כתב נושא: ישראלית התגייסה למיליציה הכורדית  (נקרא 8060 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ישראלית התגייסה למיליציה הכורדית
« ב- : נובמבר 11, 2014, 23:36:32 »
אני חושב שיש לה בעיות נפשיות או משהו. היא מחפשת הרפתקאות ותהילה ועלולה לסבך אותנו במקרה שתיפול בשבי דאע"ש.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000985470#fromelement=hp_daily_news

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעניין: ישראלית התגייסה למיליציה הכורדית
« להגיב #1 ב- : נובמבר 12, 2014, 11:48:09 »
לא נורמלית
גם בצבא הכורדי יש נשים לוחמות ושומרות הרבה אני חושב,אישה מגנה על גברים לאיזה מצב הגענו

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 12, 2014, 11:52:26 »
כשראיתי את הסרטון שם שהפליטים בורחים ואיזו אישה אחת עם קלשניקוב מעבירה את כל המכוניות והאופנועים את הגבול או המחסום מעבר אני אישית הזדעזעתי מה שכן לא יודע מה קנה המידה שם

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 12, 2014, 11:56:59 »
לא מזמן ראיתי סרט תיעודי כלשהו שמדבר על אלפי חיילים אמריקאים לשעבר שנסעו למקסיקו וכל מיני מדינות עולם שלישי בכדי להצטרף שם לצבאות או למיליציות ,אומרים שבצבא הם עברו הרבה רעל,אני חושב שצה"ל יחסית אשם בזה,אולי אם היא לא הייתה בצה"ל זה היה אחרת לך תדע מה היא עברה שם,אבל גם יכול להיות שזה לא כל כך קשור שהיא חולה נפשית או משהו

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 12, 2014, 12:02:22 »
ד"א מוכר הנושא הזה שישראלים או ישראליות נוסעים למקומות זרים לעזור או להילחם,זו מחלה קשה אבל גם אי אפשר להאשים אותם,הם מחפשים את עצמם פה אבל גם לא כ"כ מוצאים,אבל מה שכן זה באמת מגעיל שישראלים נוסעים לכורדים,או שאר מדינות לעזור בזמן שלנו בעצמנו אנחנו לא עוזרים,מגונה מאוד

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 23, 2014, 17:12:30 »
אני רק שאלה:

האם גם זו תהיה תגובתכם על גוים שהתנדבו להתגייס למלחמה בנאצים? ועל כאלה שהתנדבו לצה"ל בתקופת מלחמת העצמאות (מח"ל)?

אני לא שואל זאת כדי להתנגח חלילה אלא כדי להבין את ההבדל.

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 23, 2014, 19:22:03 »
אני רק שאלה:

האם גם זו תהיה תגובתכם על גוים שהתנדבו להתגייס למלחמה בנאצים? ועל כאלה שהתנדבו לצה"ל בתקופת מלחמת העצמאות (מח"ל)?

אני לא יודע זה תלוי מה הכוונות שלהם, אם מדובר במניע תאוותני או שמניע מוסרי ,בנוגע אליה אין תגובה אבל אני מאוד מגנה ומזועזע מהעובדה שהרבה נשים לוחמות שם תראה בסרטונים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 23, 2014, 22:32:25 »
אני רק שאלה:

למה שמאלנים תמיד חייבים להיות מוגבלים "קוסמופוליטים" הכל כדי להתווכח ולהרגיש שונה... אנחנו יהודים מה שמעניין אותנו זה מה שטוב ליהודים. להתגייס לעזור לכורדים המוסלמים בזמן שבני דתם שוחטים אותנו בארץ זה בגידה. גויים שהתנדבו להילחם בנאצים לא עשו זאת בשביל למות למען העם היהודי, הם עשו את זה למען עמם שלהם. ואנחנו לא צריכים גויים שילחמו את המלחמות שלנו נגד הערבים (יכולים להילחם בצבאות שלהם)

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 24, 2014, 16:10:24 »
אני לא יודע זה תלוי מה הכוונות שלהם, אם מדובר במניע תאוותני או שמניע מוסרי ,בנוגע אליה אין תגובה אבל אני מאוד מגנה ומזועזע מהעובדה שהרבה נשים לוחמות שם תראה בסרטונים

אתה מכיר מלחמות מהארץ, לכן נראה לך מזעזע שנשים יילחמו, כי המלחמות שהיו לנו כאן לא היו ממש מלחמות קיום. לכן לא ממש נחוץ שנשים תלחמנה.

אבל שם זה שונה.

מקובל שגברים מגינים על נשים. ככה זה בטבע. אבל שם נוצר מצב שנשים לא מקבלות הגנה. ISIS באים לכפר, אין מספיק גברים להגן עליו, ואז מה אתה חושב שקורה? הם לוקחים את הנשים בתור שפחות. אונס. האם לדעתך "לא יהיה כלי גבר על אשה" מזעזע יותר מהשחתת צלם האשה?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 24, 2014, 17:07:24 »
אתה מכיר מלחמות מהארץ, לכן נראה לך מזעזע שנשים יילחמו, כי המלחמות שהיו לנו כאן לא היו ממש מלחמות קיום. לכן לא ממש נחוץ שנשים תלחמנה.

אבל שם זה שונה.

מקובל שגברים מגינים על נשים. ככה זה בטבע. אבל שם נוצר מצב שנשים לא מקבלות הגנה. ISIS באים לכפר, אין מספיק גברים להגן עליו, ואז מה אתה חושב שקורה? הם לוקחים את הנשים בתור שפחות. אונס. האם לדעתך "לא יהיה כלי גבר על אשה" מזעזע יותר מהשחתת צלם האשה?

אתה אחד היצורים הכי דפ"רים שראיתי למרות כל הפוזה אין לך טיפה הבנת הנקרא... מה הקשר לגיוס נשים??? שום יהודי לא צריך ללכת לעזור להם לא גברים לא נשים..!

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 25, 2014, 07:00:01 »
אין לך טיפה הבנת הנקרא... מה הקשר לגיוס נשים??? שום יהודי לא צריך ללכת לעזור להם לא גברים לא נשים..!

תקשיב, חמוד: כשאתה צופה במשחק כדורגל ברקע, רק חלק, קטן, מהמוח שלך עסוק בהבנת הנקרא ולכן אתה לא קולט.

אילו היית מכבה את מכשיר הטלויזיה היית מבין (אילו היית מתאמץ מספיק) שאני הגבתי למשתמש "Torah" רק על עניין נשים במלחמה. לא על עניין יהודים שהולכים לעזור לאחרים (זה עשיתי בהודעה קודמת).

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 25, 2014, 12:57:36 »
תקשיב, חמוד: כשאתה צופה במשחק כדורגל ברקע, רק חלק, קטן, מהמוח שלך עסוק בהבנת הנקרא ולכן אתה לא קולט.

אילו היית מכבה את מכשיר הטלויזיה היית מבין (אילו היית מתאמץ מספיק) שאני הגבתי למשתמש "Torah" רק על עניין נשים במלחמה. לא על עניין יהודים שהולכים לעזור לאחרים (זה עשיתי בהודעה קודמת).

חחח עכשיו ה"איטלקי" שלנו מדבר על כדורגל חחח בטח איזה שמן מתוסכל כל היום בפייסבוק מתבכיין "למה כל היפות הולכות עם ערסים וכדורגלנים ולא עם מצליחים כמוני"

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 26, 2014, 18:28:30 »
ניקולו אני חושב ש'לא תישא אישה' יותר גרוע מאשר שאישה תצא למלחמה(כנוהג וכנורמה),המציאות מוכיחה שמה שהקב"ה אמר אמת לאמיתו,
,אם הם הגיעו למצבים כאלו(ושוב איני יודע מה המצב שם לגמרי) זה מאוד חמור וזה גורם להרס והשמדה,תבדוק טוב טוב מה זה פמיניזם ,זה הרס החברה ,אבל העניין הוא שלפני שדאע"ש הגיעו הם עוד התחילו עם המנהג הרע הזה והוא בקנה מידה גדול וזה בא מניאוף ומעוד דברים רעים,תחקור טוב מה קורה שנותנים לנשים את הכוח ואת ההנהגה זה מכחיד את העם

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 26, 2014, 21:56:08 »
ואנחנו לא צריכים גויים שילחמו את המלחמות שלנו נגד הערבים (יכולים להילחם בצבאות שלהם)
אתה מתנגד גם לדרוזים שמתגייסים לצה"ל?
הם דווקא מאוד תורמים, ובכללי האוכלוסייה הדרוזית מקבלת את העובדה שזו מדינה יהודית ולא מנסה לשנות את זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 26, 2014, 22:44:00 »
אתה מתנגד גם לדרוזים שמתגייסים לצה"ל?
הם דווקא מאוד תורמים, ובכללי האוכלוסייה הדרוזית מקבלת את העובדה שזו מדינה יהודית ולא מנסה לשנות את זה.

כשאתה אומר תורמים אתה מתכוון לזה שהם ניסו להשמיד אותנו יחד עם המוסלמים ב-48' ו"הצטרפו" רק אחרי שקיבלו בכל מקום בגוף??

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 27, 2014, 18:34:16 »
כשאתה אומר תורמים אתה מתכוון לזה שהם ניסו להשמיד אותנו יחד עם המוסלמים ב-48' ו"הצטרפו" רק אחרי שקיבלו בכל מקום בגוף??
אני מתכוון לזה שהיום הם איתנו.
מתגייסים לצבא, רבים מהם למקומות קרביים(ואפילו יוצאים לקצונה ומתקדמים - דוגמא מצויינת היא מח"ט גולני), נהרגים במלחמות...
לא מזמן בצפון המוסלמים ניסו לעשות פפרובוקציה וללבוש כאפיות, והדרוזים נלחמו בהם.

את האמת? אני לא כל כך יודע מה היה ב48.
אני יודע שהיום הם בעדנו, למרות שהם לא באמת מקבלים הרבה והיה יכול להיות להם הרבה יותר קל להצטרף למוסלמים ולהיות נגדנו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 27, 2014, 20:32:00 »
אני מתכוון לזה שהיום הם איתנו.
מתגייסים לצבא, רבים מהם למקומות קרביים(ואפילו יוצאים לקצונה ומתקדמים - דוגמא מצויינת היא מח"ט גולני), נהרגים במלחמות...
לא מזמן בצפון המוסלמים ניסו לעשות פפרובוקציה וללבוש כאפיות, והדרוזים נלחמו בהם.

את האמת? אני לא כל כך יודע מה היה ב48.
אני יודע שהיום הם בעדנו, למרות שהם לא באמת מקבלים הרבה והיה יכול להיות להם הרבה יותר קל להצטרף למוסלמים ולהיות נגדנו.

יפה אתה מודה שאתה בור כבר התקדמנו.. אם אתה לא יודע מי הם אז מה אתה מתווכח?? אם היית יודע שבאותה תקופה הם התחנפו לאחיהם בני הדת המוסלמית כמו שהם מתחנפים אלינו היום היית מקשקש אחרת...! הם היו שכירי החרב שלהם כי הם נחשבו החזקים באיזור.. ברגע שיהיה סימן קטן של חולשה הם יתנפלו עלינו כמו זאבים שמריחים גופה... מספיק לראות את הדרוזים בגולן שמניפים דגלי סוריה ותומכים באסד בשביל להבין את זה
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2020, 08:32:02 על ידי El Blanco »