חדשות ודיונים > מערכת החדשות
הנבלות השחיטו בית ספר בעכו
Aaron:
חבר של אבא שלי רב עם ערבים בעכו. בהתחלה הוא רב עם 2 ואחרי כמה דקות באו איזה 20 ערבים עם שרשראות ואז הגיעה המשטרה ותנחשו את מי היא עצרה, כמובן את היהודי. הוא גם הובל לבית החולים אחרי זה והייתה על זה כתבה ב-YNET שהייתה מלאת שקרים.
DJ Luminus:
ב-14 בספטמבר השנה הלכתי למשרד החינוך הרומני כדי להרשם לשנה רביעית באוניברסיטה הפוליטכנית של בוקרסט, ושם פגשתי איזה ערבי נאצי מכוער מעכו שבא להרשם ללימודי רפואה. חודש לאחר מכן פגשתי אותו במועדון שבו אני מתקלט, כשעזבתי את שולחן הדי. ג'יי. כדי לקחת שתיה. הזבל הזה היה עם עוד איזה ערבוש נאצי אחד וזיהה אותי מיד כשראה אותי. הוא אמר לחבר שלו בערבית "יאהודי, יאהודי!" (הוא לא ידע שאני לא יהודי. זה גם לא משנה כי גם את הנוצרים הנאצים האלה שונאים לא פחות מאשר את היהודים) ואז החבר הזה שלו לחץ לי את היד ואמר לי בעברית עם מבטע ערבי כבד: "וואלה כל הכבוד, בחורות, בחורות, יש בחורות!". אין לי מושג למה האידיוט הזה התכוון. כחצי שעה אחרי שחזרתי לתקלט, הוא הופיע מולי עם עוד כמה ערבושים נאצים שהצדיעו לעברי הצדעה נאצית. כשהם ראו שאני מתעלם מהם הם התחילו לזרוק עלי כל מיני דברים. חוץ ממני היו שם עוד ישראלים ברחבת הריקודים וגם אותם הם תקפו. ראיתי גם איך שאחד מהחזירים האלה תפס לאיזה רומניה בשד. בסוף קראתי לסדרנים והם הכניסו להם מכות והוציאו אותם בכוח מהמועדון. זו היתה הפעם הראשונה שהותקפתי על ידי ערבים "ישראלים" ועוד בעבודה ואני מקווה שזו תהיה האחרונה. לפני כן הותקפתי על ידי ערבים בבת-ים ועל ידי "פלסטיני" ומצרי באוניברסיטה כאן ברומניה. זו רק דוגמה להתנהגות הברברית של הערבים. החיות האלה עושים בעיות בכל מקום שהם מגיעים אליו.
מליק:
יש לי רעיון..... בואו נשאר דמוקרטים, אבל דמוקרטיה רק ליהודים, שכל יהודי יעשה מה שבא לו, ולשלול מהערבים זכויות.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 07, 2006, 16:36:19 ---יש לי רעיון..... בואו נשאר דמוקרטים, אבל דמוקרטיה רק ליהודים, שכל יהודי יעשה מה שבא לו, ולשלול מהערבים זכויות.
--- סוף ציטוט ---
לא מספיק לשלול מהם זכויות. צריך לזרוק אותם מפה בהקדם האפשרי. מצד שני, שלילת זכויות מהערבים יכולה לדרבן אותם לעזוב.
ליאו:
אם זה היה כ"כ פשוט כמו להפיץ את השמועה על 72 הבתולות ו4 העיזים שבאו למכה מהשמיים כדי לגרום לערבים לעזוב
יש לי כמה רעיונות חלקם הזוים אבל ברי ביצוע , חלקם יותר מציאותיים אבל רחוקים מללכת לכפר ערבי עם M16
אבל רובם בגדר בידור
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה