שונות > פורום משוב

מחפשת מידע על תג מחיר

<< < (2/4) > >>

MAORO:
בכל מקרה , מצטער שאנו לא יכולים לעזור לך ,אבל אנחנו לא הכתובת .
ארגון הימין האמיתי לא אחראי לפעולות לא חוקיות .

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: מיכל123 על מאי 23, 2012, 15:36:52 ---זו בדיוק המטרה שלי במאמר-
לרשום מה הביא את הנוער הזה לבחור בדרך הפעולה הזאת.

הנקודת מוצא שלי היא שזה בא ממקום של אכזבה עמוקה מהמדינה ומהציונות הנורמטיבית ואף מתוך דאגה לעם היהודי.

--- סוף ציטוט ---
אכזבה עמוקה קיימת בהחלט. גם אם לא ננקטים שום צעדים.
אני למשל לא הצבעתי בבחירות האחרונות. ממילא אף אחד לא מקיים את המצע שלו. אף אחד שאחרי הבחירות עושה את מה שהבטיח לפני כן.
אורקים מתנכלים ליהודים כל יום. אבנים מושלכות, אנשים נדקרים, נקבות נאנסות, תינוקות נרצחים, רכוש ניזוק.

...ומה עושות הרשויות ? רצות להגן על האורקים "מחשש להסלמה". הרכבת הקלה בירושלים שהפכה ליעד מרכזי לחגיגות של נוער האורקים היא דוגמא מצויינת. ראש העיר של ירושלים מסרב לטפל בשורש הבעיה ומצהיר שהרכבת תמשיך לשרת את כל התושבים. למרות שידוע לכולם שחלק מה"תושבים" מביאים רק נזק. למה הוא לא מכריח את אגד לשרת את כל התושבים? הרי אגד לא משרתת את מארות האורקים וניתן לראות כיצד עובים שם רכבי הסעה משלהם.

מה בדבר נציגי המחבלים בכנסת?
מה בדבר המחבלים מן השמאל, תומכי ומממני האורקים ? מדוע אף אחד לא רודף ושופט אותם בגין מגוון סעיפים שניתן להרשיע אותם בהם ? רק מעיון קצר בחוק העונשין ניתן לעשות חגיגה...

ההרגשה בימים אלה היא שדם יהודים הפקר. יהודי צריך לעבוד, לשלם מיסים. לשלם בבית החולים, לשלם שכירות, לשלם ולשלם...
באים האורקים ומקבלים בחינם. ולא משלמים בבתי החולים, ומתחברים פיראטית לשירותים כמו מים וחשמל וטלפון וכו' ומי שרק יעיז לומר משהו...

וכשהם עושים לינץ' ואונסים ודוקרים, מי יאמר שמדובר באורקים? מי יכתוב את המילה "ערבי" או לחילופין "כושי"? אם לא מענישים, למצער קראו לילד בשמו.

אני יכול לשפוך פה כמות תיאורים ואכזבה שתמלא ספרים. אבל ספרים כבר נכתבו. נאומים נישאו. וכלום...

Rafoe:

--- ציטוט של: מיכל123 על מאי 23, 2012, 15:36:52 ---זו בדיוק המטרה שלי במאמר-
לרשום מה הביא את הנוער הזה לבחור בדרך הפעולה הזאת.

--- סוף ציטוט ---
מצויין.
אזי שאת צריכה נקודת מבט הלכתית.
אם את מעוניינת נשמח לספק לך די והותר חומר.

--- ציטוט של: מיכל123 על מאי 23, 2012, 15:36:52 ---
הנקודת מוצא שלי היא שזה בא ממקום של אכזבה עמוקה מהמדינה ומהציונות הנורמטיבית ואף מתוך דאגה לעם היהודי.

--- סוף ציטוט ---
יכול להיות, אבל לא העיקר.
האכזבה הייתה גם לאחר גירוש ימית ובטח שלאחר גירוש גוש קטיף, אבל לא היו פעולות מהסוג הזה (ריסוס גרפיטי ושריפת מסגדים).
למה דווקא עכשיו נשאלת השאלה.

אביר הקרנפים:
גם עכשיו אין פעולות של שריפת מסגדים. כולה האורקים שרפו לעצמם מסגד... זה לא קשור לתג מחיר.

Rafoe:
אני חושב שזה חשוב שיעלו את זה לסדר היום הציבורי.
התורה מעוותת ע"י השמאל באופן יומיומי.

היהודי הממוצע אינו יודע מהו הדין האמיתי בנושא הזה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה