שונות > מה שבראש

בעקבות אלימות המחבלים בארצנו והמסתננים האכזריים -טיפים חשובים להגנה עצמית !!!!!!

<< < (8/15) > >>

MAORO:
כן הוא חדש , התחיל לשעמם להם אז הם הביאו כל מיני מוזרים ..
אבל לא היה ולא יהיה על ה-WWF עם גולדברג,קווין נאש , יקוזונה, ברט הארט ,האלק הוגן וזה היה עוד לפניי שהם היו בני 100 כמו היום ...
אחח אחחח ימים טובים  ;D

UM-96:

--- ציטוט של: MAORO על מאי 14, 2012, 23:58:41 ---כן הוא חדש , התחיל לשעמם להם אז הם הביאו כל מיני מוזרים ..
אבל לא היה ולא יהיה על ה-WWF עם גולדברג,קווין נאש , יקוזונה, ברט הארט ,האלק הוגן וזה היה עוד לפניי שהם היו בני 100 כמו היום ...
אחח אחחח ימים טובים  ;D

--- סוף ציטוט ---
אני מהתקופה של בטיסטה, ריי מיסטריו  אנדרטייקר, טריפל H, גררו וכו׳

zelhar:
אני לאחרונה התחלת לצפות קצת בUFC. למרות שכמעט תמיד נוזל קצת דם הקרבות שם שונים לחלוטין מקרבות רחוב כי מן הסתם אסור להוציא עיניים, לבעוט לאשכים, לשבור אצבעות וכד'. אבל בכל זאת ניכר שבאמת בעיטות הן נשק נדיר יחסית ורק מעטים מהלוחמים יודעים לנצל אותן כראוי. עמידת המוצא של כולם שם היא כמו של איגרוף ונראה לי שגם רוב המכות והחסימות הן בסגנון איגרוף. כשכבר נוצר מגע לרוב משתמשים בטכניקת ג'יוג'יטסו ברזילאי והיאבקות.

MAORO:
MMA לפי דעתי היא אומנות לחימה טובה יחסית , אבל אין מה לעשות , היא פשוט נקייה מידי.
מתאימה יותר לזירה עם חוקים מאשר לרחוב .
וד"א איך הייתי עצוב שאדי גררו מת חחחח אני זוכר שכולם קיללו אותו באותה תקופה כי הוא "לקח את הילד של ריי מיסטריו" או משהו כזה ,ואז הוא פתאום מת ...
זה היה מוזר מאוד חחחח

MAORO:
וד"א אדון יוסף שמתעקש לצאת נגד כל דבר שאני אומר , אתה שוב מוכיח שאתה אידיוט .
הסרטון שציינת הוא לא קרב מגע כמו שאפשר לראות שכתוב "אקבן".
למקרה שאתה לא יודע , אקב"ן זה ראשי תיבות של :"אירגון קבוצות בודו נינג'יסטו" , גם אצלהם התאמנתי 3 שנים , ויש להם בסיס נחמד ,הם משלבים הרבה ג'ודו , MMA,עמידות מסורתיות,וקרקע של ג'יוג'יסטו ברזילאי , אבל הבעיה איתם היא שהם מתעקשים לשמור מסורות מטומטמות כמו ללמוד להילחם בחרב , ולא רק הנפות שונות וכו, אלא קאטות שלמות מול יריב , ולי זה נראה טיפשי , עדיף שיתרכזו בכלי נשק יותר מציאותיים כמו סכין , אלה , מקל ארוך וכ'ו .
למקרה שלא הבנת , מתאמנים שמה בחרב עץ שנקראת בוקן , ואימונים שלמים מתבזבזים על השטות הזו , ולכן עזבתי .
אז פעם הבא , שוב , לפניי שאתה מדבר ,תראה מה אתה אומר .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה