חדשות ודיונים > מערכת החדשות
הנבלות השחיטו בית ספר בעכו
DJ Luminus:
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 04, 2006, 22:02:15 ---
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 04, 2006, 04:27:34 ---לדעתי צריך להקים תנועה כהניסטית מחתרתית מאורגנת נוסח הליגה להגנה יהודית שהוקמה על ידי הרב כהנא זצ"ל. יש לאמן צעירים יהודים כיצד להשתמש ברובה ולתת להם אימוני קרב מגע. חברי הארגון "יטיילו" ברחובות בערים מעורבות כשהם מאורגנים בכנופיות ומצויידים באלות, אגרופנים, שרשראות וסכינים (רק לצורך הגנה עצמית, לא כדי לדקור ערבים) ויכסחו כל ערבי שיעז להרים יד על יהודי או יהודיה. כמו כן חברי התנועה יפעלו גם נגד הגירוש שהממשלה הבולשביקית מתכננת לנו ביו"ש. הארגון יהיה פתוח ליהודים מכל הזרמים, ואם הוא יהיה גדול מספיק ויהיו חברים בו אלפי יהודים, לא יהיה לממשלה שום סיכוי להוציא לפועל את התוכניות ההתאבדותיות שלה והערבים יפחדו לצאת מבתיהם. למה יהודים צריכים לפחד ללכת ברחובות ארצם? היום מסתובבות ברחובות ישראל כנופיות אלימות של ערבים נאצים שתוקפים יהודים. עכשיו צריך לארגן כנופיות אלימות של יהודים שיעשו את אותו הדבר נגד ערבים.
אינני יודע עד כמה הרעיון הזה מציאותי, אבל זו דעתי. ושלא תחשבו שאני עוד איזה פרובוקטור כמו אבישי רביב חו"ח.
--- סוף ציטוט ---
גם אני חושב ככה. בשמחה הייתי מצטרף למחתרת כזאת. במיוחד צריך מחתרת כזאת בעיר כרמיאל. כרמיאל מוקפת בכפרים ערביים, בדואיים ומה שלא יהיה.. הם כל הזמן נכנסים לעיר, גונבים אופניים, מכוניות, פורצים לבתים, אונסים וכו'. הקניונים והחנויות הגדולות מלאות בערבים וגם העובדים בחנויות הם ערבים באינטיפאדה הם חסמו את הכבישים לכרמיאל וזרקו אבנים ובקבוקי תבערה על אוטובוסים ומכוניות. כשנפלו קטיושות בעיר שלנו הם שמחו. יש להם AK47 ונשקים אוטומטיים אחרים. פעם הם ירו מהכפר לכיוון השכונה שלי והכדור כמעט הרג אישה אחת.
בא לי לשרוף להם את הכפר. אנחנו צריכים להראות לערבים האלה מה קורה כשמתעסקים עם יהודים.
--- סוף ציטוט ---
תחשוב מה יקרה אם תפרוץ מלחמה כוללת בין ישראל למדינות ערב. ערבים מהכפרים הללו יכנסו לכרמיאל ויעשו פוגרומים נגד יהודים בעיר. הערבים בכל מקום הם גיס חמישי. מלחמה כוללת עם הערבים תפרוץ בכל מקרה, ואם לא נזרוק אותם מהארץ בהקדם, יהיה הרבה יותר קשה להתמודד איתם כשהם בתוכינו.
GY:
בס"ד
יש שתי הקלטות מענינות של בנימין זאב כהנא הי"ד על הערבים ועוד אחת על אבישי רביב. אני חושב שאתם תהנו להאזין. לא זוכר היכן בדיוק מצאתי את הלינק פה בפורום אבל האזנתי פעמיים לכל אחת.
GY
עז77:
--- ציטוט של: GY על דצמבר 05, 2006, 09:56:54 ---בס"ד
יש שתי הקלטות מענינות של בנימין זאב כהנא הי"ד על הערבים ועוד אחת על אבישי רביב. אני חושב שאתם תהנו להאזין. לא זוכר היכן בדיוק מצאתי את הלינק פה בפורום אבל האזנתי פעמיים לכל אחת.
GY
--- סוף ציטוט ---
יש חיפוש בחלק העליון של הפורום אם אתה זוכר מילה או שתיים מההודעה שהיה בה את הלינק
GY:
בס"ד
מצאתי. הנה:
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=383.0
GY
ארץ ישראל:
אני מכיר החמון מקרים של ערבים כנגד יהודי םבעכו
של גילויי אלימות, גניבות רכוש, השחטות ומדי פעם גם רצח.
עכו לאט לאט הולכת ונעשית עיר מוסלמית לכל דבר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה