כתב נושא: חנין זועבי  (נקרא 8030 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« ב- : מרץ 29, 2011, 14:50:44 »
תסתכלו מה היא אומרת פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048778,00.html "רודפים אחריי"לא נותנים לי את חופש הביטוי" ממש אין לה בושה אני רוצה לראות ח"כ במדינה ערבית מדברת נגד המדינה, אני לא רוצה להגיד אפילו מה יקרה, את סאדאת רצחו במצרים רק בגלל שהוא עשה שלום עם ישראל.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חנין זועבי
« להגיב #1 ב- : מרץ 29, 2011, 17:16:01 »
בגיהנום יהיה לה הרבה יותר גרוע

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #2 ב- : מרץ 29, 2011, 18:18:57 »
בס''ד
ימח שמה וזכרה. היא נהנת מחופש ביטוי, ושיוויון ששום אישה אחרת לא הייתה מקבלת בשום מדינה ערבית אחרת.. ועדיין היא ממשיכה לפתוח את הפה המזוהם שלה נגד המדינה שנותנת לה כל כך הרבה. בעיניי היא גרועה יותר מכל חברי הכנסת הערבים האחרים. אני עד עכשיו לא הצלחתי להבין איך לעזאזל נתנו לה להשאר בכנסת אחרי שהשתתפה במשט הטורקי. פשוט ביזיון למדינת ישראל!
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2011, 23:51:33 »
בס''ד
צריך לשרוף אותה. מצטער על הביטוי הקיצוני הזה... אבל בעיניי זה הדבר הנכון ביותר..
עדן איסקוביץ

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חנין זועבי
« להגיב #4 ב- : אפריל 01, 2011, 14:33:27 »
בס''ד
צריך לשרוף אותה. מצטער על הביטוי הקיצוני הזה... אבל בעיניי זה הדבר הנכון ביותר..
זה לא קיצוני
היא גיס חמישי ובמדינה נורמלית היו שורפים אותה מזמן

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #5 ב- : אפריל 01, 2011, 14:37:06 »
מדינה לכשלעצמה הוא רעיון פסול, אבל אם כבר מדינות בוודאי ובוודאי שלא על פי לאום או דת, אלא על פי דרך חיים ורצון התושבים, ללא התחשבות בדת.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #6 ב- : אפריל 01, 2011, 14:38:29 »
בגיהנום יהיה לה הרבה יותר גרוע

להפך...
למלאך המוות יהיה יותר גרוע שכהיא תגיע לשם,מלאך המוות ירגיש שלו נותנים לו חופש ביטוי והיא לוקחת לו את התפקיד הרע! :::D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #7 ב- : אפריל 01, 2011, 14:40:32 »
מדינה לכשלעצמה הוא רעיון פסול, אבל אם כבר מדינות בוודאי ובוודאי שלא על פי לאום או דת, אלא על פי דרך חיים ורצון התושבים, ללא התחשבות בדת.

אוקיי,אז אתה כיהודי לפי הדת צריך להיות כאן.

אבל לפי הרצון שלי ודרך החיים שלי צריך לשלוח אותך לחיות בסודן בתוך פחון.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #8 ב- : אפריל 01, 2011, 15:22:55 »
אוקיי,אז אתה כיהודי לפי הדת צריך להיות כאן.

אבל לפי הרצון שלי ודרך החיים שלי צריך לשלוח אותך לחיות בסודן בתוך פחון.

אני אזרח אוסטרי ובכוונתי לעזוב מכאן בקרוב לשם, מדינה שתיתן לי קצת יותר חופש תנועה, יותר יכולת להתפתח וכמובן הרבה יותר סובלנות לדעותיהם של אחרים, אין צורך לספק לי מגורים בסודן...

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #9 ב- : אפריל 01, 2011, 16:04:31 »
כולנו שמחים איתך שאתה עוזב.

אנא למענך ולמען כולנו ולמען העם האוסטרי המתורבת עשה זאת כמה שיותר מהר.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
חנין זועבי
« להגיב #10 ב- : אפריל 01, 2011, 16:17:25 »
אני אזרח אוסטרי ובכוונתי לעזוב מכאן בקרוב לשם, מדינה שתיתן לי קצת יותר חופש תנועה, יותר יכולת להתפתח וכמובן הרבה יותר סובלנות לדעותיהם של אחרים, אין צורך לספק לי מגורים בסודן...
בס"ד

בע"ה תעבור לאוסטריה כמה שיותר מהר!ישראל תיהיה הרבה יותר נקיה ללא בוגדים מלוכלכים שכמוך.
וחבל שהרבה שמאלנים לא לומדים ממך,היינו במצב ממש טוב כרגע!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
חנין זועבי
« להגיב #11 ב- : אפריל 01, 2011, 17:30:49 »
אתה מתכוון לאותו "חופש ביטוי" שהנאצים יש"ו נתנו לזרים (לא רק יהודים) לפני 70 שנה? (אכן הם עם "סובלני" ביותר).

ואם אתה חושב שהם השתנו מאז, אז הנה באה המציאות וטופחת על פניך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4049728,00.html
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #12 ב- : אפריל 01, 2011, 19:10:08 »
אתה מתכוון לאותו "חופש ביטוי" שהנאצים יש"ו נתנו לזרים (לא רק יהודים) לפני 70 שנה? (אכן הם עם "סובלני" ביותר).

ואם אתה חושב שהם השתנו מאז, אז הנה באה המציאות וטופחת על פניך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4049728,00.html
אה ופה לא עושים דברים כאלה ואף גרועים מזה? לפחות שם זה נחשב מאורע נדיר יחסית, אני מניח שלא עבר לך בראש שלוקחים שם הרבה יותר שיקול דעת כשעוצרים אדם שיש סבירות גבוהה שהוא יהודי ואזרח ישראלי בגרמניה ואוסטריה בגלל הקונוטציה שיש לעניין עם השואה, בקיצור ולעניין אני אומר דבר פשוט - יתכן ששירותי הבטחון באוסטריה חשבו שלא הגיוני שיש אזרחים שחורים בישראל (אולי בגלל המדיניות הגזענית הכללית בישראל? לא יודע...) ולא העלו על דעתם שישנם יהודים שחורים, ולכן זה הווה חשד מספיק על מנת לעצור ולבדוק.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #13 ב- : אפריל 01, 2011, 21:26:40 »
נו תעלה כבר על מטוס למה אתה מחכה,כל רגע שאתה נמצא כאן עושה לך רק רע,ואנחנו מהפורום רוצים שיהיה לך רק טוב ושלא תסבול כאן.

חברים באו נעזור לידידנו היקר אחד יקנה לו כרטיס טיסה השני יסיע אותו לבן גוריון והשלישי אפילו יקנה לך שוקולד בדיוטי פרי ותקבל כל מה שתרצה העיקר שתעוף מפה.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #14 ב- : אפריל 02, 2011, 02:06:43 »
נו תעלה כבר על מטוס למה אתה מחכה,כל רגע שאתה נמצא כאן עושה לך רק רע,ואנחנו מהפורום רוצים שיהיה לך רק טוב ושלא תסבול כאן.

חברים באו נעזור לידידנו היקר אחד יקנה לו כרטיס טיסה השני יסיע אותו לבן גוריון והשלישי אפילו יקנה לך שוקולד בדיוטי פרי ותקבל כל מה שתרצה העיקר שתעוף מפה.
מודה לכולכם על הרצון הטוב והרצון לעזור, אבל אני מחכה לתקופה שאחרי הבגרויות ואז אשמח לעוף מכאן

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #15 ב- : אפריל 02, 2011, 12:46:53 »
מודה לכולכם על הרצון הטוב והרצון לעזור, אבל אני מחכה לתקופה שאחרי הבגרויות ואז אשמח לעוף מכאן

לא חבל לך שבאוסטריה לא יחשיבו את הבגרוות שלך בגלל עשית אותם בארץ של אנשים ברברים חסרי תרבות?!

וגם אם יחשיבו אתה אישית תיחשב שם סוב ב אם לא סוג ז והכל בגלל שחזרת מארץ הברברים חסרי התרבות.

תעשה לעצמך טובה ותחחפף מכאן מהר חבל שאתה נשאר כאן ומוריד מהערך האישי שלך אתה יכול יותר מזה נו..אז תתטוס כבר

ובינינו אתה סתם מזבל את השכל אין לך שום אזרחות אוסטרית,זה אולי החלום הרטוב שלך אבל זה עדיין חלום.

מנותק Okoyl

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #16 ב- : אפריל 02, 2011, 13:27:03 »
מה כבר יש לעשות באוסטריה? ללכת למצעדי גאווה? מה כל כך מיוחד שם?
אתם השמאלנים אומרים פלורליזם, חופש ביטוי, גזענות.. אתם בכלל לא מבינים את המושגים האלה...
אם חוק נאמנות של ליברמן הוא גזעני... אז זה אתם  ממש אדיוטים לא שפויים.. החוק מיוחס לכולם, אולי השמאל פשוט תומך בחוסר נאמנות של הערבים הנאצים..
ותומך בפיגועים כי זה חופש ביטוי?

אני מעדיף למות בישראל בשואה שניה (עוד מעט?) מאשר ללכת לאירופה למות סתם ככה ממוסלמים שם.

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #17 ב- : אפריל 02, 2011, 18:16:11 »
נשמתה בגן חיות :::D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #18 ב- : אפריל 02, 2011, 19:53:54 »

לא חבל לך שבאוסטריה לא יחשיבו את הבגרוות שלך בגלל עשית אותם בארץ של אנשים ברברים חסרי תרבות?!

וגם אם יחשיבו אתה אישית תיחשב שם סוב ב אם לא סוג ז והכל בגלל שחזרת מארץ הברברים חסרי התרבות.

תעשה לעצמך טובה ותחחפף מכאן מהר חבל שאתה נשאר כאן ומוריד מהערך האישי שלך אתה יכול יותר מזה נו..אז תתטוס כבר

ובינינו אתה סתם מזבל את השכל אין לך שום אזרחות אוסטרית,זה אולי החלום הרטוב שלך אבל זה עדיין חלום.

יומרני מצדך לומר מה שאתה אומר, לא חסרים יהודים ישראלים בעלי אזרחות זרה ובמיוחד אירופאית, סבי ניצול שואה אוסטרי מוינה, על פי חוק האזרחות האוסטרי מגיעה לי אזרחות ואכן ניצלתי את הזכות הזאת.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
חנין זועבי
« להגיב #19 ב- : אפריל 02, 2011, 23:50:12 »
אה ופה לא עושים דברים כאלה ואף גרועים מזה? לפחות שם זה נחשב מאורע נדיר יחסית, אני מניח שלא עבר לך בראש שלוקחים שם הרבה יותר שיקול דעת כשעוצרים אדם שיש סבירות גבוהה שהוא יהודי ואזרח ישראלי בגרמניה ואוסטריה בגלל הקונוטציה שיש לעניין עם השואה, בקיצור ולעניין אני אומר דבר פשוט - יתכן ששירותי הבטחון באוסטריה חשבו שלא הגיוני שיש אזרחים שחורים בישראל (אולי בגלל המדיניות הגזענית הכללית בישראל? לא יודע...) ולא העלו על דעתם שישנם יהודים שחורים, ולכן זה הווה חשד מספיק על מנת לעצור ולבדוק.
יש משהו שאתם מסרבים להבין (כנראה שבאמת הסטיגמה עליכם לא נכונה): אנחנו במלחמה עם האומה הערבית (ועם שאר המוסלמים), ושום דבר פה לא נעשה מתוך "שיעמום" או מתוך גזענות.

האירופים ה"נאורים" לעומת זאת עשו את מה שעשו (את אותם מאורעות "נדירים" כלשונך) מתוך אנטישמיות ושנאת זרים נטו (לא זכור לי שקראתי איפשהו על מעשי אונס של גרמניות בידי יהודים, או על טבח המוני של גרמנים ע"י יהודים, ושאר דברים דומים).

תבין - הדמגוגיה הזולה שלכם עובדת בתקשורת (משום ששם אתם הקול היחיד שמקבל במה), אבל כאן זה לא יעבוד.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
חנין זועבי
« להגיב #20 ב- : אפריל 03, 2011, 00:49:14 »
הלווי שהיה לנו עוד ח"כ כמו חנין זועבי- ח"כ שנאמנים לעם שלהם.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #21 ב- : אפריל 03, 2011, 00:54:08 »
בס''ד
ממממ... אז אתה אוסטרי, מה? אני מדבר בשפה שלך, אז יש לי משהו להגיד לך,
Warum hast du nach unserem Land gekommen? Du sollst nach ?sterreich gehen, weil wir dich lieben nicht. Wir hassen niedertr?chtige Nazis wie du und deine freunde in ?sterreich und Deutschland
עדן איסקוביץ

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #22 ב- : אפריל 03, 2011, 14:14:35 »
בס''ד
ממממ... אז אתה אוסטרי, מה? אני מדבר בשפה שלך, אז יש לי משהו להגיד לך,
Warum hast du nach unserem Land gekommen? Du sollst nach ?sterreich gehen, weil wir dich lieben nicht. Wir hassen niedertr?chtige Nazis wie du und deine freunde in ?sterreich und Deutschland
לא נולדתי באוסטריה, לצערי נולדתי פה, במדינת ישראל, כרגע אני בתהליכי תיקון המעוות במעבר לאוסטריה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #23 ב- : אפריל 03, 2011, 15:36:56 »
בס''ד
ביקרתי באוסטריה כמה פעמים. היו לי קרובי משפחה בעיר אינסברוק. אוסטריה היא ארץ יפה, והאנשים נחמדים - אך אנטישמים. למזלי אני נראה גרמני, אז לא סבלתי מאנטישמיות, אך הם ממש אנטישמיים ושונאי ישראל. דיברתי עם כמה אנשים מאוסטריה וכולם בעד הפלסטינאצים.
עדן איסקוביץ

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #24 ב- : אפריל 03, 2011, 18:07:56 »
בס''ד
ביקרתי באוסטריה כמה פעמים. היו לי קרובי משפחה בעיר אינסברוק. אוסטריה היא ארץ יפה, והאנשים נחמדים - אך אנטישמים. למזלי אני נראה גרמני, אז לא סבלתי מאנטישמיות, אך הם ממש אנטישמיים ושונאי ישראל. דיברתי עם כמה אנשים מאוסטריה וכולם בעד הפלסטינאצים.
גם לי הייתה משפחה באינסברוק, וזה אגב המקום שאני מתכנן לעבור אליו, אבל בלי קשר, איך קיבלת את הרושם שמרבית האוסטרים אנטישמיים?