כתב נושא: 'להתנגד - לגיטימי, להחרים - לא'  (נקרא 1634 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
'להתנגד - לגיטימי, להחרים - לא'
« ב- : יולי 17, 2011, 12:55:19 »
בס"ד

ההנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי יוצאת בקמפיין נגד ארגוני השמאל, שמטרתו לעודד קניית מוצרים מהתנחלויות.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/222890

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : יולי 17, 2011, 13:27:29 »
בס"ד

השיחוד הלאומי(-בלסטיני) מתרועעים על ימין ועל ישמעאל עם צלבנים מרצחי-יהודים, וזוהי עוד דוגמא לתעמולה ציונית זדונית שמטרתה האוילית היא "להכשיר" את הקרקע לגירוש הנאצי-פאשיסטי הבא, בכך שהם משתילים תמיכה במועצת פש"ע הנאצית בשיטותיהם הנבזיות. ראו הוזהרתם.             

אני אישית מחכה לכך ששואה עכשיו! יפרסמו את רשימת ההחרמה האנטישמית המפורטת והמדוקדקת שלהם, בעבור שאדע ממי כן לקנות תמיד.     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 17, 2011, 22:36:04 »
בס"ד

השיחוד הלאומי(-בלסטיני) מתרועעים על ימין ועל ישמעאל עם צלבנים מרצחי-יהודים, וזוהי עוד דוגמא לתעמולה ציונית זדונית שמטרתה האוילית היא "להכשיר" את הקרקע לגירוש הנאצי-פאשיסטי הבא, בכך שהם משתילים תמיכה במועצת פש"ע הנאצית בשיטותיהם הנבזיות. ראו הוזהרתם.             

אני אישית מחכה לכך ששואה עכשיו! יפרסמו את רשימת ההחרמה האנטישמית המפורטת והמדוקדקת שלהם, בעבור שאדע ממי כן לקנות תמיד.     

חחחחחחחח האיחוד הלאומי שמאלנים  :laugh:

אתה בן אדם לא שפוי!!!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 17, 2011, 22:42:09 »
בס"ד

בס"ד

הפעם באמת הגזמת.. אבל שכחת יש עוד הרבה תנועות בארץ אתה יודע לא מספיק התנועות שאמרת פה שהן שמאלנים ונאצים יש עוד מלא, לתת לך שמות שלהן?כי איכזבת אותי נתת ממש קצת תנועות שהן נאציות ושמאלניות חסר עוד יש עוד מלא..