0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
קודם כל הסקר הזה לא סותר את העובדה שלערבים יש זכות קיום. או שאנשים חושבים שצריכה לקום מדינה פלסטינאית. דבר שני, מאיפה החוצפה והיהירות לקבוע שמיליוני אנשים מבולבלים ולא יודעים מה טוב בשבילם, ורק הקומץ שמתקרא בפי עצמו 'ימנים אמיתיים' - הוא הוא נושא האמת המוחלטת.אתם תמיד טוענים שהשמאל שונא את העם שלו, אבל אתם אלה שמזלזלים ושונאים את העם. וזה באמת נכון. אתם באמת שונאים את רוב העם. ועל כך נאמר 'הפוסל במומו פוסל'.
רוב העם חושב שהוא בחר בתנועות ימניות (ליברמן, הליכוד, מפד"ל, וכו'), אך למעשה בחר בתנועות שמאל ימנוניות (ומדיניות הממשלה בהתאם).שלב א' למעשה הושלם - רוב מוחץ של העם התפכח מאשליות ה"שלום", ושלב ב' כרגע נמצא בחיתוליו (לגרום לעם להבין שהליכוד וליברמן הם לא פחות שמאל ממר"צ).
אז למי אתה ממליץ להצביע?
רפו - חבל שאתה ממשיך להעליל עליי עם 'הדרכון הזר'. יש לי רק דרכון ישראלי, וכשתפרוץ מלחמה ח"ו אני אהיה במילואים ואלחם בניגוד אליך ולרוב חברי הפורום, כמו שנלחמתי בשטחים ובלבנון בסדיר ובמילואים. אתה יכול להגיד עליי מה שאתה רוצה אבל לפחות אל תצא אדם קטן ותשקר.הגולה - אם זו התיאוריה - אני שמח להיות בשלטון, אני שמח להיות מהאליטה שמכתיבה לך את החיים ואני שמח שיש לי כל כך הרבה כוח. אני מקווה שתמשיך לחיות את כל חייך כשאתה שטוף שנאה, פרנואיד ואכול תיאוריות קונספירציה.
שוב אתה מתנשא בגלל שאתה בצבא, אתה סתם עיוור מטומטם ואתה בפורום הזה יום אחרי יום מסית נגדנו רק בגלל שאתה מפחד שנעלה לשלטון.אתה אדם מגעיל, שמפחד מהאמת ובגלל זה אתה מאמין שאין אויב ערבי.
רפו - חבל שאתה ממשיך להעליל עליי עם 'הדרכון הזר'. יש לי רק דרכון ישראלי, וכשתפרוץ מלחמה ח"ו אני אהיה במילואים ואלחם בניגוד אליך ולרוב חברי הפורום, כמו שנלחמתי בשטחים ובלבנון בסדיר ובמילואים. אתה יכול להגיד עליי מה שאתה רוצה אבל לפחות אל תצא אדם קטן ותשקר.
אני לא מתנשא, אני משתומם מהקלות שבה אתם מחרחרים מלחמה. כי אתם חכמים בלשלוח אחרים למות בשבילכם. אני ועוד איך מאמין שיש אויב ערבי, אבל מאמין שגם לערבים יש זכות לחיות בכבוד, ומאמין שיש ערבים שגרים פה עשרות ומאות שנים ויש להם זכות לגור פה, ואני מאמין שאפשר להסתדר איתם, ואני גם לא מפחד מהצהרות אפוקליפטיות כי אני מאמין בחוסן ובעוצמה של ישראל.אתה יכול להמשיך לקרוא לי עיוור מטומטם ואדם מגעיל אם זה מה שעושה לך טוב. אני יכול להבין את התסכול שאוכל אותך.
זו לא גאווה כזו גדולה לשרת בגוף צבאי שהחריב יישובים יהודים בארץ ישראל (לי היה את הכבוד לסרב).
אם אתה מפחד ממלחמות היית צריך להיות ג'ובניק, זה מכובד בדיוק כמו להיות בקרבי, מה לעשות שיש לנו הרבה אויבים שצריך להילחם בהם.ערבים לא חיים בכבוד? הם לא משלמים מסים, יש להם כפרים משלהם במדינה שלנו, הם יכולים להשיג כל עבודה (לדוגמא השופט ששפט את הנשיא הקודם שלנו),אז איזה סיבה יש להם לעשות לנו טרור במדינה?זה לא כאילו זה קרה פעמיים ,שלוש זה קורה כל הזמן אז תתעורר.
אני בסה"כ אומר את מה שאני חושב עקב ההתרשמות שלי מדבריך כאן (זה לא שלא עשית כאן את אותו דבר לגבי גולשים אחרים).הבנו שהיית בצבא (תאמין לי שגם רובנו פה היו), אבל אתה לא צריך לנפנף בזה (חלק מחברי הפורום פה עדיין משרתים וחלקם אף בתור לוחמים).זו לא גאווה כזו גדולה לשרת בגוף צבאי שהחריב יישובים יהודים בארץ ישראל (לי היה את הכבוד לסרב).
אני לא משקר פה על אנשים. אני אומר את דעתי על הדעות שלהם ועליהם, בהתבסס על דברים שהם אומרים. לבוא ולהגיד שאני אברח עם דרכון זר זה כמו שאני אבוא עכשיו סתם ואטען שאתה שוכב עם תלמידי ישיבה בני 12.
ולא התרשמתי שסרבת. חשבתי שלא הצלחת להיות קרבי.
אל תיתמם.גם אתה וגם "אדם שפוי" כיניתם פה אנשים בכל מני כינויי גנאי (אתה יודע על מה אני מדבר).נכון. לא הצלחתי להגיע לקרבי, אך גם חיילים לא קרביים נשלחו לגוש קטיף.
תקשיב, פישר קטן, חברים שהיו בשבילי יותר מאחים נהרגו לי בידיים כשאתה למדת את 'איזה יום שמח לי היום'. אז אל תגיד לי שאני מפחד ממלחמות. אני מאחל לך לא לעבור דברים כאלה. ובקשר לעבודה - מאחל לך להיות ערבי ולחפש עבודה.
כן, כך אני רואה את הדברים. אתה לא מציג אף פעם אמת אובייקטיבית. רק בליל של פסאודו-מדע, עובדות סובייקטיביות, חצאי אמיתות, דברים שהוצאו מהקשרם, הכללות, תאוריות לא נכונות, תמונות מצב מעוותות, ובוחר לא להציג המון דברים אחרים.אתה תהיה רוזנברג מצוין במפלגה שלכם.
בס''דבינתיים את-ה הוא שלא הבאת שום מקורות לשטויות שהינך פולט!! מה הוצא מהקשרו? היכן חצאי אמיתויות? היכן ''הכללות''? וכ''ו .. אינך מסוגל להביא דבר וחצי-דבר בכדי לסתור את האמ-ת מכיוון שכדברי רבותנו ע''ה זיע''א ''לשקר אין רגלים'' !! ועל הדברים שהינך טופל עלינו ,אנו נצטט שוב מדברי רבותנו ע''ה זיע''א ונאמר ''הפוסל במומו פוסל'' !! וההוכחות לכך בקישורים שהבאנו בהודעה הקודמת !! הגולה בארץ
את-ה קורא לפעמים את מ-ה שאת-ה כותב ח"ו יש"ו שר"י? אתה צריך לקרוא טוב טוב לפני שאתה מדבר עליי. ברוב הפתילים אתה נשמע כמו מישהו שהרגע יצא לטיול משלוותא. תענה מה שאתה רוצה, כבר הבנתי מי את-ה. ומ-ה המקורות של-ך.