שונות > מה שבראש
מה דעתכם על זה?
JewishGirl:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על יולי 02, 2012, 06:53:26 ---אמרו האומרים שגבר אוהב רק את הילדים שלו.
אפשר להיות קטנוני ולצעוק שזה לא נכון וכו' וכו'.
בשורה התחתונה, להרבה גברים אין סבלנות לשרוף זמן על מנת להתמוגג מהילד של השני. כל תעשיית ההתמוגגות מזאטוטים, לא מדברת אל רוב הגברים. אז את הלכת לגן והתרגשת. אני הייתי מרגיש בזה מטרד.
הרי זו הנקודה. אני יוצא מנקודת הנחה, שאת מה שאת מרגישה וחושבת שכולם אמורים להרגיש ככה, אני לא ארגיש. כי היות ואני גבר, אני חושב ומרגיש בצורה שונה ממך.
--- סוף ציטוט ---
יש ויש. רוב הגברים באמת יאהבו רק את הילדים שלהם, נורמלי לגמרי. אני בטוחה שאם גבר יראה ילד טובע הוא יעזור לו גם אם זה לא הבן שלו. ואני גם בטוחה שלחלק אולי כאב בפנים והראש שלהם הפך אדום והדם היה חם למראה תינוקות יהודים נרצחים ע"י נאצים(משפחת פוגל, שואה וכדומה).
מסכימה שנשים יותר רגישות, זה חלק מהשונה בין נשים לגברים, אבל גם אתם רגישים. שוב, לא כמו נשים אבל רגישים.
אצלך זה כבר אבוד, אני לא בטוחה שיש משהו שאתה באמת אוהב חוץ מהכלבה שלך. ותקן אותי אם אני טועה, ואני יודעת שלא, כבר אמרת שאתה מעדיף את הכלבה שלך על אמא שלך. לא יודעת איזה ילדות הייתה לך, אבל אתה נשמע כמו אחד שעבר התעללויות או הזנחה.
JewishGirl:
--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 01:41:48 ---אנחנו נגד ילדים ונשים ?
תינוק זה יצור קטן ומעצבן , ואפילו את הודית בזה .
זה לא אומר שאנחנו נגדו , אני בטוח שכל אחד מאיתנו יתמוגג אל מול המראה של התינוק הצווחני שלו . זה גם היה סוג של הומור .
ונגד נשים ? זה גם לא נכון .
אנחנו אולי נגד נשים שאינם באמת נשים אלא גברים עם אברי רבייה נקביים (כך זה נראה כלפי חוץ) , אבל אנחנו ממש נגד נשים .
אל תהפכי אותנו למפלצות , לפניי רגע אמרת שאנחנו "סוג של גברים " D:
--- סוף ציטוט ---
אה סליחה, לא אמרתם שילדים הם יצורים מוזרים ולא מובנים ושלא צריך להחזיק אותם כי הם צווחים ומעצבנים? ידוע שהם מעצבנים זה לא נותן לך זכות להגיד שלא צריך להחזיק אותם(להחזיק. לא לחתל ולהאכיל).
לא מצפה מכם באמת להחזיק ילד ולשיר לו שיר לילה טוב בזמן שאתם מנקים לו את הישבן, אבל כן מצפה שאם יהיה לכם כזה בעתיד אתם תאהבו אותו ולא תראו בו רק מכונה צווחת ומעצבנת.
מתי אמרתי מפלצות? למרות שיש כאלה. אל תכניס לי מילים.
UM-96:
מה יש לכם?ילדים זה דבר מתוק לאללה, אני מת כבר שיהיו לי משלי!
אביר הקרנפים:
--- ציטוט של: JewishGirl על יולי 02, 2012, 15:41:22 ---יש ויש. רוב הגברים באמת יאהבו רק את הילדים שלהם, נורמלי לגמרי. אני בטוחה שאם גבר יראה ילד טובע הוא יעזור לו גם אם זה לא הבן שלו. ואני גם בטוחה שלחלק אולי כאב בפנים והראש שלהם הפך אדום והדם היה חם למראה תינוקות יהודים נרצחים ע"י נאצים(משפחת פוגל, שואה וכדומה).
מסכימה שנשים יותר רגישות, זה חלק מהשונה בין נשים לגברים, אבל גם אתם רגישים. שוב, לא כמו נשים אבל רגישים.
אצלך זה כבר אבוד, אני לא בטוחה שיש משהו שאתה באמת אוהב חוץ מהכלבה שלך. ותקן אותי אם אני טועה, ואני יודעת שלא, כבר אמרת שאתה מעדיף את הכלבה שלך על אמא שלך. לא יודעת איזה ילדות הייתה לך, אבל אתה נשמע כמו אחד שעבר התעללויות או הזנחה.
--- סוף ציטוט ---
באמת עשית ממה שאמרתי כאילו אני בעד לחסל את כל הילדים עלי אדמות. מה נסגר?
MAORO:
אמרתי שזה היה הומור , חפשי בגוגל מה פירוש המילה "הומור" . ;D
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה