0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
איפה רשום שהמוסלמים צריכים לכבוש את כל העולם?
ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.
ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?
ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 20:09:37ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.
ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:06:37ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 20:09:37ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.וזה שמפרסמים עלינו מידי שבוע מראה כי אין אנו כעוסים ? אני כעוס ומתוסכל, אבל זה רק אני .
ציטוט של: Dexter על מאי 03, 2007, 18:21:56ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:06:37ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 20:09:37ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.וזה שמפרסמים עלינו מידי שבוע מראה כי אין אנו כעוסים ? אני כעוס ומתוסכל, אבל זה רק אני .השוטים השימושיים שליטי ה"מדינה", אנשי גוורדיית "1984" ה"עשירון הנאור" מבטלים זאת במחי יד.
ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:24:29ציטוט של: Dexter על מאי 03, 2007, 18:21:56ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:06:37ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 20:09:37ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.וזה שמפרסמים עלינו מידי שבוע מראה כי אין אנו כעוסים ? אני כעוס ומתוסכל, אבל זה רק אני .השוטים השימושיים שליטי ה"מדינה", אנשי גוורדיית "1984" ה"עשירון הנאור" מבטלים זאת במחי יד.נו אז, שיבטלו, הם לא יכולים לבטל את ריגשותינו, כמו שאנו לא יכולים לבטל את ריגשותיהם של המוסלמים .
שמשמעותו מוחמד חזיר וקיבלתי קללות למייל של