שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

האם במוסיקה מזרחית יש אידיאליזם ?

<< < (4/4)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: היסטוריון על אוקטובר 31, 2007, 22:22:13 ---מישו יכול אולי לפתוח אשכול או לרשום רשימה של שירים לאומיים מזמרים "רגילים". כמדומני שלדקלון (ימני מובהק)יש כמה כאלה.

--- סוף ציטוט ---

דקלון בהחלט! O0 הוא אחד הבודדים שיש. :)

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
אוי נו באמת גם בשן...
אתה רוצה להגיד לי שבמוזיקה הישראלית הרגילה אין את המסחור הזה?
רוני סופרסטאר :smil058:,חובבי ציון,קרן פלס,מאיה בוסקילה,איה קורן,אריק ברמן ועוד רבים וגרועים...{מצטער אני לא יכול להתאפק... :smil098: aa4}אז אתה רואה שזה לא קשור?

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 15, 2007, 02:55:31 ---אוי נו באמת גם בשן...
אתה רוצה להגיד לי שבמוזיקה הישראלית הרגילה אין את המסחור הזה?
רוני סופרסטאר :smil058:,חובבי ציון,קרן פלס,מאיה בוסקילה,איה קורן,אריק ברמן ועוד רבים וגרועים...{מצטער אני לא יכול להתאפק... :smil098: aa4}אז אתה רואה שזה לא קשור?

--- סוף ציטוט ---

בטח שאתה צודק! הפיחוּת בערך המוסר הוא מחלה כלל-ארצית כמו שכתבתי,
ואפילו כלל-עולמית, לצערנוּ הרב. ציפיתי ממוסיקה מזרחית דווקא להתעלות מעל זה ולהציג תוכן שונה המגלם בחובו רף גבוה יותר של מוסר ושל אידיאליזם.

התפלאתי לראות שלא זו בלבד שהמוסיקה המזרחית זורמת בגאון עם המגמה הכלל-עולמית של הידרדרוּת ערכית פאטאלית, אלא שהמציאוּת היא שהיא דווקא מובילה אותה. המוסיקה המזרחית – ברוב-רובהּ, בַּז'אנרים הכי מייצגים שלה – משדרת בַּמסרים שלה אגואיזם, בהמיוּת, פשטנוּת וווּלגאריזם.  וחבל. חבל מאד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה