צה''ל הוא כלי של הערב רב האנטישמי שמשתלט על המדינה.
הוא צבא בוגדני שמגרש יהודים אבל אסור לחשוב אפילו על גירוש ערבים מוסלמים נאצים.
הוא צבא שמרצח, כן מרצח, מאות חיילים כדי לא לגעת על הערבים הנאצים שהם "חפים מפשע".
הוא צבא שהפקיר תושבי הצפון במלחמה בשנה שעברה, ומפקיר תושבי הדרום כעת.
מי שמגרש יהודים מאדמתם הוא בוגד והקב''ה לא יסלח לו. הבוגד הארור הזה עוד ישלם ביום הדין.
מי שמצדיק גירוש של יהודים הוא גם בוגד והוא גם רוצח יהודים. אלפי יהודים נרצחו מאז קום המדינה כתוצאה ישירה מהנסיגות מאדמתנו.
קל להתגייס ולעשות משהמימסד דורש. גיבור אמיתי לא לוקח את הדרך הקלה כשבוגדים הורסים את המדינה ומוסרים אותה בזדון לאוייבינו.
אני המום שעדיין יש קולות כאן שמגינים על צבא הבגידה. אם נעשה מה שהאלופים הבוגדניים אומרים, לא תהיה מדינה יהודית. תהיה עוד שואה ר''ל.
אדוני.
כמה זמן אתה נותן למדינה הזות בלי צה"ל?
אני אומר משהוא כמו 15 דקות.
בוגדים ממר"ץ ומשלום עכשיו רותים להפוך את השירות בצהל כרשות ולא כחובה.
וזה ביגלל שהוא שמאלני?
הצבא לא שמאלני ההפך הוא יותר ימיני מהישראלי הממוצא.
אבל הנהגת המדינה עכשיו היא שמאל והצבא חייב להקשיב למדינה!
אנח חייבים לתמוך ב-צה"ל ב-100% שכן זה הסיכוי היחיד שלנו.
התיקשורת גם כך הורסת את היחס לצהל במיוחד במלחמת לבנון השנייה שבא הצבא ניצח אבל הפוליטיקאים הפסידו.
אנחנו צריכים להחזיר לצה"ל את הכבוד.
מבחינתי כול אדם שמתאים לשירות בצה"ל ואינו משרת בוגד במדינה שלנו וספק אם ביכלל יכול להיות אזרח (סעיף מיוחד לחחרידים שבאי שירותם אשמה המדינה).
וכשאהיה בצה"ל בעוד שנה ואם יבשו ממני לגרש יהודים אסכים לגרש כי אם החילים לא יגרשו יגרשו השוטרים והם פשוט חולמים אל דם.
סימו לב צה"ל פינה 8,000 כימאת ללא ניפגאים.
אבל המישטרה פינתה 8 בתים אם מאות פצועים!
צה"ל הוא שלנו השמאלנים כלל לא אוהבים אותו ואחת המתרות של התיקשורת השמאלנית היא לסכסח בין צהל לבין המיתנחלים ויתר הדתיים.
וכמו שאני מבין הם כן מצליחם בכך.
זכרו כ-40% מהלוחמים בקרבי הם דתיים בזמן שאכלסיה הדתית הינה כ-8% מאכלסיה היהודית!
החילונים "המשרתים" אינם אלה כ-25% מהכוח הקרבי של צה"ל ביזמן שהם כ-45% מהאכלסיה.
ביגלל שהחדירה של הדתיים לאומים ביכלל ושל המיתנחלים לשירות קבע בצה"ל התחילה רק אם עלית הליכוד לשלטון והאנטיפדה כלומר השניםם 2000-2001.
אין הרבה קצינים בדרגות גבוהות יחסית מבני הציבור דתי-לאומי והמיתנחלים אך מיספר הקצינים מזנק.
אני חושב שהוא זינק ב-5 השנים האחרונות ב-250% אבל אני לא בטוח לגבי המיספר הזה.
אני אישית רוצה להאמין שעד שנת 2017 ניזקה לרמטכ"ל דתי-לאומי.
הצבא הזה הוא שלנו הפקודות שהוא מכבל אינם נכונים אבל אסור להאשים בכך את החייל הפשוט או את הקצין הפשוט ולרוב אף לא את הרמטכ"ל אלה מדניות הממשלה ושר הביטחון!