כתב נושא: מחר (יום ה') תתקיים אזכרה לחייל עדן נתן זדה הי"ד  (נקרא 13318 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
מחר (יום ה') תתקיים אזכרה לחייל עדן נתן זדה הי"ד
« להגיב #25 ב- : יולי 12, 2007, 00:41:00 »
ראו בהודעה זותי את הודעותי האחרונה:
 עדן נתן הוא בוגד ומחבל הוא לא גיבור הוא חולה נפש ובושה למאבק בערבים.
לא כול אדם שרוצח ערבים הוא גיבור וזה בוגד עלוב זהוא ההודעה ה-680 והאחרונה
תתבייש לך, איך אתה מעז לדבר ככה על יהודי שקידש שם שמיים ונרצח. אף אחד עדיין לא יודע מה בדיוק קרה באוטובוס, יכול להיות שניסו לחטוף לו את הנשק, או שהתחילו לקלל אותו "יהודי מסריח". וגם אם הם לא עשו לו כלום, הוא נקם על רצח אלפי יהודים.

כאן זה לא גנון, איומים בפרישה מהווים ניסיון פגיעה בפורום ואנו רואים זאת בחומרה רבה, כשתחזור לפה על ארבע תמצא את עצמך חסום, ואל תתפלא.

אין לי בעיה עם עדן הי"ד אבל יש לי בעיה עם הודעתך כי בתור יהודים יש לנו בעיה מוסרית הרי נאמר "לא תיקום ולא תיטור", וגם מה עם הדרוזים שנהרגו?
תשמע, איני יודע איך אתה היית מתנהג אבל לרצוח בשל קללות מערבושים? בטח עשו לו דבר נורא יותר... איני מאמין שהוא היה רוצח בשל דבר כזה.. בטח ניסו לפגוע בו פיזית..
קללות בסגנון "יהודים מסריח", "צריך להשמיד אותכם" יכולות לעלות את הסעיף ולגרום להתפרצות זעם אצל כל יהודי נורמאלי.
ואם ערבים היו מנסים לחטוף לי את הנשק אם הייתי בצבא, הם היו מקבלים כדור בראש.
« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 00:46:51 על ידי אהרֹן »

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #26 ב- : יולי 12, 2007, 00:46:55 »
ראו בהודעה זותי את הודעותי האחרונה:
 עדן נתן הוא בוגד ומחבל הוא לא גיבור הוא חולה נפש ובושה למאבק בערבים.
לא כול אדם שרוצח ערבים הוא גיבור וזה בוגד עלוב זהוא ההודעה ה-680 והאחרונה
תתבייש לך, איך אתה מעז לדבר ככה על יהודי שקידש שם שמיים ונרצח. אף אחד עדיין לא יודע מה בדיוק קרה באוטובוס, יכול להיות שניסו לחטוף לו את הנשק, או שהתחילו לקלל אותו "יהודי מסריח". וגם אם הם לא עשו לו כלום, הוא נקם על רצח אלפי יהודים.

כאן זה לא גנון, איומים בפרישה מהווים ניסיון פגיעה בפורום ואנו רואים זאת בחומרה רבה, כשתחזור לפה על ארבע תמצא את עצמך חסום, ואל תתפלא.

אין לי בעיה עם עדן הי"ד אבל יש לי בעיה עם הודעתך כי בתור יהודים יש לנו בעיה מוסרית הרי נאמר "לא תיקום ולא תיטור", וגם מה עם הדרוזים שנהרגו?
תשמע, איני יודע איך אתה היית מתנהג אבל לרצוח בשל קללות מערבושים? בטח עשו לו דבר נורא יותר... איני מאמין שהוא היה רוצח בשל דבר כזה.. בטח ניסו לפגוע בו פיזית..
קללות בסגנון "יהודים מסריח", "צריך להשמיד אותכם" יכולות לעלות את הסעיף ולגרום להתפרצות זעם אצל כל יהודי נורמאלי.

עלינו לשלוט ביצרינו כעם נבחר.. חלק מהעלינות שלנו על הערבים זה שאנו בעלי שליטה על יצרינו.. עדן הי"ד לא הותקף מילולית אני בטוח שהוא שלט ביצריו חייב היה זה להיות סיבה אחרת, הנני מאמין שהוא הותקף פיזית..

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מחר (יום ה') תתקיים אזכרה לחייל עדן נתן זדה הי"
« להגיב #27 ב- : יולי 12, 2007, 03:39:29 »
חוק חדש?
זה לא אשמתי שאתם לא רוצים לחסום בוגד אשר מתחיל לחלוק בכול נושא.
הוא לא שמאלני הוא סתאם רוצה לגרום לבלאגן.
אילו אני אחסם זה יהיה הניצחון שלו ולא שלי.
ולכן אני ביגלל החוק החדש (?) אני מפסיק אם "איומים".
אבל אני מקווה שאותו לא שמאלני יחסם בקרוב.

שלמה היקר,
כל זה לכבודי?
אתה יודע, אצלנו בחבר'ה, מקובל שאם מישהו לא רוצה לראות את הפרצוף של מישהו אחר בחבר'ה, אז הוא נשאר בבית בעצמו. ככה זה אצלנו, לא יודע איך אצלכם.
נעלבתי לשמוע ש"אני לא שמאלני".
אני גם כלל לא פניתי אליך באשכול הזה.
בסך הכל הבעתי את דעותיי, אתה רוצה שאני אגורש מהפורום, כמו שחיים תמיד אומר, רק בגלל דעותיי?
בפעמים הבודדות שאתה פנית אלי ישירות בפורום, גידפת וניאצת ללא כל התגרות מצידי, כאשר אני השתדלתי להשיב לך די באיפוק ואף הצעתי לך להתדיין על האידיאולוגיה שלך. לא מסוגל לנהל דיון? ממה אתה מפחד?

כתבת שאני "מתחיל לחלוק בכול נושא". סליחה, התנועה שלך עוסקת בפרחים, פרפרים ואפיית עוגות?! - היא עוסקת בנושאים שנויים במחלוקת, אני לא זה ש"מתחיל לחלוק בכול נושא", המחלוקת קיימת מעצם מורכבותה של המציאות.
« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 03:46:46 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 12, 2007, 03:44:05 »
חוק חדש?

שלמה היקר,
כל זה לכבודי?
אתה יודע, אצלנו בחבר'ה, מקובל שאם מישהו לא רוצה לראות את הפרצוף של מישהו אחר בחבר'ה, אז הוא נשאר בבית בעצמו. ככה זה אצלנו, לא יודע איך אצלכם.
בסך הכל הבעתי את דעותיי, אתה רוצה שאני אגורש מהפורום, כמו שחיים תמיד אומר, רק בגלל דעותיי?
בפעמים הבודדות שאתה פנית אלי ישירות בפורום, גידפת וניאצת ללא כל התגרות מצידי, כאשר אני השתדלתי להשיב לך די באיפוק ואף הצעתי לך להתדיין על האידיאולוגיה שלך. לא מסוגל לנהל דיון? ממה אתה מפחד?

כתבת שאני "מתחיל לחלוק בכול נושא", סליחה, התנועה שלך עוסקת בפרחים, פרפרים ואפיית עוגות?! - היא עוסקת בנושאים שנויים במחלוקת, אני לא זה ש"מתחיל לחלוק בכול נושא". המחלוקת קיימת מעצם מורכבותה של המציאות.

הגד נא לי, מדוע הנך מעוניין להתנכל לאנשים בעלי דעה שונה? אם אינך מסכים עמנו מדוע אתה עושה דברים אלו? מדוע שלא תמשיך בדרכך ותתן לנו להמשיך בדרכנו?
« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 03:52:02 על ידי tomsalts »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #29 ב- : יולי 12, 2007, 05:01:54 »
זה חייל זה?

איזה "חייל" נכנס עם נשק לאוטובוס מלא אזרחים ערבים, לא חמושים, ומתחיל לרסס אותם בלי סיבה?

מה הגבורה בזה? זה חייל של שוקולד, ושוקולד רקוב של גזענות רצחנית.

בושה.
בס''ד
 עוץ לי......התבייש לך ! מחרף ומגדף אדם שנהרג למען היותך כאן! הצטרף ל ''חבריך '' האוייבים הערבים שמפעילים מתאבדים כ ''פצצות אנושיות '' על-מנת להרוג אזרחים תמימים ! לך ותפגין איתם למען ה '' שלום '' שתכליתו לשים קץ לחייך !,מטומטם שטוף מוח ,כפוי -טובה , ועוד הרבה תארים כאלה מתאימים לך . בוש והיכלם !! וכן כל השמאלנים שכמותך שנשטף מחום ע''י האויב הערבי שחודר אליכם ומפתה אתכם עד שיוריד אתכם לזנות , מעשי ההתעללות בכם יקרו בסוף לפי תכניותיו, בינתיים משתמש בכם האויב הערבי כדי לפגוע בנו --אחיכם!!
                                                                                רפואה שלימה לכל הפגועים נפשית מעמנו ובכללם
                                                                                                     עוץ לי..........
                                                                                               הגולה בארץ
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #30 ב- : יולי 12, 2007, 10:21:13 »
חוק חדש?

שלמה היקר,
כל זה לכבודי?

כתבת שאני "מתחיל לחלוק בכול נושא". סליחה, התנועה שלך עוסקת בפרחים, פרפרים ואפיית עוגות?! - היא עוסקת בנושאים שנויים במחלוקת, אני לא זה ש"מתחיל לחלוק בכול נושא", המחלוקת קיימת מעצם מורכבותה של המציאות.

אני יודע טוב מאוד שאתה לא שמאלני. אתה טרול ללא דעות פוליטיות.
אתה יכול באותה ההצלחה להירשם לפורום שמאלני ולשחק את עצמך ימני "קיצוני".
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 11:34:29 על ידי גם בשן וגם גלעד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #31 ב- : יולי 12, 2007, 11:23:15 »
הגד נא לי, מדוע הנך מעוניין להתנכל לאנשים בעלי דעה שונה? אם אינך מסכים עמנו מדוע אתה עושה דברים אלו? מדוע שלא תמשיך בדרכך ותתן לנו להמשיך בדרכנו?

"מתנכל"?! חס ושלום. אתה מציע שאמשיך בדרכי ואעצום את עיני בשעה שצעירים טובים כמוכם נחשפים כאן יום יום לגזענות, שינאה ודעות כלכליות נאו ליברליות ימניות? אני ואתם חיים באותה מדינה אתה יודע. רובכם כאן בצד שלי, רק שאתם לא יודעים את זה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #32 ב- : יולי 12, 2007, 11:27:55 »

"מתנכל"?! חס ושלום. אתה מציע שאמשיך בדרכי ואעצום את עיני בשעה שצעירים טובים כמוכם נחשפים כאן יום יום לגזענות, שינאה ודעות כלכליות נאו ליברליות ימניות? אני ואתם חיים באותה מדינה אתה יודע. רובכם כאן בצד שלי, רק שאתם לא יודעים את זה.
עוץ לי גוץ לי אתה בדיוק מתבטא כמו הממסד,מה גזעני בכך שאנחנו נגד האיסלם?
תבדיל בין גזע לדת.
אנחנו חיים בארץ ישראל,אתה חי במדינת ישראל,ותפסיק להכליל,אם חיים תומך בשוק חופשי זה לא אומר שכולם פה רוצים שוק חופשי,יש פה אנשים שהם נגד שוק חופשי.
אף אחד לא פה שטוף מוח,לעומתך אתה זה ששטפו לו את המוח.
אנחנו בצד שלך?אולי אנחנו בצד שלך כי אנחנו נגד הממסד,אנחנו לוקחים את זה אחרת,ואתה לוקח את זה אחרת.
אתה צריך ליצור אתר "השמאל האמיתי"
« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 11:37:59 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : יולי 12, 2007, 11:32:04 »

עוץ לי גוץ לי אתה בדיוק מתבטא כמו הממסד,מה גזעני בכך שאנחנו נגד האיסלם?
תבדיל בין גזע לדת.
אנחנו חיים בארץ ישראל,אתה חי במדינת ישראל,ותפסיק להכליל אם חיים תומך בשוק חופשי זה לא אומר שכולם פה רוצים שוק חופשי,יש פה אנשים שהם נגד שוק חופשי.
אף אחד לא פה שטוף מוח,לעומתך אתה זה ששטפו לו את המוח.

עזוב אותו הוא טרול.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #34 ב- : יולי 12, 2007, 11:48:57 »

עזוב אותו הוא טרול.

טרול זה כזה:

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #35 ב- : יולי 12, 2007, 11:50:34 »
ובכלל, טרול זה אחד שבא לקלקל ולהפריע למהלך הדיון, כשלרוב אני זה שנאלץ לנסות למשוך אתכם בחזרה לתרבות דיון.

חשבתי שאתם "ליבראליים" ומסוגלים להתמודד בדיונים על האידיאולוגיה שלכם, להבדיל מלזרוק בוץ אינפנטילי על כל מי שלא מסכים אתכם פה.

שים לב שאתה ניבלת את הפה:
וברור שילד מוגבל בן 11 לא יודע מה זה.
...
שאתה ילדון טיפש ללא חברים
אני לא זוכר שירדתי פה פעם לפסים אישיים מעבר לגבולות הטעם הטוב.

אתה מעדיף לשוחח פה עם כל המשוכנעים ולדון כל היום בהמלצות פוטוגניות סטייל "תעמוד" ו"תשב" בתוכניות של חיים בן פסח? או שאתה רוצה לנהל דיון על האידיאולוגיה שלך?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #36 ב- : יולי 12, 2007, 11:50:54 »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : יולי 12, 2007, 11:55:34 »
מעכשיו, כל תגובה שאינה קשורה לנושא הדיון תמחק ומחברה יחסם. ראו הוזהרתם.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #38 ב- : יולי 12, 2007, 11:57:54 »
אתם יודעים שאותו חייל ערק מצה"ל, לקח את הנשק ונסע ליישוב לא-יהודי ושם פתח באש?
כיצד תסבירו למה הוא עזב את המשמרת שלו?
הוא רצה להרוג ערבים וזו לא הדרך שלנו, של היהודים. אנחנו צריכים לפעול בדרך החוק.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 11:37:25 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #39 ב- : יולי 12, 2007, 13:39:53 »
אתם יודעים שאותו חייל ערק מצה"ל לכך את הנשק ונסע לישוב לא יהודי ושם פתך באש?
כיצד תסבירו למה הוא עזב את המשמרת שלו?
הוא רצה להרוג ערבים וזו לא הדרך שלנו של היהודים אנחנו צריכים לפעול בדרך החוק.

:V: מסכים עם כל מילה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #40 ב- : יולי 12, 2007, 13:41:41 »
איזה גיבור הוא..אני גאה בו, והלוואי שאני יום אחד אוכל לקדש שם שמיים כמו שהוא עשה.

עם ישראל חי! מוות לערבים ולבוגדים!

עוץ לי אתה קוטוק רציני..מה אתה מחפש פה בכלל? סתם להיכנס לוויכוחים וסתם לצאת פארש?

כל אחד שאני מדבר איתו היום בעבודה אומר שכהנא צדק, ואני מדבר עם 100 אנשים לפחות כל יום..לאנשים נִמאס מהשמאל ההתאבדותי.

עוד מעט לאנשים כמוך לא תהייה עבודה..
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 11:38:31 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #41 ב- : יולי 12, 2007, 13:50:19 »
יש לי שאלה אחת אחת לכולם: הרצח שנתן זדה ביצע, תרם משהו למישהו? המצב טוב יותר בזכותו? הוא מנע מהלך פוליטי כלשהו?

אני לא נגד הרג אזרחים, כשזה נובע מכורח המציאות, כמו בדוגמא של הירושימה. ארה"ב החליטה להפציץ את הירושימה ע"מ להגן על אזרחיה שלה, להכניע את האוייב בזמן ולמנוע את המשך המלחמה. בלית ברירה הפתרון הראוי היה השמדת אזרחים.

ניקח דוגמא נוספת. טיל של מסוק צה"לי יורה לבית שבו יש מבוקש והורג את המבוקש יחד עם כל יושבי הבית האזרחים. הרג האזרחים כואב לי מאד, (כן כן, אני יודע, אני יהודון מתחסד ודפוק בראש,  אני בוגד בולשביקי נאצי מטונף שאינו ראוי לחיות, שמאלני רדיקלי, כי אני מרשה לעצמי להגיד, שלמרות שהם האויב הם עדיין בני אדם,וכואב לי כשהם סובלים ומתים), אבל אין ספק שהפעולה הכרחית, היות וחיי אזרחים ישראלים חשובים לי יותר מחיי אזרחים "פלסטינאים". ואם יש להרוג אזרחים ערבים ע"מ לחסל טרוריסט אז זה מה שנעשה, ואם נגיע למסקנה שיש לגרש מכאן את כולם, אז בכאב רב זה מה שיש לעשות.

אבל הרג סתמי של אזרחים? רצח חסר מטרה? ירי ע"מ לפגוע בעוברי אורח? אני לעולם לא אצדיק אקט כזה. לעולם. אני יודע שרובם תומכים בטרור ועדיין, הרג אקראי לא ישנה את המצב כהוא זה.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #42 ב- : יולי 12, 2007, 13:52:27 »
איזה גיבור הוא..אני גאה בו, והלוואי שאני יום אחד אוכל לקדש שם שמיים כמו שהוא עשה.

אתה גם רוצה להיות "גיבור" כמוהו ולרסס אזרחים חפים מפשע?
בוא תילחם בממסד שגוזל אותך ומפעיל מולך שוטרים עם אלות ופרשים אם אתה כזה גיבור.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 11:40:37 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #43 ב- : יולי 12, 2007, 13:55:03 »
אני מחכה לתשובה שלך עוץ לי גוץ לי.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #44 ב- : יולי 12, 2007, 13:59:09 »
יש לי שאלה אחת אחת לכולם: הרצח שנתן זדה ביצע, תרם משהו למישהו? המצב טוב יותר בזכותו? הוא מנע מהלך פוליטי כלשהו?

אני לא נגד הרג אזרחים, כשזה נובע מכורח המציאות, כמו בדוגמא של הירושימה. ארה"ב החליטה להפציץ את הירושימה ע"מ להגן על אזרחיה שלה, להכניע את האוייב בזמן ולמנוע את המשך המלחמה. בלית ברירה הפתרון הראוי היה השמדת אזרחים.

ניקח דוגמא נוספת. טיל של מסוק צה"לי יורה לבית שבו יש מבוקש והורג את המבוקש יחד עם כל יושבי הבית האזרחים. הרג האזרחים כואב לי מאד, (כן כן, אני יודע, אני יהודון מתחסד ודפוק בראש,  אני בוגד בולשביקי נאצי מטונף שאינו ראוי לחיות, שמאלני רדיקלי, כי אני מרשה לעצמי להגיד, שלמרות שהם האויב הם עדיין בני אדם,וכואב לי כשהם סובלים ומתים), אבל אין ספק שהפעולה הכרחית, היות וחיי אזרחים ישראלים חשובים לי יותר מחיי אזרחים "פלסטינאים". ואם יש להרוג אזרחים ערבים ע"מ לחסל טרוריסט אז זה מה שנעשה, ואם נגיע למסקנה שיש לגרש מכאן את כולם, אז בכאב רב זה מה שיש לעשות.

אבל הרג סתמי של אזרחים? רצח חסר מטרה? ירי ע"מ לפגוע בעוברי אורח? אני לעולם לא אצדיק אקט כזה. לעולם. אני יודע שרובם תומכים בטרור ועדיין, הרג אקראי לא ישנה את המצב כהוא זה.
אז מה אתה בא להראות לנו פה שאתה חלש אופי,הרי אתה אמרת בעצמך שרובם,טוב לא רובם 99 אחוז מהם תומכיי טרור(פתח וחמאס שניהם ארגוני טרור).
אז יבוא אלייך האוייב ותשב ולא תעשה כלום,מאיימים על העם שלך בשואה נוספת,הם לא מכירים בקיום שלך,ואתה עוד מרחם עליהם??(אני לא מזלזל בך)
אתה לא תמצא רוגע ושלווה במיוחד בארץ,השמאל ההזוי מוכר לנו סיסמאות.
זה כמו שעכשיו תצטער על כל מה שעשו לנאצים יש"ו.הערבים הם כמו הנאצים של פעם הם מאיימים בשואה.
מצרים מתחמשת בצורה מטורפת,לאירן הולכת להיות פצצה גרעינית,כוחן של ארצות המערב הולך ופוחת(אני לא אסביר עכשיו למה,כי אין צורך).

« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 14:08:33 על ידי איתן »

Aaron

• אורח
« להגיב #45 ב- : יולי 12, 2007, 14:17:23 »
הערבים אף פעם לא גינו פיגועי התאבדות של מחבלים מוסלמים. אני גם בחיים לא אגנה שום הרג של ערבים.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #46 ב- : יולי 12, 2007, 14:45:15 »

נדב, אם מדברים במונחים של רווח והפסד, אני כשלעצמי איני בטוח אם המעשה של עדן הי"ד הביא לתוצאות חיוביות.
ולא רק זאת, אלא שאני אומר לך את מה שאמרתי לחוקרי השב"כ: אם עדן היה שואל אותי אם לעשות את המעשה, הייתי אומר לו לא חד משמעי.

אבל, מבחינה מוסרית:

א. אין לי זכות לבקר אותו לאחר המעשה, שהרי הוא בחר להקריב מעצמו ואנחנו יושבים בנינוחות על הכורסא מול המחשב.
ב. כפי שגם אתה מודה, אין בעיה מוסרית כוללת עם פגיעה באזרחי האויב התומכים בו והמסייעים לו.
ג. הוא (כנראה) חשב שמעשהו יכול לגרום לשרשרת תגובות שתעצור את הגירוש מגוש קטיף. בדיעבד אנו יודעים שהוא לא הצליח, אבל זה קל להיות חכם בדיעבד.

לכן לדעתי עלינו לשתוק ולכבד את זכרו כסמל וכמופת ליהודי שלא היה יכול להחריש בעת צרת עמו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #47 ב- : יולי 12, 2007, 15:12:32 »

בס''ד
 מי שבצד שלך ,זה האויב הערבי שקורא אין סוף פעמים להשמידנו ח''ו , אתה הוא הבוגד שמצדד עם האויב הערבי ,כשאתה חותך את הענף שאתה יושב עליו, התבייש לך !! אתם השמאלנים מנסית לטשטש '' מיהו יהודי ?''  בכל מחיר בכדי ליצור ''מדינת כל  אזרחיה ,והאויב הערבי שאתם משתתפים בתעמולותיו ר''ל ,בבחינת ''מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו '' ואינכם יודעים שהאויב הערבי מתכנן לחסל גם אותכם בשלב הבא ,ולבנות מדינה איסלאמית שאין לה שום זיקה ל מדינה דמוקראטית וחופשית שאתם חולמים עליה, רק תחת שילטון יהודי אמיתי ישכון עם ישראל לבטח שנאמר '' כי עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב '' , אתה שטוף המוח הלוטה בערפל השמאלני ,שטוף את עיניך והתעורר!! אתה משתף -פעולה עם האויב הערבי שרוצח את אחיך!! ואינך מאמין שתורת-ישראל מהשמים ,ובכך אתה פוגם ב י''ג עיקרים של תורתנו הקדושה, על-כן אין לך חלק בעולם-הבא ,ולא חלק באלוקי-ישראל!!
ואתה בא לנערים צעירים על-מנת להסיטם מדרך האמת , אתה נמצא שלב אחד לפני השתמדות מלאה מכלל ישראל,חזור בך !! טרם י'ה'י'ה מאוחר מדי . ויהי רצון שהתוכחה הזו תכנס לליבך המוסת והפגוע ,ותחזור בתשובה שלמה אכי''ר.
                                                                                              הגולה בארץ :smil037:     
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #48 ב- : יולי 12, 2007, 16:33:10 »

ראה, כאשר אני מרגיש שמדינתי בצרה, הנני חייב לפעול. הערבים הכניסו לכאן הרבה תועבה ופורענות, ותאמין לי בתור אחד שחי בסביבתם אני יכול להעיד על כך.
ארץ ישראל לא תחולק לשני עמים, כי רק עם אחד שייך לה והלוא הוא עם הארץ- עם ישראל.

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #49 ב- : יולי 12, 2007, 18:26:10 »
זה חייל זה?

איזה "חייל" נכנס עם נשק לאוטובוס מלא אזרחים ערבים, לא חמושים, ומתחיל לרסס אותם בלי סיבה?

מה הגבורה בזה? זה חייל של שוקולד, ושוקולד רקוב של גזענות רצחנית.

בושה.

זה לא גבורה. אבל גם זו לא גבורה להרוג אותו לא חמוש לאחר שנתפס על-ידי השוטרים. עד היום אלו שביצעו זאת לא הועמדו לדין. איך היית מגיב אילו בהתנחלות היו עושים לינץ' לערבי? הרי כל הארץ רעשה כשאיזו מתנחלת קראה לערביה שרמוטה.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 11:45:19 על ידי גם בשן וגם גלעד »