אם כבר העלתם את מלחמת גוג ומגוג,מדוע ההתנגדות לפצצה גרעינית אירנית אשר תביא עימה מלחמת גוג ומגוג,ביאת המשיח והגאולה.הרי ברור שבמלחמה כזו יאבדו רבים:גויים ויהודים.אז ממה הפחד והחשש הרי צדיקים כמוכם מקומם בגן עדן,אתם כבר חזרתם בתשובה,אתם שומרים מצוות.מדוע שלא תשימו מבטחכם בקב"ה?
יהודי מאמין לא מפחד!
זו חשיבה "קצת" לקויה, אבל בהחלט יש כאן נקודה טובה למחשבה.
קודם כל, זה שאנו מחכים לגאולה ולגוג ומגוג (לצערנו לא נראה שבזמן הקרוב משהו יעורר את העם הזה מלבד מלחמה רצינית) לא אומר שאנחנו צריכים להתחיל לחמש את האוייב או לתמוך בהתחמשות שלו כדי שהמלחמה תגיע יותר מהר. אנחנו לא נטורי קרתא או אנשים הזויים.
אמנם אנו כן שמים את מבטחנו בה' ואני אישית מצפה למלחמה בכל יום שתבוא. למרות שזה נראה ככה ע"פ כל הנבואות והתסמינים הידועים, עדיין אנו לא בטוחים שהפצצה האירנית היא אכן גוג ומגוג, ואסור לנו להתחיל לחשב קיצים. מה היה קורה אם בששת הימים שבאמת עמדו לכבוש את כולנו וכל מדינות ערב התאחדו, היינו מוותרים ? ח"ו. כל עוד אנו יכולים להלחם, נלחם. עד הקבר, וגם אז נקום ונרדוף את האוייבים.
וכמו שאמרת, מי שמאמין לא מפחד. גם אם יתקפו באירן או לא, תהיה מלחמה כוללת על ישראל וזה דבר צפוי וידוע, כל מה שנותר לנו לעשות זה להמשיך לבטוח בה'. אני אישית? אפילו לא יורד למקלט.. ולא, אני לא גיבור, אני פשוט לא סובל שם את הריח.. ובנינו, אם כבר יפול טיל או שנגזר על יהודי ח"ו למות, מה יעזור לו המקלט?
שיהיה חג שמח.