כתב נושא: צדקתם בנוגע להרג רבין העם עדיין לא מוכן לזה  (נקרא 6066 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שמתי בחתימה שלי הרג רבין היה צודק וסתכלו איך ענו לי שמה
כמובן שלא ניכנעתי ונתתי להם בתגובה אני לא אבגוד בעקרונות שלי רק כדי שיקבלו אותי באיזה פורום וירטואלי בתפוז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1245&msgid=96255500
« עריכה אחרונה: אפריל 02, 2007, 01:41:00 על ידי דוקא_כך »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
צדקתם בנוגע להרג רבין העם עדיין לא מוכן לזה
« להגיב #1 ב- : מרץ 30, 2007, 18:20:13 »
סמתי בחתימה שלי הרג רבין היה צודק וסתכלו איך ענו לי שמה
כמובן שלא ניכנעתי ונתתי להם בתגובה אני לא יפגוד בעקרונות שלי רק כדי שיקבלו אותי באיזה פורום וירטואלי בתפוז

בס"ד

(נכתב ביום חול בגלות)

כל הכבוד, המשך כך.  הערה קטנה (מקווה שלא תיפגע):  השתדל לשפר את האיות שלך---טעויות כתיב מבזות את התנועה שלנו.  אני לא רוצה שתפסיק, אבל מצד שני זכור, שכשאתה מתעמת עם שמאלנים, אתה מייצג אותנו, ועליך לעשות כל שביכולתך לעשות רושם מכובד.  אני בטוח שיש לך תוכנת עיבוד תמלילים כלשהי בבית, עם אפשרות לבדיקת איות.  השתמש בתוכנה זו כדי לכתוב את הודעתך, הרץ בדיקת איות, תקן את השגיאות, ורק אח"כ העתק את הטקסט והדבק לתוך הודעה שאתה כותב בפורום כלשהו, כולל הפורום הזה.

ישר כח!
שבת שלום.
« עריכה אחרונה: מרץ 30, 2007, 18:21:18 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2007, 21:25:01 »
הייתה תקופה שכתבתי בפורומים בתפוז והתעמתתי עם שמאלנים. חסמו אותי שם מלא פעמים סתם ככה רק בגלל הדעות שלי. זה ידוע שתפוז הוא אחד האתרים השמאלניים ביותר בארץ.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2007, 21:37:51 »
מחקו את ההודעות שלי למרות שלא עברתי על שום חוק בפורום רק הבעתי דעה כמו שנהוג במדינה דמוקרטית
והמחיקה שלהם ל אצודקת

בעתיד שיהיה לי תאפשרות אני יתבע אותם

בייקר

• אורח
« להגיב #4 ב- : מרץ 31, 2007, 21:38:24 »
גם אני נחסמתי שם

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 31, 2007, 21:40:08 »
כמובן שלא ניכנעתי ונתתי להם בתגובה אני לא יפגוד בעקרונות שלי רק כדי שיקבלו אותי באיזה פורום וירטואלי בתפוז

בס"ד

(נכתב ביום חול בגלות)

כל הכבוד, המשך כך.  הערה קטנה (מקווה שלא תיפגע):  השתדל לשפר את האיות שלך---טעויות כתיב מבזות את התנועה שלנו.  אני לא רוצה שתפסיק, אבל מצד שני זכור, שכשאתה מתעמת עם שמאלנים, אתה מייצג אותנו, ועליך לעשות כל שביכולתך לעשות רושם מכובד.  אני בטוח שיש לך תוכנת עיבוד תמלילים כלשהי בבית, עם אפשרות לבדיקת איות.  השתמש בתוכנה זו כדי לכתוב את הודעתך, הרץ בדיקת איות, תקן את השגיאות, ורק אח"כ העתק את הטקסט והדבק לתוך הודעה שאתה כותב בפורום כלשהו, כולל הפורום הזה.

ישר כח!
שבת שלום.

אתה צודק באלף אחוז
אם למישהו יש תוכנה כזאת מקסימום אני יקנה
אני מבטיח להישתפר

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : מרץ 31, 2007, 21:40:13 »
ממש "דמוקרטיה" פה. יש פה דיקטטרוה שמאלנית קיצונית.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #7 ב- : אפריל 01, 2007, 01:30:37 »
פאקו,

אם יש לך Microsoft Word, אז זה כולל בתוכו בדיקת איות (לא זוכר איך מנווטים לאופציה הזאת דרך כל התפריטים...).

אגב, אם כבר מדברים על שמאלנים ותשקורת, יש"ו:

http://news.msn.co.il/news/general/NewsSubject/20051023112543.htm

טרור יהודי 

בבוקר ה-26 בפברואר 1994, צעד ד"ר ברוך גולדשטיין, קצין רפואה לבוש מדים, אל מערת המכפלה, וטבח בערבים שהתפללו בה. 39 ערבים נרצחו באותו אירוע, לאחר שגולדשטיין רוקן שלוש מחסניות של כדורים. הוא נעצר רק כאשר הלמו בראשו במטף לכיבוי אש, ומיד לאחר מכן הוכה למוות.

"טבח ברוך גולדשטיין", כפי שכונה המקרה, הוא אולי המאורע הזכור ביותר בו רצח יהודי, אזרח ישראל, אדם אחר בשל היותו לא יהודי. אירועים דוגמת זה כונו במרוצת השנים "פיגוע יהודי" על ידי כלי התקשורת, והמעשים כונו "טרור יהודי".

עד לפיגוע שביצע עדן נתן-זאדה בשפרעם ב-05.08.2005, בו נרצחו ארבעה תושבי הכפר, לא נחשבו אזרחים ישראלים שאינם יהודים לנפגעי פעולות איבה, ולכן לא זכו לפיצויים ולהטבות הנלוות להגדרה זו. לאחר אירוע זה שונה החוק, בלחצו של ראש הממשלה, אריאל שרון, והורחב כך שהזכאות לפיצויים תהיה גם במקרה של "פגיעה ממעשי אלימות על ידי ארגון טרור, על רקע הסכסוך במדינה", כדברי שרת המשפטים, ציפי לבני.

התיכנון - פיצוץ מסגדי הר הבית

גולדשטיין לא היה הראשון שביצע פיגוע טרור יהודי. החל משנות ה-70' פעלו בישראל כמה קבוצות טרור יהודיות קטנות, שמעשיהן כוונו נגד פלשתינים. הבולטות שבהן היו המחתרת היהודית ומחתרת בת עין.

המחתרת היהודית, ובה קבוצת מתנחלים, הוקמה בראשית שנות השמונים. מנהיגיה הבולטים היו מנחם ליבני ויהודה עציון. היתה זו תקופת פינוי סיני וימית, והמחתרת היהודית ראתה בפגיעה בהר הבית ופיצוץ מסגד אל-אקצה אפשרות לטירפוד המהלך. בין פעולותיה: מילכוד מכוניות של בכירים פלשתינים (בפעולה זו נפצע קשה גם חבלן צה"ל), רצח סטודנטים במכללה האיסלאמית בחברון וניסיון לפוצץ אוטובוסים פלשתינים במזרח ירושלים. אנשי המחתרת נחשפו בידי השב"כ, והועמדו לדין.

הנחת מטען סמוך לבית ספר לבנות

מחתרת בת עין הוא כינוי שניתן לקבוצה של ארבעה מתנחלים, מהם שלושה מבת עין, שנעצרו בשנת 2002 על-ידי השב"כ והמשטרה, בחשד להשתתפותם במעשי טרור.

העצורים נחשדו בהנחת מטען חבלה ליד בית ספר לבנות במזרח ירושלים באפריל אותה שנה. שניים מהם, שלמה דביר וירדן מורג, נתפסו במקום. כן נעצרו עופר גמליאל ויוסף בן ברוך. מאוחר יותר נעצר גם נועם פדרמן, איש כ"ך בכיר לשעבר, שנחשד ששיתף עימם פעולה. מורג, דביר וגמליאל הורשעו ונגזרו עליהם בין 12 ל-15 שנות מאסר בפועל. שאר החשודים זוכו מאשמה.

"החיים הטובים" של הרוצח

ישראל לדרמן, ירושלמי דתי, רצח צעיר פלשתיני בן 20, סמיר טחאן כנקמה על כך שיום קודם לכן נרצח במקום חברו ליחידה על-ידי פלשתינים. לדרמן שטען לפעולה מתוך הגנה עצמית, נידון בבית דין צבאי ל-20 שנות מאסר. לאחר ערעור הופחת עונשו ל-10 שנים. בפועל ישב בכלא הצבאי כשנתיים בתנאים נוחים, וזכה לחופשות רבות. בנו של טחאן, שנולד לאחר הרצח, תבע את לדרמן בבית משפט אזרחי.

משתמשים בכלי נשק של צה"ל

לא רק עדן נתן-זאדה השתמש בנשקו הצה"לי לפעולת הטרור. דוד בן-שימול מירושלים ניצל את נגישותו לנשקיית הצבא, וב-28 באוקטובר 1984, ירה טיל כתף מסוג "לאו" שגנב מצה"ל על אוטובוס פלשתיני במזרח ירושלים. מהירי נהרג ג'מאל אל מטור, ונפצעו עשרה פלשתינים נוספים. בן-שימול ביקש לנקום את רצח הסטודנטים ליד מנזר כרמיזן שארע באותו חודש.

לאחר שנתפס הפך לאחד מגיבורי תנועת כ"ך והימין הקיצוני. הוא נידון למאסר עולם בשנת 1985, אך שוחרר בספטמבר 1995, לאחר שריצה 11 שנה.

לוקחים את החוק לידיים

השוטר דני אייזנמן, מאוד לא אהב את אוזלת היד של כוחות הביטחון. ביחד עם שניים מחבריו, בליל ה-22 באפריל 1985 עצרו את נהג המונית חמיס טוטנג'י. בדרך למעלה אדומים נטל אייזנמן את נשקו של חברו, ורצח את הנהג הפלשתיני. כעבור כחודש נתפסו השלושה, הורשעו ונידונו למאסר עולם.

"סיירת הנקמה" ועמי פופר

ב-20 במאי 1990 רצח פופר, בן 21, שבעה פלשתינים מעזה ופצע 11. בישראל ובשטחים פרצו מהומות שבהן נהרגו מפגינים מאש צה"ל. פופר נעצר בו ביום, וטען תחילה שהמניע הוא חברתו שעזבה אותו. אחר כך טען שבגיל 13 נאנס על ידי ערבי וביקש לנקום. בית המשפט הרשיע אותו ברצח, ודן אותו לשבעה מאסרי עולם מצטברים ועוד 20 שנה חופפות. בפברואר 1999 קצב הנשיא עזר וייצמן את עונשו ל-40 שנה.

פופר לא היה הרוצח הצעיר מכולם. לאחר הירצחו של הרב מאיר כהנא התארגנו ארבעה בני נוער: טל שחר, זאב וולף, נחמיה משבאום וגרשון הרשקוביץ, וכינו את עצמם "סיירת נקמה". ביום השנה הראשון למותו של כהנא, השליכו רימון בשוק הקצבים שברובע המוסלמי בעיר העתיקה בירושלים. כתוצאה מהתפוצצות הרימון, נהרג ערבי אחד ורבים נפצעו. רק שמונה חדשים מאוחר יותר הצליחו אנשי השב"כ לעצור את חברי הסיירת, אשר הורשעו ברצח.

ימח שמם של היהודונים השמאלנים הבוגדים בתשקורת הישראלית!
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק MiSs_DAnIeL

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 01, 2007, 01:36:44 »
הגבתי להם בשירשור

"עַל-מִשְׁכָּבִי, בַּלֵּילוֹת,
בִּקַּשְׁתִּי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי,  בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו."

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #9 ב- : אפריל 01, 2007, 06:41:34 »
כשהערבין יש"ו עושים לנו פיגועי טרור "אפשר להבין אותם"
כי הם "נלחמים למען ארצם"
אבל כשאנו מגיים על עצמנו מהסרטן הזה אנו טרוריסטים 
יש חוצפה לתישקורת השמאלנית  >:(
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 01, 2007, 13:40:36 »
כל האירגונים האלה ניכשלו מכמה דברים!

חוסר איגון !

חוסר מקצועיות

וחוסר מימון!

צריך שהמנהגים יפעלו דרך מדינות כמו ארגטינה וכו ככה שלא יוכלו להסגיר אותם לישראל

תאימנו לי שאם יקום בנאדם רציני שיהיה לו מימון
ויאגד איתו כמה יוצאי צבא מומחים בכל מיני דברים

הדברים שהאירגון הזה יעשה יהיו פי 1000 מי הדברים שאות אנשים צדיקים עשו

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • מה קורט קוביין עושה פה?!
« להגיב #11 ב- : אפריל 01, 2007, 14:06:44 »
לק"י..

אוקיי כבר בערך חצי שעה שאני מחפשת את זה בפורום ולא מוצאת!!..
אז מישו מכם יצטרך לעזור לי  :)
פעם דיברנו על רבין.. ואני אמרתי שאני נגד הרצח שלו אז כהנא צדק (אם אני לא טועה.. וסלחו לי אם אני טועה כי אני לא כלכך זוכרת..) נתן לי קישור למשו שהוא כתב בפורום בנוגע לרצח.. (קטע בעד..) אני צריכה את זה.. את הקישור!!.. זה ממש ממש דחוף..
יש לי חצי שעה למצוא את זה..
אני הולכת לפתח על זה דיון היום.. ואני חייבת את מה שהוא כתב!!..
אז אם מישו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מלא מלא

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אפריל 01, 2007, 14:27:01 »
לק"י..

מישהו.. משהו..??  :-\ :-\ :-\

בייקר

• אורח
« להגיב #13 ב- : אפריל 01, 2007, 14:31:47 »
אלמוג כנסי למאמרים זה למעלה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

בייקר

• אורח

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אפריל 01, 2007, 15:34:42 »
לק"י..

איתן ובייקר.. פשוט ת=ו=ד=ה!!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אפריל 01, 2007, 23:05:07 »

בס"ד

(נכתב ביום חול בגלות)

ישר כח!
שבת שלום.
אתה צודק באלף אחוז
אם למישהו יש תוכנה כזאת מקסימום אני יקנה
אני מבטיח להישתפר

בדפדפן פיירפוקס יש אפשרות של בדיקת איות- אפשר להוסיף (בתור add-on) מילון עברית (וכל שפה אחרת) ויש גם תוסף שעוזר להחליף בין המילונים.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3

http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/