חדשות ודיונים > מערכת החדשות

לאחר 11 שנה יוספק הפיקוח במצלצות על יגאל עמיר

<< < (3/4) > >>

מליק:

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 08, 2006, 12:58:30 ---לק"י [!!!]

מליק, שלום רב.

אשמח אם תסביר לי את הראש שלך, לכדי שאוכל לדון איתך עניינית. אולי אתה צודק. מי יודע...

מה מנחה אותך? יושר? התורה? החוקה הישראלית [במדינת ישראל], תגיד לי מה, אותו חוק שלפיו אתה הולך, קח נוכל לדון....

כי אם אתה הולך לפי חוקי התורה היהודית, הרבה פעמים מצינו, גם בהקשר של אותו האיש, שיש חיוב לרודפו ולהרגו את היהודי. והקב"ה מחייב אותנו בכך. וזה לא פחות חשוב מאשר להניח תפילין ושאר המצוות שנוח לנו לעשות.

אם אתה הולך לפי החוקה הישראלית, אז יש אליטה ששולטת. לכן א"א ליישם את החוק. אבל יש חוק על בגידה. ודינו מוות! כן! גם במדינת ישראל. יש על "בגידה", וגם על "מסירת חלקי טריטוריה בבעלות ישראלית"- לא המונח המדויק, אבל זה הכיוון. אם תרצה, אמצא לך את זה. רבין, במעשיו, וגם אז ק"ו היום, רואים שהוא הפקיד את ארץ ישראל, והיושבים בתוך, וגם במדינת ישראל! ל"חסדי" הטובחים המוסלמים. זה בגידה במלוא מובן המילה -גם לפי החוק הזה, הוא או היה נכנס לכלא או להריגה. - האפשרות השני'ה יותר טובה, למען יראו וייראו!

קיצור.. .תסביר לי ונדון... תודה.

ולכותב DJ - בעניין הזה, בתורה יש מצווה שנקראת "גאולת הדם". וזה מעשה לגיטימי, יהודי - וחיובי!

--- סוף ציטוט ---

א. שום רצח אינו לקגיטימי לא משנות הנסיבות....
בטח לא של אדם לא חמוש ויריה בגב...
ב. שאלת לפי מה אני הולך- לפי מסורת יהודית( אני חילוני, אבל מאמין בדת פשוט קל לי יותר להיות חלילוני, כמה שזה נשמע לא בסדר) לפי חוקי המדינה אשר היא חשובה לי יותר מהכל.
ולפי הגיון- ובמקרה הזה לא היה הגיון.... כי: רבין עשה מה שעשה לא כי חשב לפגוע בעם- הוא באמת רצה לשפר את המצב- הוא לא עשה מתוך רוע, וזה שאתה או אני לא חושבים שזה נכון לא מקנה לנו זכות לרצוח אותו, בנוסף, מי אנחנו שנחליט מי ראוי לחיים ומי לא?!

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 19:52:04 ---
--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 08, 2006, 12:58:30 ---לק"י [!!!]

מליק, שלום רב.

אשמח אם תסביר לי את הראש שלך, לכדי שאוכל לדון איתך עניינית. אולי אתה צודק. מי יודע...

מה מנחה אותך? יושר? התורה? החוקה הישראלית [במדינת ישראל], תגיד לי מה, אותו חוק שלפיו אתה הולך, קח נוכל לדון....

כי אם אתה הולך לפי חוקי התורה היהודית, הרבה פעמים מצינו, גם בהקשר של אותו האיש, שיש חיוב לרודפו ולהרגו את היהודי. והקב"ה מחייב אותנו בכך. וזה לא פחות חשוב מאשר להניח תפילין ושאר המצוות שנוח לנו לעשות.

אם אתה הולך לפי החוקה הישראלית, אז יש אליטה ששולטת. לכן א"א ליישם את החוק. אבל יש חוק על בגידה. ודינו מוות! כן! גם במדינת ישראל. יש על "בגידה", וגם על "מסירת חלקי טריטוריה בבעלות ישראלית"- לא המונח המדויק, אבל זה הכיוון. אם תרצה, אמצא לך את זה. רבין, במעשיו, וגם אז ק"ו היום, רואים שהוא הפקיד את ארץ ישראל, והיושבים בתוך, וגם במדינת ישראל! ל"חסדי" הטובחים המוסלמים. זה בגידה במלוא מובן המילה -גם לפי החוק הזה, הוא או היה נכנס לכלא או להריגה. - האפשרות השני'ה יותר טובה, למען יראו וייראו!

קיצור.. .תסביר לי ונדון... תודה.

ולכותב DJ - בעניין הזה, בתורה יש מצווה שנקראת "גאולת הדם". וזה מעשה לגיטימי, יהודי - וחיובי!

--- סוף ציטוט ---

א. שום רצח אינו לקגיטימי לא משנות הנסיבות....
בטח לא של אדם לא חמוש ויריה בגב...
ב. שאלת לפי מה אני הולך- לפי מסורת יהודית( אני חילוני, אבל מאמין בדת פשוט קל לי יותר להיות חלילוני, כמה שזה נשמע לא בסדר) לפי חוקי המדינה אשר היא חשובה לי יותר מהכל.
ולפי הגיון- ובמקרה הזה לא היה הגיון.... כי: רבין עשה מה שעשה לא כי חשב לפגוע בעם- הוא באמת רצה לשפר את המצב- הוא לא עשה מתוך רוע, וזה שאתה או אני לא חושבים שזה נכון לא מקנה לנו זכות לרצוח אותו, בנוסף, מי אנחנו שנחליט מי ראוי לחיים ומי לא?!

--- סוף ציטוט ---
הרצח הזה הוא מאוד מוצדק כתבתי לך את הפירוט באשכול הקודם.
ואם אתה אדם דתי תראה את תושבת יגאל עמיר לכל הקטע של עשרת הדיברות וכו:
"לא עשיתי את הדבר בשביל לעצור את תהליך השלום, כי אין כזה מושג 'תהליך שלום'. זה תהליך מלחמה. אני לא מיומרתי לעצור את תהליך השלום. מעשה אחד לא יכול לעצור את תהליך השלום, זה רק לזעזע את דעת הקהל בעולם. האנשים אדישים לזה שמוקמת פה מדינה פלשתינית וצבא של מחבלים שניתן להם נשק לא לצורכי שלום, ומי שמשלה את עצתו שהמחבלים ישמרו עלינו – טועה.
"לפי ההלכה", הוסיף עמיר, "ברגע שיהודי מוסר את העם שלו והארץ שלו בידי האויב, חייבים להרוג אותו".
השופט: ואיזה רב לימד אותך את ההלכה הזאת?"
עמיר: "אף אחד לא לימד אותי את ההלכה הזאת. כל החיים שלי אני לומד גמרא, ויש לי את כל הנתונים; יש תרי"ג מצוות בתורה".
השופט: האם בוטלו עשרת הדיברות?"
עמיר: 'לא ביטלו את עשרת הדברות. יש ציווי יותר חשוב מ'לא תרצח' - זה "הצלת נפש". בזה אתה מציל. גם כשאתה הורג במלחמה זה אקט שלילי, אך המטרה היא נעלה ולכן מותר לעשות את זה. אם ראש הממשלה מצהיר שהוא אינו אחראי לביטחון של שני אחוזים מהעם ולוחץ את היד לגדול הרוצחים ומשחרר מחבלים מהכלא, שאחרי כמה ימים רוצחים יהודים - הוא לא ראש ממשלה שלי".

ליעד:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 10:59:15 ---מילים כאלה הם בושה לעם היהודי!
יהודי לא מגרש יהודי, אבל כן רוצח אותו?!

--- סוף ציטוט ---
להזכירך רבין נתן הוראה לפוצץ את אלטלנה שבגלל זה נהרגו יותר מ- 10 יהודים

מליק:
שמעו ההערצה העיוורת הזו לא תעזור- אני לא אדם דתי זה א'.
ב. יש משהו יותר גדול מהדת וההלכה במדינה- וזה החוק..... בין אם תרצו או לא תרצו.
זו מדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית, ולא רוצחים אנשים כי חושבים שזה בסדר והדעות שלהם או המעשים שלהם לא לטעמנו.....

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 09, 2006, 18:53:35 ---שמעו ההערצה העיוורת הזו לא תעזור- אני לא אדם דתי זה א'.
ב. יש משהו יותר גדול מהדת וההלכה במדינה- וזה החוק..... בין אם תרצו או לא תרצו.
זו מדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית, ולא רוצחים אנשים כי חושבים שזה בסדר והדעות שלהם או המעשים שלהם לא לטעמנו.....

--- סוף ציטוט ---
בוא נתחיל ככה ששום חוק לא עולה על הדת שלנו ולא יעלה בחיים!
"לא רוצחים אנשים כי חושבים שזה בסדר והדעות שלהם או המעשים שלהם לא לטעמנו....."
את זה תגיד לרבין שרצח גיבורי אצ"ל.
ואני חוזר ואומר אמרתי לך זה שיש לנו משטר דיקטטורי זה לא אומר שהחוק עולה על הדת.
ואל תשכח אצל הקדוש ברוך הוא הדת עולה על החוק.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה