כתב נושא: הפרדת כלים, בשרי חלבי ופרווה...מעוניין בהסבר  (נקרא 2521 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מציאותי

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 1401
כמו שאמרתי, אני לא יודע כמעט כלום, אני אשמח להסבר למה מפרידים כלים...וכיורים.
ומה לא מספיק בסבון וסקוטש?

מנותק אביר הקרנפים

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8016
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: הפרדת כלים, בשרי חלבי ופרווה...מעוניין בהסבר
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 05, 2012, 15:23:33 »
הסיבה הראשונה והפשוטה ביותר, הפרדה והרחקה.
ככל שאתה יותר מפריד ומבדיל, פחות תבוא לערבב.

הסיבה השניה היא בליעה.
בזמן השימוש רוב החומרים סופגים לתוכם מעט מן החומר. זה לא קורה סתם ככה. זה קורה כשהאוכל חם או חריף. מה שהופך את ההשפעה שלו על הכלי לחזקה יותר.
אז בישלת בשר בסיר. הסיר ספג קצת. לאחר מכן בישלת חלב בסיר, הסיר בולע קצת חלב ופולט את מה שבלע קודם. כי ההליך הוא דו כיווני. ברגע שהעסק מתחמים, החומר נספג. אז יוצא שמתערבב לך קצת בשר בחלב...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 11045
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בעניין: הפרדת כלים, בשרי חלבי ופרווה...מעוניין בהסבר
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 06, 2012, 20:10:38 »
כדי לחדד את דבריו של אביר אוסיף שכלים מסויימים משנים את צבעם לאחר בישול ממושך (בשרי או חלבי).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק מציאותי

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 1401
בעניין: הפרדת כלים, בשרי חלבי ופרווה...מעוניין בהסבר
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 07, 2012, 00:48:07 »
הבנתי, תודה רבה על ההסבר... :dance: