שונות > פורום משוב
הימין האמיתי בשלטון? לא עומד לקרות!
אדם לא שפוי:
חיים, בינתיים אתה עדיין תקוע בארה"ב. כשתעלה ארצה תדבר איתי.
חוץ מזה, אתה מפגין בורות עצומה. אם יעתרו לבג"ץ ויציגו את העמדות המטורפות שלכם אתם תיפסלו. כאשר במקרים רבים אתה בעצמך כותב "ישר כוח" על מאמרי שיטנה שחותרים תחת הדמוקרטיה הישראלית או מפגינים גזענות האסורה על פי חוק לא יהיה מנוס מלראות בכם כתנועה לא חוקית. מצע זה קשקוש, במיוחד בתקופה שבה כל הפולטיקאים משקרים על ימין ועל שמאל. השאלה האמיתית היא מה אתם באמת מתכננים...
למה נראה לי שאתה סתם מנסה לשחק אותה צדיק כאשר בפועל אתה פשוט מתכוון לטבוח בערבים או לגרש אותם ולנשל את רכושם בלי להביא להם אגורה? אולי כי זו התוכנית האמיתית של הימין האמיתי! ויקטור, את השקרים שלך אף אדם שפוי לא קונה. אתה מנסה להציג עמדות מרוככות בשביל לחשוף את פרצופך האמיתי רק כשזה יתאים לך.
ofirgangster:
אני הייתי מאוד שמח הם היתה מתחלף אם חיים בן פסח הוא היה בישראל ואתה תקוע בארצות הברית
פחות שמאלני אחד יותר טוב למדינה שלנו
הניסיון שלך לסכל כל ניסיון ריצה לכנסת הולך לקרות בחלומות הלילה אולי
חבל מאוד שלא נותנים באן לאנשים מתומתמים כמוך... המוח שלך לא במציאות אלה במדע בידיוני
כמו שאחד מהרבים המקובלים אמר ככל שאתה שמח אם מי שאתה סימן ששתפו לך את המוח טוב מאוד
Yaniv044:
--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 18, 2011, 18:14:07 ---חיים, בינתיים אתה עדיין תקוע בארה"ב. כשתעלה ארצה תדבר איתי.
חוץ מזה, אתה מפגין בורות עצומה. אם יעתרו לבג"ץ ויציגו את העמדות המטורפות שלכם אתם תיפסלו. כאשר במקרים רבים אתה בעצמך כותב "ישר כוח" על מאמרי שיטנה שחותרים תחת הדמוקרטיה הישראלית או מפגינים גזענות האסורה על פי חוק לא יהיה מנוס מלראות בכם כתנועה לא חוקית. מצע זה קשקוש, במיוחד בתקופה שבה כל הפולטיקאים משקרים על ימין ועל שמאל. השאלה האמיתית היא מה אתם באמת מתכננים...
למה נראה לי שאתה סתם מנסה לשחק אותה צדיק כאשר בפועל אתה פשוט מתכוון לטבוח בערבים או לגרש אותם ולנשל את רכושם בלי להביא להם אגורה? אולי כי זו התוכנית האמיתית של הימין האמיתי! ויקטור, את השקרים שלך אף אדם שפוי לא קונה. אתה מנסה להציג עמדות מרוככות בשביל לחשוף את פרצופך האמיתי רק כשזה יתאים לך.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חחחח,כל הזמן חיים בן פסח מדבר על איך הוא יביא להם פיצויים ויעודד הגירה ערבית מרצון בצורה חוקית ואתה אומר שהוא רוצה להעיף אותם בקיצוניות ובלי אגורה?
אני אישית הייתי מעיף אותם בלי שקל,אבל חיים בן פסח רוצה להודד הגירה המונית בתשלום וזה מתוך מחווה טובה למרות שלא מגיע להם אפילו אגורה!
כל מי שמכיר את חיים יודע שהוא מתון ולא קיצוני כמוכם השמאלניים והימנים המזוייפים החולי נפש המלשינים המושחתים שרוצים להחזיר שטחים ולטהר את יו"ש וירושלים מיהודים
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 18, 2011, 18:14:07 ---למה נראה לי שאתה סתם מנסה לשחק אותה צדיק כאשר בפועל אתה פשוט מתכוון לטבוח בערבים או לגרש אותם ולנשל את רכושם בלי להביא להם אגורה? אולי כי זו התוכנית האמיתית של הימין האמיתי! ויקטור, את השקרים שלך אף אדם שפוי לא קונה. אתה מנסה להציג עמדות מרוככות בשביל לחשוף את פרצופך האמיתי רק כשזה יתאים לך.
--- סוף ציטוט ---
סתם מנסה לשחק אותה צדיק ?!! חחח אחרי כל מה שהוא תרם
ליהודי אירופה שהיה יו"ר של הליגה להגנה יהודית ובגלל זה ישב בכלא ואחרי זה שוחרר על תנאי . אתה אומר לו שהוא משחק אותה צדיק ?! , אתה באמת חתיכת מפגר. אם חיים
יעיף את הערבים בכוח בלי פיצויים כמו שאתה אומר אז יפסלו את הימין האמיתי כמו שפסלו את כ"ך אז אין לו טעם לעשות את זה .
שונא שמאל:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 17, 2011, 23:08:08 ---בס''ד
א. הסיבה שאתה "לא רוצה לפגוע בנו בתור תנועה אידיאולוגית" היא שאתה לא מסוגל לפגוע בנו. אילו היית מסוגל, אין ספק שהיית פוגע בנו בהתלהבות.
ב. המצע שלנו אותו מצע כמו זה של מפגלות שכן נתנו לרוץ לכנסת עם אישור מלא מהבג''ץ. המצע הוא מה שקובע. הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד נפסל כי הוא הציע גירוש בכוח של הערבים הנאצים מארץ ישראל. אנו מציעים עידוד הגירה ערבית המונית שזה חוקי לגמרי אפילו לפי השופטים השמאלניים ביותר בבג''ץ.
ג. לגבי התבטויות, כנראה אתה לא מכיר את ההתבטויות של ברוך מרזל לפני שהוא רץ לכנסת פעמיים עם אישור מלא של הבג''ץ. זה גם ברור שהודעות של חברי הפורום לווא דוקא מייצגות את העמדה של תנועתנו. חוקית לא פוסלים מפלגות כי מישהו כתב משהו בפורום יא מפגר.
--- סוף ציטוט ---
שמאלני כלב
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה