חדשות ודיונים > מערכת החדשות

נטורי קרתא הגיעו לוועידת השואה בטהרן

<< < (4/9) > >>

wjw:
הם יותר גרועים מהערבים..

עז77:

--- ציטוט של: wjw על דצמבר 12, 2006, 15:21:37 ---הם יותר גרועים מהערבים..

--- סוף ציטוט ---

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 11, 2006, 14:32:20 ---הדבר היחיד שאני שונא יותר מערבים זה נטורי כרטא.
כל כלב יכול להתלבש בתחפושת של יהודי חרדי - זה לא אומר שהוא יהודי או חרדי.

ביום שיקום בית המקדש והם יצפו להכנס לארץ ישראל הם ישלחו ישר ללהבות של אש ג'הנם,
איזה הפתעה יפה תחכה להם שם - עם כל החזירים והכלבים שנצלים שם ב 3000 מעלות.

--- סוף ציטוט ---

ליעד:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 12, 2006, 12:20:54 ---כמובן שכולם מתעלמים מדברי הרב כהנא שהם פי מיליון יותר טובים מחילונים לאומים, אבל כמובן למי באמת איכפת פה מה שהרב כהנא אומר.

--- סוף ציטוט ---
לי אכפת זה הרב שלי ואני לא סר מדרכו

eran:
wjw כתב: הם יותר גרועים מהערבים... עכ"ל.

ככה במחי יד ב-4 מילים חלקת על הרב כהנא הי"ד, אשריך שזכית להגיע לרמת הוראה יותר גבוה משל הרב כהנא. וגם אתה עז77 אני רואה שאתה עומד בשלך בגאון נגד דברי הרב כהנא ופוסל אותם בפשטות. אני רואה כולם פה כבר פוסלים את דברי הרב כהנא כאילו הם "חספא בעלמא" (=כלי חרס שבור), אני עם ליעד  לא מש מדברי הרב כהנא כי הוא זה. הרב כהנא הי"ד צדק!!!

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: ליעד על דצמבר 12, 2006, 15:59:33 ---
--- ציטוט של: eran על דצמבר 12, 2006, 12:20:54 ---כמובן שכולם מתעלמים מדברי הרב כהנא שהם פי מיליון יותר טובים מחילונים לאומים, אבל כמובן למי באמת איכפת פה מה שהרב כהנא אומר.

--- סוף ציטוט ---
לי אכפת זה הרב שלי ואני לא סר מדרכו

--- סוף ציטוט ---
אני עוד לא מצליח להבין פה משהו אבל איך אומרים תמונה אחת שווה אלף מילים במקרה שלנו 2000:

לעזאזל הם מנשקים את הנאצי בן נאצי הזה והם קוראים לעצמם יהודים?

הם לוחצים לו את היד לנשיא איראן! לובשים תג שעליו יש דגל ישראל מסומן באיקס ודגל פלסטין מעל הדגל של ישראל שמסומן באיקס איך לעזאזל הם יהודים?!?!
כדי שתתנו הסברים פה כי אני מאוד מכבד את דברי הרב כהנא זצ"ל הי"ד אבל יש פה משהו שלא מתחבר לי...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה