ל"שמאלני", (לא מבין למה ההנהלה הדיקטטורית פה שינתה לך את הכינוי כי שמאלני אתה לא)
1. לא מדוייק, אומנם קיים קשר אך יש גם הרבה מסורת שלא בהכרח קשורה לפיקציה האלוהית.
2. אני מאוד אשמח אם תוכל לפרט את טענותייך כנגד המשתמש המדובר.
3. אני אנטי דתי בגלל שלעניות דעתי ה"דת" היא אחד ממקורות הרשע הגדולים בעולם. דווקא היהדות נמצאת במקום טוב בהשוואה לנצרות ובמיוחד לאסלאם אבל גם לנו לא חסר. אם לא הייתה דת בעולם היו הרבה פחות מלחמות והרבה פחות שנאה חסרת תכלית!
4. מה זה נאור? בן אדם בעל דעות ליברליות ומודרניות, בניגוד למרבית החברים פה.
1. אין דבר כזה "מסורת לא יהודית שלא בהכרח קשורה לפיקציה אלוקית". אם אתה אומר "שנה טובה" בראש השנה,
מתחפש (לקוף?) בפורים ומדליק נרות בחנוכה, אז אתה אדם דתי במובן מסוים, כי המקור של כל הפעולות האלו הוא דתי.
2. אני לא אפרט דברים פרטיים עליו. אני יכול להוכיח לך מהסרטונים שלו (אם תרצה) שהוא שקרן ושהוא לא ממש יודע אבולוציה. מעבר לזה אני לא אומר.
3. תסתכל על NuBemet שאתה כל כך מעריץ, זה אדם בלי שנאה?
אדם שמקדיש חלק נכבד מחיים שלו כדי להילחם ברבנים כמו זמיר כהן ואמנון יצחק - ולמה?
רק בגלל שהם טעו ואמרו ש"האבולוציה באה להראות איך נוצרו החיים". אוי, איזו טעות נוראית!
ולדפוק פטיש לרב פנגר בראש, בגלל שהוא טועה בנושאי מדע, הא? ממש "עולם בלי שנאה".
אתה לא יודע מה זה הדת היהודית. אם היית נותן לי הזדמנות להראות לך, אז הייתי מנסה, אבל לא נראה לי שאתה רוצה.
4. אני בעל דעות ליברליות ומודרניות, אבל עד גבול מסוים. בדיוק כמוך. רק שאצל כל אחד הגבול הזה שונה.
אצלך הגבול נקבע בראש, ואצלי הקב"ה עוזר לבנות את הגבול.
ועוד משהו בקשר לרב אמנון יצחק - הוא פשוט עושה ממכם צוחק, הוא לא לוקח אתכם ברצינות.
נראה לך שיש לו בעיה להביא טיעונים רציניים נגד האבולוציה?
הוא מעדיף לצחוק על התיאוריה המגוחכת הזו בפנים.
הנה תסתכל בסרטון הבא :
גם הרב זמיר כהן ו"הידברות" לא לוקחים אתכם ברצינות הם מעדיפים להשקיע את זמנם בדברי תורה.
חבל אחי היקר, אתה תפסיד את העולם הבא שלך בגלל הכופר הזה, חבל. אל תתפתה אליו.