עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יחס הערבים למדינות העולם

<< < (2/10) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 29, 2011, 18:30:11 ---היחס של "החמין האמיתי" לא טוב יותר...

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תגיד לי אדם שפוי כמה זמן את כבר בפורום?הרבה ואתה עדיין לא מבין את ההבדלים ביננו לבין שונאי ישראל?אז כנראה יש לך בעיה גדולה או שאתה סתם מסתלבט עלינו

ובקשר לערבים איזו אומה שפלה איזה פרצופים יש להם דומים לחזירי בר הכלבים האלה  הם לא בני אדם בכלל איך בנות יוצאות איתם

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: arabhater על יוני 01, 2011, 09:10:28 ---בס"ד
תגיד לי אדם שפוי כמה זמן את כבר בפורום?הרבה ואתה עדיין לא מבין את ההבדלים ביננו לבין שונאי ישראל?אז כנראה יש לך בעיה גדולה או שאתה סתם מסתלבט עלינו

ובקשר לערבים איזו אומה שפלה איזה פרצופים יש להם דומים לחזירי בר הכלבים האלה  הם לא בני אדם בכלל איך בנות יוצאות איתם

--- סוף ציטוט ---
בס''ד
 O0
הנה כמה דוגמאות : ;D

וכפי שאמר דוד מלך ישרא'ל ע''ה זיע''א  --''הוציאה ממסגר נפשי , מיד כלב יחידתי ''  ר''ל !! כלומר כאשר איש ישרא'ל  כלוא תחת''מסגר'' של שלטון מושחת המוביל לשמד המוני ר''ל כגון  שלטון העוולה השחיתות והזימה השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י אזי דמו מופקר בידי אותו שלטון נלוז ונתעב שר''י שמשליך את בשר אחיו היקרים הי''ד לשיניהם של כלבים רעבים אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י צמאי דם ישרא'ל הי''ד --ואז כדברי רבותנו ''אין לנו על מ-י לסמוך אלא על א-בינו שבשמ-ים ! ''  :'( :'( >:( >:(

הגולה בארץ  :)

Panzer:
אותו דוד המלך שהוא וחבורתו סחטו דמי פרוטקשן על הר הכרמל.
אני נורא אוהב גם ש'אביך שבשמיים' פשוט לא נותן לך ולדומיך להוציא לפועל את מה שלטענתכם הוא רצונו. כנראה שהוא פשוט לא אוהב ימנים קיצוניים, אפילו שהם מתיימרים להיות נציגיו עלי אדמות.

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 13:39:27 ---אותו דוד המלך שהוא וחבורתו סחטו דמי פרוטקשן על הר הכרמל.
אני נורא אוהב גם ש'אביך שבשמיים' פשוט לא נותן לך ולדומיך להוציא לפועל את מה שלטענתכם הוא רצונו. כנראה שהוא פשוט לא אוהב ימנים קיצוניים, אפילו שהם מתיימרים להיות נציגיו עלי אדמות.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

נא להכיר !! זהו הלימוד ''המודרני המעודכן'' של משרד הליכלוך(חינוך) השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!--תודה שהדגמת לנו כאן מה לימדו אותך במסגרת תכנית שטיפות-המוח של משרד הליכלוך(חינוך) !!
 ;D ;D :laugh: :laugh: :::D :::D :::D >:( >:( >:( :'( :'( >:( >:( >:( >:(
 :::D :::D :::D :laugh: :laugh:  -- כאן אנו רואים את הפרצוף האנאלפבתי שלך !! וכדברי רבותנו ע''ה זיע''א ''יצא המרצע מן השק ''  !!

''פרוטקשן'' ??  :laugh: -- אולי תגיד משהו גם על אלי'הו-הנביא ע''ה זיע''א ששחט את שבעים נביאי הבעל בנחל-קישון למרגלות הר-הכרמל ??  ;D ;D
אילו זה הי'ה בדורנו ,אולי גם אלה ששטפו לך את המוח בשטויות כאלה יכלו להיות בין השחוטים ??  ;D

:laugh: :laugh: :::D :::D :::D :::D :::D ;D ;D

הגולה בארץ  :)

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 13:39:27 ---אותו דוד המלך שהוא וחבורתו סחטו דמי פרוטקשן על הר הכרמל.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אתה בטוח שלמדת את הסוגיה על דוד המלך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה