"כהניזם" היא תוית שאותה המציאו שמאלנים שונאי ישראל כאמצעי הסוואה לשנאתם ליהדות. "כהניזם" הוא למעשה האמת של תורת ישראל, ללא סילופים גלותיים שנותרו מושרשים לצערנו במוחם של הרבה יהודים טובים. השמאלנים יכולים לטעון שהם שונאים רק את ה"כהניסטים" ה"קיצוניים" אבל מכיוון שה"כהניסטים" הם יהודים שחיים בדיוק כפי שהתורה הקדושה מכתיבה, ושואפים לשנות את סדרי המדינה בדיוק כפי שהתורה מצווה אותנו, נובע מכאן שהשמאלנים הצבועים שונאים למעשה את תורת ישראל, שהיא עובדה ידועה. אני כמעט בטוח ב-100% שהרב כהנא הי"ד לא היה מרוצה מהמצאת התוית הזאת, "כהניזם", ולמרות שהיא הועילה מאוד לתנועתו ונטעה גאווה בקרב הרבה יהודים שהיו גאים להיות "כהניסטים" ותרמה לאיחוי קרעים בעם, הוא ראה בתוית זו אמצעי זמני בלבד להשגת המטרה העיקרית, והיא הצלת גופם ונפשותיהם של יהודים, וקירובם לבורא עולם.
כך שאני באופן עקרוני נגד שימוש בתוית "כהניסט", אבל כשאני מתעסק עם שמאלנים או אנטישמים, אני כן משתמש בתוית "כהניזם", מכיוון שהם משקשקים מפחד כשיש להם עסק עם "כהניסט"---התוית הזאת היא אמצעי יעיל להלחם בשונאי ישראל. "בתחבולות תעשה לך מלחמה". אין צורך לכהניסטים להשתמש בתוית "כהניזם" בינם לבין עצמם.