שונות > מה שבראש

בעקבות אלימות המחבלים בארצנו והמסתננים האכזריים -טיפים חשובים להגנה עצמית !!!!!!

<< < (7/15) > >>

אביר הקרנפים:
טומבסטון... הקברן עושה את זה ודופק את הברכיים בריצפה וראש היריב מוגן בין הרגליים שלו. במצב אמיתי, זה הורג.
רוב התרגילים של הWWE הם ראוותניים וצריכים גודל וכוח. המתאבקים הקטנים משתמשים בהמון אקרובטיקה כדי להחליף את הכוח והגודל.
לא לנסות במצב אמיתי. במצב אמיתי להשתמש במה שקל, נוח, רגיל וזמין.

UM-96:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 14, 2012, 23:37:54 ---טומבסטון... הקברן עושה את זה ודופק את הברכיים בריצפה וראש היריב מוגן בין הרגליים שלו. במצב אמיתי, זה הורג.
רוב התרגילים של הWWE הם ראוותניים וצריכים גודל וכוח. המתאבקים הקטנים משתמשים בהמון אקרובטיקה כדי להחליף את הכוח והגודל.

--- סוף ציטוט ---
חחח undertaker נראה לי הוא בן 70 כבר...
ולעניין, 184.   הגדרות (תיקון: תש"ן, תשנ"א)
לענין סימן זה -
"סכין" - כלי בעל להב או כלי אחר שסוגל לדקור או לחתוך;
"אולר" - סכין מתקפלת שאורך להבה אינו עולה על עשרה סנטימטרים ושלא ניתן להפכה, בעזרת קפיץ או באמצעי אחר, לסכין שלהבה קבוע;

לא ידעתי את זה, טוב שאתם אומרים יש מצב אני אמצא לי איזה אולר קטן וסולידי. אגב, מה הכוונה בלהב ״לא קבוע״? אולר רגיל מאלה המתקפלים נכנס לקטגוריה? (כמו האלה השוויצרים ושאר החרטות).

Rafoe:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 14, 2012, 23:37:54 ---טומבסטון... הקברן עושה את זה ודופק את הברכיים בריצפה וראש היריב מוגן בין הרגליים שלו. במצב אמיתי, זה הורג.

--- סוף ציטוט ---
ואם כבר הזכרת את הקברן.
הנה קרב שלו מול ערבוש (מיותר לציין שהוא טיפל בו בדרכו הייחודית):

MAORO:

--- ציטוט של: UM-96 על מאי 14, 2012, 23:43:47 ---חחח undertaker נראה לי הוא בן 70 כבר...
ולעניין, 184.   הגדרות (תיקון: תש"ן, תשנ"א)
לענין סימן זה -
"סכין" - כלי בעל להב או כלי אחר שסוגל לדקור או לחתוך;
"אולר" - סכין מתקפלת שאורך להבה אינו עולה על עשרה סנטימטרים ושלא ניתן להפכה, בעזרת קפיץ או באמצעי אחר, לסכין שלהבה קבוע;

לא ידעתי את זה, טוב שאתם אומרים יש מצב אני אמצא לי איזה אולר קטן וסולידי. אגב, מה הכוונה בלהב ״לא קבוע״? אולר רגיל מאלה המתקפלים נכנס לקטגוריה? (כמו האלה השוויצרים ושאר החרטות).

--- סוף ציטוט ---
פשש תותח אתה !
יאללה אני מתחיל להסתובב עם אולר !
סתם שתדעו אבל המשטרה יכולה להחרים לכם אותו ,ואז לגרום לכם לבוא לקחת אותו מהתחנה ..
ראיתי פעם מישהו שהחרימו לו לדרמן באיזה 700 שקל ..

אביר הקרנפים:
שינסו להחרים את לדרמן בבני ברק...  :::D
ריפו, ממתי זה? זה מהתקופה האחרונה ? כי לא זכור לי שבעבר היה שם דביל בשם הזה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה