כתב נושא: אחמדינג'אד הוא יהודי?!?!?!?  (נקרא 4428 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
אחמדינג'אד הוא יהודי?!?!?!?
« ב- : דצמבר 15, 2010, 11:19:46 »
עדן איסקוביץ

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : דצמבר 15, 2010, 11:25:59 »
בס"ד

לא, הוא לא יהודי כמו שהיטלר יש"ו שר"י לא היה יהודי. סך הכל יש לו שורשים יהודיים במשפחתו. 
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 15, 2010, 12:30:51 »
יימח שמו וזכרו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 15, 2010, 13:47:44 »
עם יהודים כמו ביבי אני לא אתפלא.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:58:02 »
עם יהודים כאלה מי צריך אויבים.

הכי עצוב הוא שלפי "חוק השבות" הוא יהיה זכאי לעלייה לארץ.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #5 ב- : דצמבר 15, 2010, 16:21:42 »
בס"ד

יהודים-אמיתיים הולכים ומתמעטים בעולם, ורובם-המכריע כבר כאן בישראל. יש לבטל את חוק-השבות, כי בעשורים האחרונים הוא הביא לפה בעיקר גוים.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 16, 2010, 12:54:40 »
הכי עצוב הוא שלפי "חוק השבות" הוא יהיה זכאי לעלייה לארץ.
הלוואי שינסה לממש את הזכות הזאת ולעלות לארץ.
ברגע שהוא ינסה הוא מיד יקבל אזרחות וייעצר...יוכל להישפט פה כאזרח המדינה...
שלא לדבר על איך שהשב"כ יחגגו עליו לפני זה.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #7 ב- : דצמבר 16, 2010, 13:44:35 »
הלוואי שינסה לממש את הזכות הזאת ולעלות לארץ.
ברגע שהוא ינסה הוא מיד יקבל אזרחות וייעצר...יוכל להישפט פה כאזרח המדינה...
שלא לדבר על איך שהשב"כ יחגגו עליו לפני זה.

בס"ד

לא, אתה דובר דברי-הבל דביליים, הגישה השמאלנאצית שלך מבדחת ומגוחכת ואידיוטית, אם הוא יעלה לפה, הבולשביקים הקומוניסטים-טוטאליטרים הבוגדים-המתבוללים האנטי-יהודים העמלקים יש"ו שר"י יכתירו אותו למלך, ב"זכות" אנשים כמוך שתומכים בנאצים יש"ו מהשב"כ שר"י שדם-יהודים נוטף מידיהם. אתה משתייך לאותם הפאשיסטים-הנוכלים הערב-רב הבוגדים-הבוגדניים יש"ו שר"י שתמכו בגירוש האנטישמי הנאצי האגרסיבי של יהודים מארצם "כי המדינה-החליטה". אתה אשכרה רוצה לעשות לו "משפט-הוגן"? איזו שנאה עצמית יהודונית קיימת בדור הזה, לא יאומן. בבית-המטבחיים הגדול בעולם אין מספיק סכינים לחתוך בבשרו הנאצי של החרא-המהלך הזה אחמדינג'אד הנאצי מכחיש-השואה יש"ו שר"י.    

בכל מקרה, ב"ה הוא והעם הנאצי-המתועב שלו (האירנים בני-המוות יש"ו שר"י) יושמדו בידי נשק-גרעיני במהרה בימינו אמן.    

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 16, 2010, 14:03:43 »
בס"ד

לא, אתה דובר דברי-הבל דביליים, הגישה השמאלנאצית שלך מבדחת ומגוחכת ואידיוטית, אם הוא יעלה לפה, הבולשביקים הקומוניסטים-טוטאליטרים הבוגדים-המתבוללים האנטי-יהודים העמלקים יש"ו שר"י יכתירו אותו למלך, ב"זכות" אנשים כמוך שתומכים בנאצים יש"ו מהשב"כ שר"י שדם-יהודים נוטף מידיהם. אתה משתייך לאותם הפאשיסטים-הנוכלים הערב-רב הבוגדים-הבוגדניים יש"ו שר"י שתמכו בגירוש האנטישמי הנאצי האגרסיבי של יהודים מארצם "כי המדינה-החליטה". אתה אשכרה רוצה לעשות לו "משפט-הוגן"? איזו שנאה עצמית יהודונית קיימת בדור הזה, לא יאומן. בבית-המטבחיים הגדול בעולם אין מספיק סכינים לחתוך בבשרו הנאצי של החרא-המהלך הזה אחמדינג'אד הנאצי מכחיש-השואה יש"ו שר"י.    

בכל מקרה, ב"ה הוא והעם הנאצי-המתועב שלו (האירנים בני-המוות יש"ו שר"י) יושמדו בידי נשק-גרעיני במהרה בימינו אמן.    
מאיפה בדיוק אתה ממציא את השטויות האלה לגבי מה שאתה חושב שזה הדעות שלי?
הדבר היחיד שדיברתי עליו פה זה לגבי השב"כ...שכן אני יודע שאם זה היה אפשרי הם היו חוגגים עליו. לידיעתך, עיקר העיסוק שלהם זה במחבלים ערבים....ובזכות איך שהם חוקרים מחבלים שנעצרים הושג הרבה מודיעין ונמנעו הרבה פיגועים ורצח של אלפי או עשרות אלפי יהודים.
והראית פה בורות מאוד גדולה גם בקשר לשמאל. למרות שאני ממש לא שמאלני, אני פועל עם היגיון, ומסתכל על דעות השמאל בארץ. יוצא לי גם דיי הרבה להתווכח עם שמאלנים. ואחמדיניג'אד....זה מישהו ששנוא גם בקרב השמאל. אפילו חלק גדול מהמוסלמים שונאים אותו....
ולגבי זה שכתבת שאני רוצה לעשות לו "משפט הוגן" - מבחינתי הפיתרון האידאלי זה שיקצצו לו את הגפיים בשלבים וללא הרדמה ובזמן שנשאר לו עד שימות מזיהום(כמה שעות עד יומיים בערך, לפחות על פי מה שאני יודע) שיסיעו אותו בירושלים(לא באיזורים של ערבים) בכלוב של קופים(בשביל ההשפלה). אבל לצערי ברור שדבר כזה לא יכול לקרות...ואני כתבתי מה היה קורה אם היו יכולים לעצור אותו בארץ.
ואני ממש לא מתומכי הגירוש("ההתנתקות"). אני אמנם בעד דמוקרטיה(שכוללת את שילטון החוק), ולדעתי דברים כאלה צריך לעצור באמצעים דמוקרטיים(למרות שזה עניין מאוד בעייתי, שלא היה איך), אבל אני ממש לא מתומכי הגירוש הזה.
 *הבהרה: כשאמרתי שאני בעד בדמוקרטיה, התכוונתי שאני בעד כל הרעיון של הדמוקרטיה, כולל "דמוקרטיה מתגוננת".

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 17, 2010, 00:09:58 »
אם ערפאת, אבו מאזן, דחלן, ג'יבריל רג'וב וזכריה זביידי היו כהניסטים, לא היה גבול לחייתיות ה"טיפול" של השב"כ בהם.

אך בגלל שהם רוצחי יהודים, השב"כ (וצה"ל) מגן עליהם בכל מחיר. אני רק מקווה שבפעם הבאה שהשב"כ מביא יהודיות
למחבלים (כמו, למשל, כשדחלן התארח במלון בים המלח, השב"כ הצמיד לו אבטחה כבדה מהיחידה לאבטחת אישים
והביא לו נערות ליווי יהודיות), יהיו אלה אנרכיסטיות כמו הילה צ'יפמן וסהר ורדי.
« עריכה אחרונה: דצמבר 17, 2010, 01:45:58 על ידי רון בן מיכאל »