0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס"דאני יודע שיש כאן בפורום מישהו שחולה כל הזמן לא רק בחורף אלא כל החייםתנחשו מי זה
ההומו רק ליברמן
לפרוטוקול: רון אחראי לכינוי הזה, ליברמן לתפיסתי הוא פאשיסט ועל כן אינני תומך כלל וכלל בעמדותיו, אני בכלל פעיל במרצ.
צינון ושפעת זה שתי וירוסים שונים.
חח רציני?
כן. ושפעת היא המחלה הקשה מבין השניים אבל יש לה חיסון, ולצינון אין.
יש לי חום כמעט 40 עיטוש ושיעול, כאב ראש וגרון שורף.. אז מה יש לי בעצם? ומה אתה ממליץ דוקטור.. חח
לך לד"ר גולדשטיין, אני די בטוח שהוא יוכל להעניק לך טיפול כמו לכל יהודי יקר בקריית ארבע.
בס"דדרך אגב גם השמאל הקיצוני צריך טיפול הם שונאים את העם שלהם
לאומיות = תודעה כוזבת - תפנים ותבין.
אני לא יכול לקבוע חד משמעית אבל זה נשמע לי כמו מקרה קשה של צינון. סימני היכר לשפעת:מתפרצת בד"כ בצורה קשה ישר מהתחלה.חום גבוהכאבי שריריםכוללת תסמינים של צינון כמו שיעול (לפעמים שיעול יבש) ונזלת.לעומת זאת צינון, מתחיל בהדרגה ואלא אם לחולה יש כשל חיסוני או שהוא צעיר מאוד או זקן מאוד צינון לא אמור להחמיר לכדי חום גבוה.
ולך אתה לד"ר אחמד טיבי, אני בטוחה שהמחבל הגניקולוג ישמח לבדוק אותך.
אז יש לי שפעת!! זה קרה לי האמת בבום לא בהדרגה.. ושאני דופק אפצ'י או שיעול כל החזה שלי והשרירים בידיים כואבים..
בס"ד אל תתחסן בחיסון לשפעת, הוא פוגע במערכות אחרות בגוף וגורם לך לחלות במחלות קשות יותר, "משרד הבריאות" עושה עלינו כסף יחד עם חברות התרופות הגדולות.הדרך הכי טובה להתמודד עם מחלה כזאת היא בצורה טבעית(ז"א תה, מרק, להמעיט במוצרי חלב ולנוח).