עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שאלה שמטרידה אותי

<< < (2/4) > >>

bgnalm:
מה זה טרול?

Rafoe:

--- ציטוט של: bgnalm על ינואר 30, 2012, 19:47:09 ---מילים שלך פוגעות מאוד. תורתו היא לא זדונית

--- סוף ציטוט ---
ברור שלא.
תורתו ה"לא זדונית" היא המניע שלכם לשבת על שטחים עצומים, ואף לשאוף מעבר להם (הרי כל העולם הוא אדמות מוחמד, לא?).

מעניין איך הייתם מדברים אם המצב היה הפוך.

לוחם סיירת:

--- ציטוט של: bgnalm על ינואר 30, 2012, 19:47:09 ---מילים שלך פוגעות מאוד. תורתו היא לא זדונית

--- סוף ציטוט ---
לצוות לרצוח את כל ה"כופרים" (הלא מוסלמים)  , לאנוס ולגנוב בלי סוף זו לא תורה זדונית ?!

מציאותי:

--- ציטוט של: bgnalm על ינואר 30, 2012, 18:03:47 ---שלום. אני נהר ערבי שגר בישראל (אני לומד עברית בבית הספר) ואני לא מבין למה אתם סונאים אותנו. אולי אנחנו לא מוכנים לעתפשר הרבה בשביל שלום, אבל גם אתם לא.

--- סוף ציטוט ---

אנחנו לא שונאים אותך בגלל שאתה ערבי, אנחנו שונאים אותך בגלל שאתה בחרת להיות האויב שלנו.
ומה לעשות...אנחנו לא מחבבים אוייבים במיוחד.
זאת הדת שלכם והיא מסיתה לרצח יהודים, איך אתה רוצה שנסבול דבר כזה?:
http://www.prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Jews.Islam

"אולי אנחנו לא מוכנים להתפשר הרבה בשביל שלום"
בינתיים אנחנו היחידים שהתפשרנו עד היום, לצערי השמאל הביזיוני הביא לכם מעל ומעבר ואתם רק ניצלתם את זה נגדנו.
אתם לא מוכנים ולא רוצים לעשות שלום, אתם רוצים בהשמדת המדינה היהודית ורוצים לזרוק אותנו לים.
יום יבוא ונוציא אתכם מהמדינה שלנו, כמו שעשיתם לנו בארצות שלכם.
אני עדיין מתלבט בקטע של הפיצויים אם כן או לא, אבל הגירוש שלכם זה משהו שיקרה וזאת רק שאלה של זמן.

bgnalm:

--- ציטוט של: מציאותי על ינואר 30, 2012, 23:36:32 ---אנחנו לא שונאים אותך בגלל שאתה ערבי, אנחנו שונאים אותך בגלל שאתה בחרת להיות האויב שלנו.
ומה לעשות...אנחנו לא מחבבים אוייבים במיוחד.
זאת הדת שלכם והיא מסיתה לרצח יהודים, איך אתה רוצה שנסבול דבר כזה?:
http://www.prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Jews.Islam

"אולי אנחנו לא מוכנים להתפשר הרבה בשביל שלום"
בינתיים אנחנו היחידים שהתפשרנו עד היום, לצערי השמאל הביזיוני הביא לכם מעל ומעבר ואתם רק ניצלתם את זה נגדנו.
אתם לא מוכנים ולא רוצים לעשות שלום, אתם רוצים בהשמדת המדינה היהודית ורוצים לזרוק אותנו לים.
יום יבוא ונוציא אתכם מהמדינה שלנו, כמו שעשיתם לנו בארצות שלכם.
אני עדיין מתלבט בקטע של הפיצויים אם כן או לא, אבל הגירוש שלכם זה משהו שיקרה וזאת רק שאלה של זמן.

--- סוף ציטוט ---
גם בתנ"ך אלוהים אמר לעם ישראל להרוג את עמלק ועמים קופרים אחר

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה