כתב נושא: פורום המשפחות השכולות בבית הספר שלי  (נקרא 1627 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
היום הביאו לנו לבית הספר אנשים מהארגון הזה להרצות לנו על ״פיוס״ שצריך להיות בין העמים. בקיצור היה אחד יהודי(אהרון ברנע) ואחד מחבל (אוסמה  משהו...), היהודי סיפר על הילד שלו שנפל בלבנון והקשבתי לסיפור שלו איך הפך כתוצאה מכך לשמאלני. ברגע שבן-לאדן הזה פתח את הפה התעצבנתי לאללה, על המשפט הראשון הוא דיבר על ה״כיבוש״ והבלגתי ופתאום הוא דיבר על ״המתנחלים הדתיים שמפקיעים לנו שטחים״ ופה כבר לא יכולתי ויצאתי מהכיתה. אחרי כמה זמן חשבתי לעצמי שיצאתי טיפש כי הוא משמיע בינתיים את הדעות המאוסות שלו בעוד אני מחוץ לכיתה ודעתי אינה נשמעת. לכן החלטתי לחזור לכיתה והגעתי בדיוק ברגע שהוא נתן לשאול שאלות. בקיצור הפלתי עליו שאלות שהוא לא ידע לענות עליהן, על כך שהערבים לא באים לשלום כמו שהם אלא דורשים תנאים מוקדמים הכוללים שטחים ואדמות יהודיות ועל כך שהם באים להרצות רק בבתי ספר יהודיים כי אם ילכו לשטחים קרוב לודאי שירגמו אותם באבנים. כל פעם שנגעתי ב״נקודה כואבת״ הוא הפסיק אותי באמצע בטענה שהם לא באו מסיבות וממניעים פוליטיים  אלא כדי להראות שאפשר להתפייס. בקיצור הוא הראה שהוא לא כל כך חכם והראתי לו!  :P
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
פורום המשפחות השכולות בבית הספר שלי
« להגיב #1 ב- : ינואר 08, 2012, 18:27:30 »
ישר כוח!
צריך לעצור את ההסתה ושטיפת המוח בבתי הספר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!