0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
הגולן זה המקום הכי יפה בארץ..אני לא מבין איך אנשים ביכלל מעלים על דעתם לתת אותו לסורים..גם ירושלים מקום יפה..שמיסתבבים בירושלים מרגישיםאת הטהרה של המקום..
עיר העתיקה בירושלים, וחברון עיר אבותינו, וכל רחבי יהודה ושומרון.
אני לא כל כך אוהב לטייל בארץ.....אני גם לא אוהב לטייל עם המשפחה(האחים שלי הם הם הכי מעצבנים העולם ).....
ראיתי לפני איזה כמה זמן סרטון קצרשהאוכלסייה הערבית בחברון אין לה לקוחות בחנויותהאיחוד האירופי או הערבים תורמים להם כסף שהם יישארו שם כדי שלא ייעזבואז אמרתי אותו הדבר בירושלים אני חושב בשוק הערבי עברתי שםאין לקוחות ואין כלוםהם חבורה של סוטים הייתי שם עם 2 חברות טובות שלי וכל חנות שעברנו נעצו עיניים וכל שניה "מה את צריכה מותק" וכל מיני קריאות גנאי
ציטוט של: איתן על מרץ 15, 2007, 12:26:22ראיתי לפני איזה כמה זמן סרטון קצרשהאוכלסייה הערבית בחברון אין לה לקוחות בחנויותהאיחוד האירופי או הערבים תורמים להם כסף שהם יישארו שם כדי שלא ייעזבואז אמרתי אותו הדבר בירושלים אני חושב בשוק הערבי עברתי שםאין לקוחות ואין כלוםהם חבורה של סוטים הייתי שם עם 2 חברות טובות שלי וכל חנות שעברנו נעצו עיניים וכל שניה "מה את צריכה מותק" וכל מיני קריאות גנאיבס"דגועל נפש, מרוב שהם אונסים אחד את השני במסגדים תראה מה הם עושים, הרי לפני שבועיים לא תפסו כנופיית אנסים ערביפ יש"ו ואנס ערבי יש"ו יש עוד אלפים כאלה ימ"ש.
ציטוט של: underground על מרץ 15, 2007, 11:48:56הגולן זה המקום הכי יפה בארץ..אני לא מבין איך אנשים ביכלל מעלים על דעתם לתת אותו לסורים..גם ירושלים מקום יפה..שמיסתבבים בירושלים מרגישיםאת הטהרה של המקום..בס"דנרגיש יותר מטוהרים כאשר נעיף משם את הערבושים.
ירושליים, ים המלח, אילת והגולן.ביהודה ושומרון עוד לא הייתי אז אני לא יכול לשפוט את המקומות שם.
ציטוט של: Aaron על מרץ 15, 2007, 15:09:25ירושליים, ים המלח, אילת והגולן.ביהודה ושומרון עוד לא הייתי אז אני לא יכול לשפוט את המקומות שם.בס"דיפים מאוד תאמין לי מספיק שתראה תמונה..
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 15, 2007, 15:16:41ציטוט של: Aaron על מרץ 15, 2007, 15:09:25ירושליים, ים המלח, אילת והגולן.ביהודה ושומרון עוד לא הייתי אז אני לא יכול לשפוט את המקומות שם.בס"דיפים מאוד תאמין לי מספיק שתראה תמונה..הערבים שם הורסים את הנוף כמו גם בגליל. איפה שחיים הערבים יש לכלוך, זבל ואוויר מזוהם.אבל איפה שהיהודים חיים הנוף נראה כמו גן עדן
ציטוט של: Aaron על מרץ 15, 2007, 15:19:06ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 15, 2007, 15:16:41ציטוט של: Aaron על מרץ 15, 2007, 15:09:25ירושליים, ים המלח, אילת והגולן.ביהודה ושומרון עוד לא הייתי אז אני לא יכול לשפוט את המקומות שם.בס"דיפים מאוד תאמין לי מספיק שתראה תמונה..הערבים שם הורסים את הנוף כמו גם בגליל. איפה שחיים הערבים יש לכלוך, זבל ואוויר מזוהם.אבל איפה שהיהודים חיים הנוף נראה כמו גן עדן בס"דבאמת הערבים יש"ו מזהמים כל חלקה טובה בארץ ישראל.
אין ערבים בגולן רק דרוזים