עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יחס הערבים למדינות העולם
Panzer:
אתה מערבב מדע עם תאוריות מיסטיות וא-רציונליות. זה לא עובד ככה. בכל פעם אתה כמעט כמעט מגיע למסקנה ואז מפריך אותה בעצמך.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 06, 2011, 09:53:21 ---אתה מערבב מדע עם תאוריות מיסטיות וא-רציונליות. זה לא עובד ככה. בכל פעם אתה כמעט כמעט מגיע למסקנה ואז מפריך אותה בעצמך.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
טעות בידך !! אנו נוגעים בנקודת החיבור בין העול-ם הנתפס בחמשת חושי האד-ם ואמצעי העזר המסייעים בהמרה לתחום הנקלט על ידי אותם חמשת החושים (ראי'ה ,שמיעה ,טעם, ריח ומישוש) -לבין שאר חלקי העול-ם שלא נתפסים בחושים הנ''ל ועזריהם !! דהיינו מה שמתקרא ''אזור הדמדומים'' או הנקודה בה חדל דבר מסויים להיות מושג באמצעות החושים הנ''ל והעזרים שייצר האדם על מנת להמיר את הדברים מהתחום הלא מושג לתחום המושג !! --איננו מפריכים דבר !! אנו בסך הכל מראים כיצד מופרכת תאורי'ה כגון ''היינו יכולים לחשוב שהמצב מוגדר בצורה נתונה , אלא שאז...ואז אנו מציגים את ההפרכה בכדי לסתור את מהלך הטעי'ה מראש , ובכך לקצר את מהלכי הטעי'ה שלך והצורך לסתור ולהפריך אותם ''
--ראוי לציון שעד כה לא שמענו שום התייחסות עניינית מצידך שבאה לסתור מהלך כלשהוא ברצינות !! הינך משתמש בטכניקה זולה של ''זלזול בנאמר בכדי להסיט את דעתם של שאר הקוראים כאן'' זהו מהלך תשקורתי מובהק של העוסקים במלאכת שטיפת-המוח התשקורתית הצי(ו)נית-ממלכתית בולשביקית שר''י !!--ובכ-ן '' החגורה הולכת ומתהדקת סביב הבוגדים והמוסרים יש''ו שר''י !''! ודעו לכם מרגלים קטנים -כי ''לא לעול-ם חוסן !''
הגולה בארץ :)
Panzer:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על יוני 06, 2011, 21:54:27 ---בס''ד
טעות בידך !! אנו נוגעים בנקודת החיבור בין העול-ם הנתפס בחמשת חושי האד-ם ואמצעי העזר המסייעים בהמרה לתחום הנקלט על ידי אותם חמשת החושים (ראי'ה ,שמיעה ,טעם, ריח ומישוש) -לבין שאר חלקי העול-ם שלא נתפסים בחושים הנ''ל ועזריהם !! דהיינו מה שמתקרא ''אזור הדמדומים'' או הנקודה בה חדל דבר מסויים להיות מושג באמצעות החושים הנ''ל והעזרים שייצר האדם על מנת להמיר את הדברים מהתחום הלא מושג לתחום המושג !! --איננו מפריכים דבר !! אנו בסך הכל מראים כיצד מופרכת תאורי'ה כגון ''היינו יכולים לחשוב שהמצב מוגדר בצורה נתונה , אלא שאז...ואז אנו מציגים את ההפרכה בכדי לסתור את מהלך הטי'ה מראש , ובכך לקצר את מהלכי הטעי'ה שלך והצורך לסתור ולהפריך אותם ''
--ראוי לציון שעד כה לא שמענו שום התייחסות עניינית מצידך שבאה לסתור מהלך כלשהוא ברצינות !! הינך משתמש בטכניקה זולה של ''זלזול בנאמר בכדי להסיט את דעתם של שאר הקוראים כאן'' זהו מהלך תשקורתי מובהק של העוסקים במלאכת שטיפת-המוח התשקורתית הצי(ו)נית-ממלכתית בולשביקית שר''י !!--ובכ-ן '' החגורה הולכת ומתהדקת סביב הבוגדים והמוסרים יש''ו שר''י !''! ודעו לכם מרגלים קטנים -כי ''לא לעול-ם חוסן !''
--- סוף ציטוט ---
אני לא מנסה להתייחס עניינית כי אין דרך לסתור מושגים כמו 'עולם הנשמות' , 'איזור הדמדומים' וכו'. אני רק יכול להפנות אותך אם תרצה לכל מיני ספרים שאולי יפתחו לך את הראש. אני לא מדען ולא רב, ואני בטח לא מתכוון לשבת ולצטט לך דברים של אחרים.
יש ספרים שלמים שמתייחסים בצורה מדעית אך ורק לטענות הדתיות השונות.
כמובן ששוב אתה מאשים בטכניקה בולשביקית. ומנתח כל דבר ואת הפסיכולוגיה המוחלטת של כל דבר. כמה יהירות.
ובקשר ל'לא לעולם חוסן' - אנחנו מוכנים בכל יום, חבר. אתה מוזמן לנסות. אתה וחבריך תופתעו לגלות כמה כוח ועוצמה יש לאנשים הרגילים שאתם מתנשאים עליהם וטוענים שהם 'שמאלנים', 'תינוקות שנשבו', 'בוגדים', 'שטופי מוח' וכו'.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 07, 2011, 21:28:41 ---אני לא מנסה להתייחס עניינית כי אין דרך לסתור מושגים כמו 'עולם הנשמות' , 'איזור הדמדומים' וכו'. אני רק יכול להפנות אותך אם תרצה לכל מיני ספרים שאולי יפתחו לך את הראש. אני לא מדען ולא רב, ואני בטח לא מתכוון לשבת ולצטט לך דברים של אחרים.
יש ספרים שלמים שמתייחסים בצורה מדעית אך ורק לטענות הדתיות השונות.
כמובן ששוב אתה מאשים בטכניקה בולשביקית. ומנתח כל דבר ואת הפסיכולוגיה המוחלטת של כל דבר. כמה יהירות.
ובקשר ל'לא לעולם חוסן' - אנחנו מוכנים בכל יום, חבר. אתה מוזמן לנסות. אתה וחבריך תופתעו לגלות כמה כוח ועוצמה יש לאנשים הרגילים שאתם מתנשאים עליהם וטוענים שהם 'שמאלנים', 'תינוקות שנשבו', 'בוגדים', 'שטופי מוח' וכו'.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
אז דבר שאינך מסוגל לסתור ,אין את-ה מתייחס אליו בצורה עניינית !! --האם זה מה שלימדו אותך במסגרת מנגנון שטיפות-המוח של מערכת הליכלוך(חינוך) ?? ''כוח'' אכן יש לכם !! אבל כפי שאמר הנביא ע''ה זיע''א ''לא בחיל ולא בכוח כי-אם ברוחי אמר ה' צב-קות '' !! ה''כוח'' שלכם הוכח במלחמת לבנון השני'ה כדבר ריקני ללא האמונה האמיתית !! אפילו ארגון טרור אוייב מוסלמי נאצי כמו חיזבאללה יש''ו שר''י שם אתכם ללעג וקלס בכך שגרר את שמאלמרט שר''י ל''מלחמה כוללת'' כשאיננו מוכן לכך !! היהירות הזו הביאה הרבה אסונות בעטיין סבל עם-קודש בכל הדורות בעקבות אותו ערב-רב נלוז ונתעב שר''י !! אין אנו מתנשאים על שום אד-ם !! אנו ממשיכים את דרכו של חבקוק הנביא ע''ה זיע''א שחקר ודרש בכל הנתיבים והגיע למסקנה ''וצדי-ק באמונתו יחי'ה '' !! אתם חסרי בסיס !! ה''בסיס'' המדומה שלכם הוא מאד רעוע כספינה העומדת בתוך ים-סוער ומחשבת להישבר ולטבוע !! אותו בסיס המבוסס על רכושנות, בצע שוחד ושלמונים, זימה ותועבה , וכפי שנאמר בסוף ספר שופטים ''בימי-ם ההם אין מלך בישרא'ל איש הטוב והישר בעיניו יעשה '' !! והתוצאות ,סבל בל-יתואר , בעיות עם אומות-העול-ם , חוסר משמעות בחיים עלי-אדמות שתכליתם ידוע !! וכ''ו !!
הקב''ה ישיב אחינו האבודים ב''הררי חושך'' לדרך הישר ,ויגאלנו במהרה ויזכנו בביאת גואל-צדק בבאכי''ר
Panzer:
אתה חסר בסיס.
אתה משתמש בפסאודו מדע בשביל להצדיק את העובדה שכל הסיפור על אלוהים הוא מגוחך.
בנוסף, אתה מיד תוקף נושאים אחרים לגמרי (כמו 'בולשביק') כי בזה מתמצה היהדות שלך - אלימות, שנאה ובורות.
אתה מוזמן להמשיך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה