חדשות ודיונים > מערכת החדשות
לאחר 11 שנה יוספק הפיקוח במצלצות על יגאל עמיר
אריה י:
לק"י [!!!]
מליק, שלום רב.
אשמח אם תסביר לי את הראש שלך, לכדי שאוכל לדון איתך עניינית. אולי אתה צודק. מי יודע...
מה מנחה אותך? יושר? התורה? החוקה הישראלית [במדינת ישראל], תגיד לי מה, אותו חוק שלפיו אתה הולך, קח נוכל לדון....
כי אם אתה הולך לפי חוקי התורה היהודית, הרבה פעמים מצינו, גם בהקשר של אותו האיש, שיש חיוב לרודפו ולהרגו את היהודי. והקב"ה מחייב אותנו בכך. וזה לא פחות חשוב מאשר להניח תפילין ושאר המצוות שנוח לנו לעשות.
אם אתה הולך לפי החוקה הישראלית, אז יש אליטה ששולטת. לכן א"א ליישם את החוק. אבל יש חוק על בגידה. ודינו מוות! כן! גם במדינת ישראל. יש על "בגידה", וגם על "מסירת חלקי טריטוריה בבעלות ישראלית"- לא המונח המדויק, אבל זה הכיוון. אם תרצה, אמצא לך את זה. רבין, במעשיו, וגם אז ק"ו היום, רואים שהוא הפקיד את ארץ ישראל, והיושבים בתוך, וגם במדינת ישראל! ל"חסדי" הטובחים המוסלמים. זה בגידה במלוא מובן המילה -גם לפי החוק הזה, הוא או היה נכנס לכלא או להריגה. - האפשרות השני'ה יותר טובה, למען יראו וייראו!
קיצור.. .תסביר לי ונדון... תודה.
ולכותב DJ - בעניין הזה, בתורה יש מצווה שנקראת "גאולת הדם". וזה מעשה לגיטימי, יהודי - וחיובי!
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 08, 2006, 12:49:25 ---
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 08, 2006, 12:33:28 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 10:59:15 ---מילים כאלה הם בושה לעם היהודי!
יהודי לא מגרש יהודי, אבל כן רוצח אותו?!
--- סוף ציטוט ---
בקשר לרוצח את זה תפנה לרבין הוא זה שנתן נשק לערבים כדי להרוג את חיילנו והאזרחים שלנו.
--- סוף ציטוט ---
שכחת לציין את הטבח שבו הבוגד המנוול הזה לקח חלק ברצח גיבורי אצ"ל.
--- סוף ציטוט ---
הרשימה עוד ארוכה של כל מעשי הבוגד העלוב הזה.
היום אנו מבינים למה יגאל עמיר גאל אותנו למי שלא יודע רבין היה על סף חתימה הסכם עם סוריה להחזרת הגולן.
ולכו תחשבו מה היו קורה אם רבין היה נשאר חי לא ניראה לי שהייתה ארץ ישראל...
הקול השפוי:
פה דעותינו חלוקות. אין שום הצדקה לרצח רבין. גם אני לא אוהב את רבין וגם בעיני הוא פושע אוסלו
אבל מניין לך המניעים למעשיו? אולי הוא עשה זאת אכן מתוך דאגה לעם ישראל, מהעובדה שהוא ראה חיילים מתים לנגד עיניו
או דברים מהסוג הזה(למרות שמעולם לא נלחם).
כדי להגיד על אדם שהוא בוגד נטל ההוכחה עלייך על המניעים למעשיו.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 08, 2006, 14:50:55 ---פה דעותינו חלוקות. אין שום הצדקה לרצח רבין. גם אני לא אוהב את רבין וגם בעיני הוא פושע אוסלו
אבל מניין לך המניעים למעשיו? אולי הוא עשה זאת אכן מתוך דאגה לעם ישראל, מהעובדה שהוא ראה חיילים מתים לנגד עיניו
--- סוף ציטוט ---
אדם שדואג למדינת ישראל לא מחלק שטחים ובטח לא חותם הסכמים עם האויבים שלו שבכל יום מצהירים שהם לא מכירים בנו ורוצים להרוג אותנו ובטח ובטח לא נותן להם נשק.
ורבין בעצמו רצח יהודים גיבורים אל תשכח את הטבח שבו הבוגד המנוול רבין רצח גיבורי אצ"ל.
ולא נדבר על הנשק שהוא העביר שהרג חיילי צה"ל.
ואחרי כל הזוועות האלה הבוגד הזה לא הפסיק אבל בזכות יגאל עמיר כל זה נפסק רבין היה על סף הסכם להחזרת הגולן אני לא יודע מה היה קורה אם יגאל עמיר לא היה קם ועושה את המעשה פשוט לא הייתה מדינת ישראל!
הקול השפוי:
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 08, 2006, 14:57:21 ---
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 08, 2006, 14:50:55 ---פה דעותינו חלוקות. אין שום הצדקה לרצח רבין. גם אני לא אוהב את רבין וגם בעיני הוא פושע אוסלו
--- סוף ציטוט ---
אדם שדואג למדינת ישראל לא מחלק שטחים ובטח לא חותם הסכמים עם האויבים שלו שבכל יום מצהירים שהם לא מכירים בנו ורוצים להרוג אותנו ובטח ובטח לא נותן להם נשק.
ורבין בעצמו רצח יהודים גיבורים אל תשכח את הטבח שבו הבוגד המנוול רבין רצח גיבורי אצ"ל.
ולא נדבר על הנשק שהוא העביר שהרג חיילי צה"ל.
ואחרי כל הזוועות האלה הבוגד הזה לא הפסיק אבל בזכות יגאל עמיר כל זה נפסק רבין היה על סף הסכם להחזרת הגולן אני לא יודע מה היה קורה אם יגאל עמיר לא היה קם ועושה את המעשה פשוט לא הייתה מדינת ישראל!
--- סוף ציטוט ---
אני אתן לך דוגמא נגדית לגבי השטחים. צמברליין בזמנו היה מוכן לוותר על הכל תמורת שלום על היטלר, לא שזה עזר. אבל אחד לא קרה לו בוגד. אתה משליך את המעשים של רבין על המניעים שלו, זה משהו שלא עושים. אין לי בעיה שתעביר ביקורת על מ שהוא עשה
אבל אתה לא יכול להגיד שהמניעים שלו הם נגד מדינת ישראל כי לפי דעתי הוא באמת ובתמים האמין בשלום.
לגבי הגולן אני לא יודע, מעולם לא ראיתי שום מסמך או כוונה של רבין להחזיר את הגולן זה לא יותר משמועה בדיוק כמו השמועות בתקשורת על החומצה שהמתנחלים שפכו וכו'.
מה שכן רבין רצה לעשות זה להפריט את התעשיה האוירית לדוגמה. הוא אמר להם שהוא יכור אותם בשקל.
נחש מי הציל אותם-לא אחר משמעון פרס.
בוגד זה אדם שמעבר למעשים יש לו כוונה-עוד לא הוכחת כאן שהוא עשה זאת מתוך כוונה להשמיד את מדינת ישראל
ומעשיו לא נבעו מעיוורון או שיכרון חושים או שיכרות בכלל.
אני לא חושב שהרצח שהיה מצדיק את פולחן האישיות סביב רבין ושרבין היה אדם גדול. לא סבלתי אותו, לא סבלתי את אוזלת היד שלו כשהיו פיגועים ולא אהבתי שהוא מפקיר יהודים. אבל אני לא אצדיק את הרצח שלו, בייחוד כשזה יהודי שרוצח יהודי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה