עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שאלה שמטרידה אותי

(1/4) > >>

bgnalm:
שלום. אני נהר ערבי שגר בישראל (אני לומד עברית בבית הספר) ואני לא מבין למה אתם סונאים אותנו. אולי אנחנו לא מוכנים לעתפשר הרבה בשביל שלום, אבל גם אתם לא.

zelhar:
כי מוחמד הוא טרוריסט נאצי ואתם עובדים את תורתו הזדונית. תצהיר עכשיו שאתה עוזב את האיסלאם ואז נוכל לחיות אתך בשלום.

Rafoe:

--- ציטוט של: bgnalm על ינואר 30, 2012, 18:03:47 ---שלום. אני נהר ערבי שגר בישראל (אני לומד עברית בבית הספר) ואני לא מבין למה אתם סונאים אותנו. אולי אנחנו לא מוכנים לעתפשר הרבה בשביל שלום, אבל גם אתם לא.

--- סוף ציטוט ---
ראשית כל  אני לא מאמין שאתה באמת ערבי, כי אם טרול שמאלני בזוי, אבל לצורך העניין - אם אתה אכן ערבי שלומד עברית, אז אין ספק שאת המורה שלך חייבים לפטר באופן דחוף  :old_WTF_Aza:.

שנית כל - אנחנו לא שונאים ערבים בשל היותם ערבים (היו ערבים שהתגיירו והם יהודים נאמנים הרבה יותר מכל המתיוונים למניהם), אלא בשל היותם אוייבים.

ברגע שהערבים יפסיקו את מלחמתם בנו ואת הקולוניאליזם הערבי המתפשט בארצנו, אזי שהם כבר לא אוייבים, ואין לנו סיבה לשנוא אותם, אבל קל לדבר כשיש לך 22 מדינות ושטח שהוא גדול משטחה של אירופה פי כמה.

תבין - אנחנו בעד פשרה מדינית ואף דוגלים בחזון ה"23 מדינות ל-2 עמים" (22 מדינות לאומה הערבית ואחת לנו).

bgnalm:

--- ציטוט של: zelhar על ינואר 30, 2012, 18:23:47 ---כי מוחמד הוא טרוריסט נאצי ואתם עובדים את תורתו הזדונית. תצהיר עכשיו שאתה עוזב את האיסלאם ואז נוכל לחיות אתך בשלום.

--- סוף ציטוט ---

מילים שלך פוגעות מאוד. תורתו היא לא זדונית

JewishGirl:

--- ציטוט של: Rafoe על ינואר 30, 2012, 18:37:25 ---ראשית כל  אני לא מאמין שאתה באמת ערבי, כי אם טרול שמאלני בזוי, אבל לצורך העניין - אם אתה אכן ערבי שלומד עברית, אז אין ספק שאת המורה שלך חייבים לפטר באופן דחוף  :old_WTF_Aza:.

--- סוף ציטוט ---

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה