שונות > פורום משוב

הימין האמיתי בשלטון? לא עומד לקרות!

<< < (2/4) > >>

חיים בן_פסח:
בס''ד

חחחחחח

השקעת כל כך הרבה זמן בניסיון להוציא דיבה על תנועת הימין האמיתי? אז ברור שאתה מבין שתנועתנו רצינית.

אבל מי ישמע לקול שלך? מי ישים לב למה שאפס כמוך יאמר? אתה פחות מאפס - אתה מינוס.

אני יודע שזה מתסכל אותך שאנו תנועת שמורי חוק. אז תעשה מה שתרצה - אנו בכלל לא מתרשמים מאיומי השווא שלך. "שלום עכשיו" והאנרכיסטים כבר התלוננו נגדנו הרבה פעמים ויש להם הרבה יותר השפעה ממך. בתגובה לתלונות הללו, השלטונות לא עשו כלום ולא יעשו כלום כי אנו לא מפרים שום חוק.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 17, 2011, 22:47:42 ---בס''ד

חחחחחח

השקעת כל כך הרבה זמן בניסיון להוציא דיבה על תנועת הימין האמיתי? אז ברור שאתה מבין שתנועתנו רצינית.

אבל מי ישמע לקול שלך? מי ישים לב למה שאפס כמוך יאמר? אתה פחות מאפס - אתה מינוס.

אני יודע שזה מתסכל אותך שאנו תנועת שמורי חוק. אז תעשה מה שתרצה - אנו בכלל לא מתרשמים מאיומי השווא שלך. "שלום עכשיו" והאנרכיסטים כבר התלוננו נגדנו הרבה פעמים ויש להם הרבה יותר השפעה ממך. בתגובה לתלונות הללו, השלטונות לא עשו כלום ולא יעשו כלום כי אנו לא מפרים שום חוק.

--- סוף ציטוט ---

השרת שלכם בארה"ב ולכן החוקים בישראל לא תקפים. אין לי שום כוונה לפגוע בכם בתור תנועה אידיאולוגית אבל אני עומד לסכל ניסיון לרוץ לכנסת. אתה בעצמך יודע שבג"ץ יפסלו אתכם כמו שכבר פסלו את הרב כהנא על הרבה פחות ממה שאתה וחבריך אומרים.

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 17, 2011, 22:50:39 ---השרת שלכם בארה"ב ולכן החוקים בישראל לא תקפים. אין לי שום כוונה לפגוע בכם בתור תנועה אידיאולוגית אבל אני עומד לסכל ניסיון לרוץ לכנסת. אתה בעצמך יודע שבג"ץ יפסלו אתכם כמו שכבר פסלו את הרב כהנא על הרבה פחות ממה שאתה וחבריך אומרים.

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

א. הסיבה שאתה "לא רוצה לפגוע בנו בתור תנועה אידיאולוגית" היא שאתה לא מסוגל לפגוע בנו. אילו היית מסוגל, אין ספק שהיית פוגע בנו בהתלהבות.

ב. המצע שלנו אותו מצע כמו זה של מפגלות שכן נתנו לרוץ לכנסת עם אישור מלא מהבג''ץ. המצע הוא מה שקובע. הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד נפסל כי הוא הציע גירוש בכוח של הערבים הנאצים מארץ ישראל. אנו מציעים עידוד הגירה ערבית המונית שזה חוקי לגמרי אפילו לפי השופטים השמאלניים ביותר בבג''ץ.

ג. לגבי התבטויות, כנראה אתה לא מכיר את ההתבטויות של ברוך מרזל לפני שהוא רץ לכנסת פעמיים עם אישור מלא של הבג''ץ. זה גם ברור שהודעות של חברי הפורום לווא דוקא מייצגות את העמדה של תנועתנו. חוקית לא פוסלים מפלגות כי מישהו כתב משהו בפורום יא מפגר.

Yaniv044:

--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 17, 2011, 22:50:39 ---השרת שלכם בארה"ב ולכן החוקים בישראל לא תקפים. אין לי שום כוונה לפגוע בכם בתור תנועה אידיאולוגית אבל אני עומד לסכל ניסיון לרוץ לכנסת. אתה בעצמך יודע שבג"ץ יפסלו אתכם כמו שכבר פסלו את הרב כהנא על הרבה פחות ממה שאתה וחבריך אומרים.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

אתה שקרן,אין לך שום הוכחות ואם כן למה אתה מפחד להעלות אותם?
כבר מזמן לא באו ליצנים לפורום,תעלה שנצחק קצת.

El Blanco:
סטנד אפיסט

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה