חדשות ודיונים > מערכת החדשות

נטורי קרתא הגיעו לוועידת השואה בטהרן

<< < (3/9) > >>

הקול השפוי:

--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 11, 2006, 23:09:05 ---הצלחתי גם למצוא את האתר של הכלבים האלה:
http://nkuk.org
מצחיק שהם קוראים לעצמם יהודים חבורה של מוסלמים בתחפושת זה מה שהם...

--- סוף ציטוט ---

אני לא אתפלא שהם באמת יהודים
רק אצל יהודים זה יכול לקרות

עז77:
לא להאמין!!

kahana was right, אם יש לך את הידע להפיל את האתר שלהם,
לדעתי זו מצווה גדולה למניעת חילול השם.

eran:
כמובן שכולם מתעלמים מדברי הרב כהנא שהם פי מיליון יותר טובים מחילונים לאומים, אבל כמובן למי באמת איכפת פה מה שהרב כהנא אומר.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 12, 2006, 12:20:54 ---כמובן שכולם מתעלמים מדברי הרב כהנא שהם פי מיליון יותר טובים מחילונים לאומים, אבל כמובן למי באמת איכפת פה מה שהרב כהנא אומר.

--- סוף ציטוט ---
מתי נאמר דבר כזה?
וחוץ מזה הם נפגשים עם נשיא איראן ולוחצים לו את היד יותר גרוע מזה?..

eran:
כתבתי את זה מקודם אבל אנשים מעדיפים להתעלם ממה שאני אומר, הנה הציטוט שוב:
הרב כהנא אמר בספר "צופה ומנהיג" עמ' 333 : "אנחנו יותר קרובים לסאטמר מאשר לרפול (חילוני לאומני), כי לרפול אין עול מלכות שמים".
אתה מבין הרב כהנא יותר קרוב לחסידי סאטמר ממאה שערים מאשר לחילונים שאיכפת להם מלאומיות!!!

אתה יודע זה מזכיר לי איך שפסלו את תנועתו של הרב בנימין זאב כהנא הי"ד, למרות שהמצע שלו היה ציטוט מילה במילה מהרמב"ם הם פשוט התעלמו ממה שהוא אמר כי שההגיון המשובש שלהם לא האמין שככה הרמב"ם פוסק.
הוא צדק בהחלט כשהוא אמר: המלחמה האמיתית איננה עם הערבים, אלה עם המתיוונים".
אני מרגיש את זה פה בפורום חי כל רגע, זרם של אנשים עם דעות משובשות, ובלי גרגיר ידע בתורת ישראל, ובמשנתו של הרב כהנא הי"ד, ובכל זאת מנסים בשמו לבזות תלמידי חכמים, וחלקים כשרים בציבור היהודי בעם ישראל.
על זאת ידוו כל הדווים, והוא רחום יכפר עוון.....

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה