0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:44:19ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:38:21ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:36:38ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.אתה חושב בזה שהם קוראים תורה לא עוזר תחשוב ככהאני חושב שזה עוזרהם לא הולכים לצבא זה נכון זה לא בסדר זה מה שמפריע לך שהם לא הולכים לצבא?ברגע שתיהיה ממשלה כהניסטית זה יישתנהאתה לא מאמין בזה שהם קוראים תורה ולומדים זה לא עוזרתחשוב ככהולהם מפריע שיהודים פותחים מקומות בשבת ועוד כל מיני דברים ואותם חרדים שלא מכירים במדינת ישראל שיילכו קיבנמאטואני לא תומך בש"ס בגלל שהם יושבים עם ממשלת הזדון גם כיום וגם בעבראבל יש חלק שהוא לא ככהאני גם חילוני אבל אני מסתכל על 2 הצדדים ולא בצד אחדדיבורים פקה פקה.שיתגייסו ואז אני אעריך אותם.וזה מאוד מפריע לי שהם לא הולכים לצבא,אם תרצה אני גם אפרט למה.למה לדבר ככה?אנחנו מנהלים דיוןדבר אחד אני לא מבין פה אנשים למה אתם דורכים אחד על השני פהזה לא רק בדיון הזה אני ראיתי את זה בהרבה דיוניםו"דיבורים פקה פקה"אני לא אוהב דיבורים כאלובמקום לנהל דיון כמו שצריך אנשים רביםאני אומר את האמת.אני לא רב פה עם אף אחד.
ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:38:21ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:36:38ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.אתה חושב בזה שהם קוראים תורה לא עוזר תחשוב ככהאני חושב שזה עוזרהם לא הולכים לצבא זה נכון זה לא בסדר זה מה שמפריע לך שהם לא הולכים לצבא?ברגע שתיהיה ממשלה כהניסטית זה יישתנהאתה לא מאמין בזה שהם קוראים תורה ולומדים זה לא עוזרתחשוב ככהולהם מפריע שיהודים פותחים מקומות בשבת ועוד כל מיני דברים ואותם חרדים שלא מכירים במדינת ישראל שיילכו קיבנמאטואני לא תומך בש"ס בגלל שהם יושבים עם ממשלת הזדון גם כיום וגם בעבראבל יש חלק שהוא לא ככהאני גם חילוני אבל אני מסתכל על 2 הצדדים ולא בצד אחדדיבורים פקה פקה.שיתגייסו ואז אני אעריך אותם.וזה מאוד מפריע לי שהם לא הולכים לצבא,אם תרצה אני גם אפרט למה.למה לדבר ככה?אנחנו מנהלים דיוןדבר אחד אני לא מבין פה אנשים למה אתם דורכים אחד על השני פהזה לא רק בדיון הזה אני ראיתי את זה בהרבה דיוניםו"דיבורים פקה פקה"אני לא אוהב דיבורים כאלובמקום לנהל דיון כמו שצריך אנשים רבים
ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:36:38ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.אתה חושב בזה שהם קוראים תורה לא עוזר תחשוב ככהאני חושב שזה עוזרהם לא הולכים לצבא זה נכון זה לא בסדר זה מה שמפריע לך שהם לא הולכים לצבא?ברגע שתיהיה ממשלה כהניסטית זה יישתנהאתה לא מאמין בזה שהם קוראים תורה ולומדים זה לא עוזרתחשוב ככהולהם מפריע שיהודים פותחים מקומות בשבת ועוד כל מיני דברים ואותם חרדים שלא מכירים במדינת ישראל שיילכו קיבנמאטואני לא תומך בש"ס בגלל שהם יושבים עם ממשלת הזדון גם כיום וגם בעבראבל יש חלק שהוא לא ככהאני גם חילוני אבל אני מסתכל על 2 הצדדים ולא בצד אחדדיבורים פקה פקה.שיתגייסו ואז אני אעריך אותם.וזה מאוד מפריע לי שהם לא הולכים לצבא,אם תרצה אני גם אפרט למה.
ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.אתה חושב בזה שהם קוראים תורה לא עוזר תחשוב ככהאני חושב שזה עוזרהם לא הולכים לצבא זה נכון זה לא בסדר זה מה שמפריע לך שהם לא הולכים לצבא?ברגע שתיהיה ממשלה כהניסטית זה יישתנהאתה לא מאמין בזה שהם קוראים תורה ולומדים זה לא עוזרתחשוב ככהולהם מפריע שיהודים פותחים מקומות בשבת ועוד כל מיני דברים ואותם חרדים שלא מכירים במדינת ישראל שיילכו קיבנמאטואני לא תומך בש"ס בגלל שהם יושבים עם ממשלת הזדון גם כיום וגם בעבראבל יש חלק שהוא לא ככהאני גם חילוני אבל אני מסתכל על 2 הצדדים ולא בצד אחד
ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.
אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולם
בס"דולפרסי מבגדד החרדים מתגייסים לצבא!
ציטוט של: אוריינוש על מרץ 22, 2007, 21:17:26בס"דולפרסי מבגדד החרדים מתגייסים לצבא!מה פתאום....חרידים הם משתמתים מהמדינה.הם לא עובדים ולא עושים צבא.הם אוכלי חינם....
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 21:38:53ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.בס"דמעניין מה גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד וכל גדולי הדור היו אומרים על מה שאמרת, ואחרי זה מתפלאים איפה הקדוש ברוך הוא! למה הוא לא עוזר לנו.דיבורים,לא יעזרו לנו במלחמה.רק מעשים.
ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.בס"דמעניין מה גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד וכל גדולי הדור היו אומרים על מה שאמרת, ואחרי זה מתפלאים איפה הקדוש ברוך הוא! למה הוא לא עוזר לנו.
זה נקרא הנ"חל החרדי וכולם שם דתיים(אני מדבר במובן של כיפה סרוגה וזהו)
ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:41:08ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 21:38:53ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 22, 2007, 21:28:40ציטוט של: איתן על מרץ 22, 2007, 21:26:40אנשים פה חד צדדיים גם החרדים תורמים וגם החילנויים תורמיםאני חושב שזה אחת הבעיות בעםיש פילוג במקום איחודכל מפלגה פונה לציבור שלה במקום לציבור כולואנחנו בימין האמיתי פונים לכולםוגם הרב כהנא הי"ד היה ככה הוא פנה לכולםאיך הם תורמים בדיוק,בזה שהם קוראים תורה ולא מתגייסים?ואוריין,חלאס להתווכח על עובדות.בס"דמעניין מה גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד וכל גדולי הדור היו אומרים על מה שאמרת, ואחרי זה מתפלאים איפה הקדוש ברוך הוא! למה הוא לא עוזר לנו.דיבורים,לא יעזרו לנו במלחמה.רק מעשים.בס"דהתעלמת ממש שאמרתי?..
בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:11:32בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.תביא לי הוכחה שהרוב מוחזק ע"י חרדים .
ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:14:29ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:11:32בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.תביא לי הוכחה שהרוב מוחזק ע"י חרדים .בס"דבבקשה מחב"ד!!!http://www.chabad.org.il/Activities/Article.asp?ArticleID=1&CategoryID=180תראה כמה הם עוזרים!
אין ספק שהחרדים מתנדבים הרבה. אני בעצמי ראיתי חרדי מחלק מזון לקשישים. אבל יש דברים אחרים שהם פחות עושים.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:21:02ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:14:29ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:11:32בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.תביא לי הוכחה שהרוב מוחזק ע"י חרדים .בס"דבבקשה מחב"ד!!!http://www.chabad.org.il/Activities/Article.asp?ArticleID=1&CategoryID=180תראה כמה הם עוזרים! נו אז מה ? זה אומר שהם בעלי הכי הרבה בתי תמחוי ?
ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:25:23ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:21:02ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:14:29ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:11:32בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.תביא לי הוכחה שהרוב מוחזק ע"י חרדים .בס"דבבקשה מחב"ד!!!http://www.chabad.org.il/Activities/Article.asp?ArticleID=1&CategoryID=180תראה כמה הם עוזרים! נו אז מה ? זה אומר שהם בעלי הכי הרבה בתי תמחוי ?בס"דאין פה תחרות, אני רק מראה לך שבתחומים האלה הם עוזרים המון.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:26:30ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:25:23ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:21:02ציטוט של: Dexter על מרץ 22, 2007, 23:14:29ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 23:11:32בס"דהרוב מוחזקים על ידי חרדים, אין פה בכלל שאלה.תביא לי הוכחה שהרוב מוחזק ע"י חרדים .בס"דבבקשה מחב"ד!!!http://www.chabad.org.il/Activities/Article.asp?ArticleID=1&CategoryID=180תראה כמה הם עוזרים! נו אז מה ? זה אומר שהם בעלי הכי הרבה בתי תמחוי ?בס"דאין פה תחרות, אני רק מראה לך שבתחומים האלה הם עוזרים המון.וגם החילוניים שהם גם עובדים .
אני לא אומר שהחברה החילונית יותר טובה מהחרדית אני ממש לא גאה להיות חילוני.אני חושב שהחילונים משלימים את מה שהחרדים לא עושים והחרדים משלימים את מה שהחילונים לא עושים והדתיים הלאומיים עושים את הכל.
ציטוט של: Aaron על מרץ 22, 2007, 23:30:22אני לא אומר שהחברה החילונית יותר טובה מהחרדית אני ממש לא גאה להיות חילוני.אני חושב שהחילונים משלימים את מה שהחרדים לא עושים והחרדים משלימים את מה שהחילונים לא עושים והדתיים הלאומיים עושים את הכל.בס"דבקשר לחילונים מה הם משלימים שהחרדים לא עושים אהרון?..
נותנים להם להתפלל בצבא אני ראיתי בזמן מלחמת לבנון השנייה כמ הניחו תפילין כל הזמן בבוקר