד שלושה ערבושים מהגליל שדיברו עברית עם מבטא ישראלי מובהק. כעבור 20 דקות הישראלים עזבו ורק אני נשארתי עם עוד כמה רומנים. אחרי שסיימתי את האימון שלי, הבטתי באחד מהערבושים לכמה שניות והוא צעק עלי בתוקפנות: "מה הבעיה שלך יא חתיכת יהודון?". עניתי לו ברומנית: "אני אסתכל איפה שבא לי" ואז בעברית: "ערבוש". הוא איים עלי ואני הזהרתי אותו שלא יתעסק איתי. הוא דחף אותי ותקף אותי באגרופים ואני החזרתי לו יותר חזק. הוא הרים משקולת של 25 קילו וניסה להכניס לי אותה בראש, למזלי הוא לא הצליח כי זו משקולת כבדה והאנשים שהיו שם הפרידו בינינו. אחרי שהוא ראה שהוא לא יכול להביס אותי, הוא הוציא סכין וניסה לדקור אותי. נאבקתי בו ותוך כדי מאבק הוא חתך אותי שלוש פעמים ביד שמאל ומאז נותרתי עם צלקות אדומות, ארוכות ומכוערות. הצלחתי לקחת ממנו את הסכין (פתחתי לו את האצבעות ולקחתי אותה) והפלתי אותו על הריצפה. בשלב הזה הייתי כל כך עצבני שהרמתי את המשקולת שבעזרתה הוא ניסה לפגוע בי והכנסתי לו אותה ישר לתוך הברך הימנית בעוצמה. הוא התחיל לבכות ולצרוח והחברים הערבים שלו ניסו לפגוע בי, אבל הרומנים שהיו שם הגנו עלי. בסוף הזמינו משטרה ואמבולנס (החוק הרומני מחייב להזמין גם משטרה אחרי אירוע אלים שבו נפגעו אנשים) שלקח אותו לבית החולים ואני טופלתי במקום. היד שלי היתה מכוסה בדם ונזקקתי לשלושה תפרים. עד עכשיו נשארו לי שם צלקות אדומות. לאחר מכן הייתי 6 שעות במעצר, ושבוע לאחר מכן היה לי משפט. רכשתי עורכת דין טובה, ויצאתי חצי זכאי. 90% מהראיות היו לטובתי: מצלמות המעקב במכון תיעדו את כל מה שקרה שם והיו 13 אנשים שראו את מה שקרה והעידו לטובתי במשפט. הואשמתי בשני סעיפים:
- שימוש מופרז באלימות - יצאתי זכאי בגלל שעשיתי זאת מתוך הגנה עצמית.
- גרימת נזק גופני לאדם אחר - יצאתי אשם בגלל הנזק הכבד שנגרם לרגל שלו. הוא ישאר צולע לכל ימי חייו.
בסוף הייתי חייב לשלם את הוצאות הטיפול שלו, 1,000 יורו.
הערבוש הזה, יצא אשם על תקיפה, גרימת נזק גופני לאדם אחר, ניסיון לרצח והחזקת נשק ללא רשיון. העונש המינימלי על החזקת נשק קר ללא רשיון ברומניה הוא 6-18 חודשי מאסר. הוא לא נשלח לכלא בגלל הנזק שנגרם לרגל שלו, אבל הויזה שלו בוטלה והוא נשלח חזרה לארץ יחד עם קרובי המשפחה שלו שהיו שם והוא חויב לשלם לי 750 יורו פיצויים.
בסוף הוצאתי רק 250 יורו, שווה את ההשקעה, אבל נשארתי עם טראומה לזמן ארוך. בכל פעם שאני מתהלך ברחוב יש לי תחושה שמישהו יתקוף אותי. כל הזמן אני חושב רק על שימוש באלימות ועל איך אני אגן על עצמי באופן אובססיבי. הפחד הכי גדול שלי הוא שהכלב הזה יתבע אותי בארץ. שם ניצחתי, כאן לא יהיה לי סיכוי, כי לערבים יש יותר זכויות מיהודים בארץ.