עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (21/22) > >>

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 01:14:01 ---הם יחידים קיצוניים. אתה מביא לי ציטוטים. אני מביא לך את בסיס האמונה הסופית שהיא מנוגדת לאמונת הג'יהאד.  
הוא כן ליברל, הוא חלק מן המוסלמים הליברלים, יכול להיות שהוא מסלף את דתו אבל הוא עדיין ליברל.

--- סוף ציטוט ---
כרגיל מקשקש שטויות, אין כל בסיס למה שזה עתה כתבת, אתה יודע שהוא טוען שישנם אוספים באלבח'ארי שאינם לגיטמים? אתה בכלל יודע מה זה אלבחארי? אם הוא באמת כפי שהוא מציג עצמו אז לשם מה כל מילה שנייה שלו היא שקר גס? ואתה לא קראת את המאמר ואת הציטוטים שהבאתי (אגב הציטוטים מקובלים על כל הסופים ויש לי עוד הרבה כאלה אם כבודו רוצה), אין כל סתירה בין סופיות לבין ג'יהאד, אם קיים סתירה כזאת אז לא היו לך סופים באלאח'אן, באלקעידה וכיוצ"ב.
נ.ב לא הבאת כלום.

הימני:
ברצוני להחמיא למנהל הפורום, היהודי היקר, " Israelipatriot", על הידע הרב שהוא מפגין לגבי האיסלאם.
מרתק מאד הדיון הזה.
נראה לי עוד מעט אתה כבר תבין יותר מאהוד יערי . . .

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 01:15:08 ---
איפה כתוב שם שהסופים דוגלים בג'יהאד?

--- סוף ציטוט ---
תקרא את נושא מס' 5 בתוכן עניינים (Sufism and Qaeda-al-Jihad), אבל אני ממליץ לקרוא מנושא מס' 3 (הרבה יותר מחכים).

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 18, 2011, 01:37:33 --- כרגיל מקשקש שטויות, אין כל בסיס למה שזה עתה כתבת, אתה יודע שהוא טוען שישנם אוספים באלבח'ארי שאינם לגיטמים? אתה בכלל יודע מה זה אלבחארי? אם הוא באמת כפי שהוא מציג עצמו אז לשם מה כל מילה שנייה שלו היא שקר גס? ואתה לא קראת את המאמר ואת הציטוטים שהבאתי (אגב הציטוטים מקובלים על כל הסופים ויש לי עוד הרבה כאלה אם כבודו רוצה), אין כל סתירה בין סופיות לבין ג'יהאד, אם קיים סתירה כזאת אז לא היו לך סופים באלאח'אן, באלקעידה וכיוצ"ב.
נ.ב לא הבאת כלום.

--- סוף ציטוט ---

יש בסיס.
זה נאמר גם במאמרים שאתה הבאת וגם בויקיפדיה.  מי בדיוק טוען את זה? הבאת לי כמה ציטוטים, תהיה ספציפי. וקראתי את הרוב ממה שהבאת לי.
וזה לא מקובל על כל הסופיים.
על אותו עיקרון שהאסלאם תומך בג'יהאד ועדיין יש מוסלמים שלא תומכים בג'יהאד. יש סופים שתומכים בטרור למרות שהוא מנוגד לזרם שלהם. 
והבאתי אבל אתה מתעלם מזה שוב ושוב.

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 18, 2011, 01:47:27 ---תקרא את נושא מס' 5 בתוכן עניינים (Sufism and Qaeda-al-Jihad), אבל אני ממליץ לקרוא מנושא מס' 3 (הרבה יותר מחכים).

--- סוף ציטוט ---

כמו שעניתי לישראלי הפטריוט, זה שיש מוסלמים סופיים בג'יהאד, זה לא אומר שהזרם תומך בכך.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה