שונות > פורום משוב

מחפשת מידע על תג מחיר

<< < (3/4) > >>

מיכל123:
תודה רבה לכם על כל התגובות, זה מאוד עוזר לי לראות את הציבור שלכם מנקודת מבט אחרת,
על אף שאני לא  מסכימה כלל עם הפעולות של תג מחיר או עם כל קיצוניות פוליטית אחרת, אני בהחלט חושבת שצריך להביא לשיח התקשורתי גם נקודות מבט שונות.

בכל מקרה, אני אשמח על כל פיסת מידע שיש לכם לספק לי,  אני בטוחה שכל זה יעזור לי מאוד. :)

אביר הקרנפים:
 לרובנו פה אין מידע כי רובנו לא עושים את זה. למרות שאנחנו לא נגנה את התופעה. יש פה אחד או שניים שכתבו שהם עשו כהנה וכהנה. אבל ההודעות האלה פתוחות לקהל.
ולא נראה לי שיש פה רשע כזה שילך וימסור מידע על מישהו שעשה והוא יודע על זה.

Rafoe:

--- ציטוט של: מיכל123 על מאי 24, 2012, 20:23:03 ---בכל מקרה, אני אשמח על כל פיסת מידע שיש לכם לספק לי,  אני בטוחה שכל זה יעזור לי מאוד. :)

--- סוף ציטוט ---
פיסות מידע על המעשים עצמם לא תקבלי כאן (לפי הידוע לי אף אחד כאן לא מעורב בעניין).
אבל אני שב ואומר שאם תרצי חומר הלכתי כדי לבסס מאמר על המניעים למעשים, אזי שתוכלי לקבל כאן די והותר חומר (והכי חשוב - דברים אמינים ולא מסולפים).

--- ציטוט של: מיכל123 על מאי 24, 2012, 20:23:03 ---
על אף שאני לא  מסכימה כלל עם הפעולות של תג מחיר או עם כל קיצוניות פוליטית אחרת, אני בהחלט חושבת שצריך להביא לשיח התקשורתי גם נקודות מבט שונות.

--- סוף ציטוט ---
קיצוניות?  :old_WTF_Aza:
כנראה שלא קראת מה ההלכה אומרת על מבנים של עבודה זרה בארץ ישראל (אחרת הית חושבת שגרפיטי על קיר של מסגד הוא מעשה שמאלני למהדרין).

ורק כדי להבהיר - התורה אינה פוליטית. היא חד משמעית בנושא הזה (אפילו שמאלנים מודים שהתורה היא חד משמעית ולכן הם מעדיפים לכפור בה).

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 25, 2012, 03:24:50 ---ורק כדי להבהיר - התורה אינה פוליטית. היא חד משמעית בנושא הזה (אפילו שמאלנים מודים שהתורה היא חד משמעית ולכן הם מעדיפים לכפור בה).

--- סוף ציטוט ---
שכך מקובלנו מפי ידידינו היקר, אביר המרצעים המשובח והנכבד: אצל הרפורמים יותר קל. מהיום אני שמאלני... :P

מיכל123:
כמו שאמרתי כבר אני לא מחפשת מידע על הפועולות, מה שמעניין אותי זו ההשפקה.
וכן,אמשח לדעת איך ההלכה מתיחסת לפעולות אלו וגם איזה רבנים עומדים מאחורי ההשקפות האלו (אם יש בכלל)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה