שונות > מה שבראש
מה דעתכם על זה?
JewishGirl:
לפני שנה עבדתי בגן של ילדים שהם רק בני 3, המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש לפני שנכנסתי לגן "אין לי כוח לילדים" אחרי שיצאתי מהגן, כמובן שהייתי עייפה והראש שלי כאב נורא, אבל נהנתי מכל רגע. כל יום לראות את הילדים באים אליי בחבורות ומחבקים אותי ואומרים לי שהם אוהבים אותי, הרגשתי שאני עומדת להתעלף, כי אני לא אמא שלהם אני אפילו לא אחותם.
יום אחד אולי תבינו את זה(אפילו שאתם סוג של גברים).
בסופו של דבר אתם לא שונים מפמיניסטיות שמעדיפות לא להביא ילדים ולא להתחתן ולא לבשל ולא לכבס ופשוט להיות ממורמרים ובודדים.
אגב, בישול זה אחלה תחביב לדעתי.
MAORO:
א. קודם כל תודה רבה על המחמאה שאנחנו "סוג של גברים" .
ב. חוסר ההבנה שלנו נובע כנראה מהעובדה שאנחנו עדיין רווקים נטולי ילדים , מקווה שיום אחד זה ישתנה בעזרת ה' .
ג. אם תסתכלי על החישוב הקר והאנוכי של העניין , להביא ילד לעולם זה פשוט טמטום , אבל , ויש פה אבל גדול , החיים מונעים מקצת יותר מאנוכיות .
ד. זו חתיכת מצווה , חבל לפספס .
ה. תודה שאת משווה אותם לבהמות הגבריות שמתכחשות למיניותם ומתקראות "פמיניסטיות " .
תביני , את אישה , את לא כמונו , האופי שלך שונה מאיתנו , ואני מניח שאת גם כנראה פחות גבוהה , פחות רחבה , ופחות שעירה מאיתנו .
אם את ההבדל החיצוני כל כך קל לראות בין גברים לנשים , כלומר , שנשים מותאמות גם מבחינה חיצונית לטיפול בילדים , למה את ההבדל הפנימי כל כך קשה לראות ?
JewishGirl:
--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 00:48:53 ---א. קודם כל תודה רבה על המחמאה שאנחנו "סוג של גברים" .
ב. חוסר ההבנה שלנו נובע כנראה מהעובדה שאנחנו עדיין רווקים נטולי ילדים , מקווה שיום אחד זה ישתנה בעזרת ה' .
ג. אם תסתכלי על החישוב הקר והאנוכי של העניין , להביא ילד לעולם זה פשוט טמטום , אבל , ויש פה אבל גדול , החיים מונעים מקצת יותר מאנוכיות .
ד. זו חתיכת מצווה , חבל לפספס .
ה. תודה שאת משווה אותם לבהמות הגבריות שמתכחשות למיניותם ומתקראות "פמיניסטיות " .
תביני , את אישה , את לא כמונו , האופי שלך שונה מאיתנו , ואני מניח שאת גם כנראה פחות גבוהה , פחות רחבה , ופחות שעירה מאיתנו .
אם את ההבדל החיצוני כל כך קל לראות בין גברים לנשים , כלומר , שנשים מותאמות גם מבחינה חיצונית לטיפול בילדים , למה את ההבדל הפנימי כל כך קשה לראות ?
--- סוף ציטוט ---
א. אין בעד מה.
ב. לא חשבתי אחרת, בגלל זה ציינתי שיום אחד אולי תבינו.
ג. לא הבנתי.
ה. נשים צריכות לטפל בילדים, זה לא אומר שאסור לכם לעזור. אין משהו יותר מקסים מלראות אבא משחק עם הילדים שלו.
ורק כי כנראה לא היית בפורום ולא ראיתתגובות שלי מעולם, אני בעד נשים שמתנהגות כמו נשים, כמו שאני בעד גברים שמתנהגים כמו גברים.
ההשוואה שלי אליכם לפמיניסטיות הייתה שאתם נגד ילדים ונשים. בחיי שאני לא מבינה פמיניסטיות ואני גם לא מבינה שוביניסטים.
MAORO:
אנחנו נגד ילדים ונשים ?
תינוק זה יצור קטן ומעצבן , ואפילו את הודית בזה .
זה לא אומר שאנחנו נגדו , אני בטוח שכל אחד מאיתנו יתמוגג אל מול המראה של התינוק הצווחני שלו . זה גם היה סוג של הומור .
ונגד נשים ? זה גם לא נכון .
אנחנו אולי נגד נשים שאינם באמת נשים אלא גברים עם אברי רבייה נקביים (כך זה נראה כלפי חוץ) , אבל אנחנו ממש נגד נשים .
אל תהפכי אותנו למפלצות , לפניי רגע אמרת שאנחנו "סוג של גברים " D:
אביר הקרנפים:
אמרו האומרים שגבר אוהב רק את הילדים שלו.
אפשר להיות קטנוני ולצעוק שזה לא נכון וכו' וכו'.
בשורה התחתונה, להרבה גברים אין סבלנות לשרוף זמן על מנת להתמוגג מהילד של השני. כל תעשיית ההתמוגגות מזאטוטים, לא מדברת אל רוב הגברים. אז את הלכת לגן והתרגשת. אני הייתי מרגיש בזה מטרד.
הרי זו הנקודה. אני יוצא מנקודת הנחה, שאת מה שאת מרגישה וחושבת שכולם אמורים להרגיש ככה, אני לא ארגיש. כי היות ואני גבר, אני חושב ומרגיש בצורה שונה ממך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה