השאלה הזאת מטרידה אותי מאוד, והרבה אנשים, במיוחד אבא שלי, טוענים שאני חושב על שטויות כשאני מדבר על זה.
רק המחשבה על מה שעלול לקרות לעם היהודי בא"י מעוררת בי צמרמורת. כדי להסביר למה אני מתכוון אביא מספר דוגמאות ממעשיהם של ה"פלסטינים" בעיירה הנוצרית דאמור בלבנון בסוף שנות השבעים (זהירות, התיאורים שאני הולך להביא קשים מאוד).
יום אחד, בהוראתו של ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ימח שמו וזכרו, פלשו "פלסטינים" לעיירה דאמור בלבנון והחלו לבזוז, לרצוח לענות ולאנוס. בדיוק כפי שהמוסלמים עשו בימי ה"נביא" מוחמד ימח שמו. הם עקרו לילדים ולנשים את העיניים, כרתו לילדים את הידיים והרגליים, שיפדו נשים דרך הוגינה, שיפדו גברים דרך פי הטבעת, המיסו את איברי המין של הגברים בעזרת חומצת סוללות, שברו לנשים את הברכיים לפני שאנסו אותן, ולמה? כי הם בסה"כ היו נוצרים, "כופרים"!
לפני שלוש שנים צפיתי דרך האינטרנט בסרטון סנאף מחריד בשחור לבן שתיעד את אחד ממעשי הזוועה האלה:
ארבע נערות צעירות , ממש ילדות, אולי בנות 15,16, הופשטו לגמרי לאחר שנאנסו באכזריות על ידי המוסלמים הנאצים ושופדו דרך איבר המין על מוטות עץ מחודדים שהי תקועים באדמה. הנערות צרחו, בכו ודיממו והמוסלמים הנאצים עמדו מסביב, מחאו כפיים וצחקו בשמחה ובאושר כאשר הם יורים באויר. לאחר מכן הם תלשו את שדיהן עם צבטוט גדולות ועבות. כמה שהן צרחו. לא ניתן לתאר את הסבל שהיה על פניהן. לאחר מכן הם שפכו עליהן דלק ושרפו אותן.
לא הצלחתי להירדם בלילות במשך שבועות שלמים אחרי שראיתי את הסרט הזה. עד היום התמונות מהסרט הזה לא יוצאות לי מהראש.
אני יודע שלא הייתי צריך להביא תאורים כאלה בפורום, אבל חשוב לי שתבינו איזה אויב יש לנו. אם ישראל תכבש על ידי הערבים, חס וחלילה, הערבים יעשו את אותן זוועות נגד יהודים, או אפילו גרוע מזה. תהיה שואה נוספת נגד עם ישראל חס וחלילה.
ישראל נמצאת בסכנה גדולה מאוד כרגע. היא מוקפת במיליוני מוסלמים נאצים שיכבשו אותה אם עם ישראל לא יתאחד נגדם.