שונות > פורום משוב

נעילת הודעות של כהנא צדק

<< < (5/7) > >>

DolphinBoy:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מרץ 14, 2007, 19:31:38 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 14, 2007, 16:31:05 ---
וכן אני מאחל שבת שחורה לכל מי שמחלל אותה בגאון בארץ ישראל!!!

--- סוף ציטוט ---

כהנא צדק, מה קורה כאן? אתה מקלל חברים בפורום שלנו? למרות שאתה יודע שאני מאוד מעריך כל מה שאתה עושה בשבילנו, דיבור כזה לא מקובל עלי.

אתה מנהל בפורום. מנהל זה מנהיג. חלק של התפקיד של מנהיג זה לקבל ביקורת. יש לדולפין ויש לכל חבר אחר את הזכות לבקר. אם הם חושבים שמשהו לא בסדר, יש להם את הזכות להביע את דעתם. בפורום האנגלי שלנו, חברים מבקרים אותי לעתים קרובות. ב''ה, הרבה פעמים הביקורת הובילה לשיפורים בארגוננו. אם תסתכל בתוכנית השאלות שלנו באנגלית, תראה ביקורת שם כל הזמן. אני לא מדבר על מרושעים כמו פופאי או רוני. עם זבל כזה, אתה יודע איך אני מגיב. אבל לפעמים יש יהודים, שהם לא בוגדים, והם לא מסכימים עם מה שאנו עושים. אז מה?

כהנא צדק, כנראה אתה לא מבין שגם דולפין מעריך את כל הדברים הטובים שאתה עושה. אפילו כש הוא התרגז, דולפין כתב, "....אין ספק שאתה משקיע פה המון ועושה עבודה רצינית...."

אין אף אחד בפורום הזה שלא מעריך את כל מה שאתה עושה. אז למה אתה כל כך רגיש כלפי כל ביקורת? אתה מנהל מצויין, אבל אתה לא מושלם. אף אחד לא מושלם חוץ מהקב''ה. אני עושה טעויות, אתה עושה טעויות, כולנו רק בני אדם. דולפין לא רצה לפגוע בך. הוא חשב שיש יותר מדי הודעות נעולות. אני לא יודע אם זה נכון. אבל יש לו את הזכות להביע את דעתו. גם יש לך את הזכות לחלוק על הביקורת שלו. אבל אם הוא צודק או לא צודק, בתור מנהל, אתה רוצה שכל החברים שלנו יהיו נוחים בפורום ובתנועה. בגלל זאת הצעתי לו לפתוח את ההודעות. למה לא?

בפורום האנגלי, כולם שואלים כל שבוע, "מתי חיים יעלה את התוכנית שלו?" שואלים זאת בפורום האנגלי הרבה יותר מאלה ששואלים בפורום העברי. אז מה? אסור לשאול?

כהנא צדק, אתה יהודי יקר. ואני יודע שיש לך אהבת ישראל אמיתית. ה"כהנא צדק" שמקלל יהודים טובים זה לא הכהנא צדק האמיתי. ראינו את הכהנא צדק האמיתי כש התנצלתי כמו גבר אמיץ. זהו הכהנא צדק שכולנו אוהבים. 

--- סוף ציטוט ---

כמה תגובות לכהנא צדק ולחיים.

לכהנא צדק: אני לא מחלל שבת בגאון כמו שאמרת! אין שום בית כנסת איפה שאני מבלה בלילות שישי ואני לא מעליב אף דתי אפילו שאני עובר עם המכונית בשבת ליד דתיים אני מכבה את המוסיקה עד שאני אתרחק מהם תתבייש לך שאתה סתם תופל עליי האשמות וקללות כאלה. ואהרון צדק אתה גם חיללת שבת וזה מראה כמה אתה צבוע.
ועוד משהו אני לא "מתערב לך בניהול" אני מבקר אותך כמנהל יש הבדל גדול בין השתיים ואם בן אדם לא יודע להתמודד עם ביקורת הוא לראוי להנהיג אנשים זו דעתי האישית
מה שהכי מצחיק זה שההערה קטנה על הנעילות שלך התפתחה לכזה אשכול ענק וזה רק בגלל הקריזות שלך אני בטוח שאם זה היה עז או האלקשי או דוקא_כך זה היה נגמר בתשובה אחרת כלפיי שהיתה מספקת אותי או משאירה אותי חלוק בדעתם אך מודע להסבר שהיה מספק אותי אבל אתה רק חושב שהכל מין תוכנית מזימה להפיל אותך או משהו חולני כזה אני לא יודע מה
ואתה יודע מה אני בכלל מצטער שהעלתי את זה עכשיו כי ברור שאתה לא הכתובת הנכונה אתה יודע לקבל רק שבחים וזה הכל כל השאר מוציא אותך מדעתך משום מה

לחיים: חיים אתה ממשיך להראות לנו עד כמה חכמה ספגת מגדול דורנו הרב כהנא אך אני מתחרט על האשכול הזה כי הוא מעורר ריב וויכוח לפעמים צריך לדעת לוותר למישהו חלש ממך ושתמע וואלה אולי הייתי צריך לוותר לכהנא צדק ולא להתווכח איתו כי הוא חלש בוויכוחים וממהר להתעצבן ולהתחמם אני אפנה מהיום להאלקשי או לדוקא כך והייתי ממליץ לכל מי שיש לו בעיה
עם כהנא צדק לא לכתוב זאת אליו כדי למנוע סכסוכים ומריבות כמו שהיו עכשיו פה בואו פשוט ניתן לו לנהל בדרך שלו וזהו כי הוא תורם זמן שכנראה אחרים לא יכולים או מעוניינים לתרום
וזה יותר חשוב עכשיו לפורום שהולך וגדל מכל דבר אחר וזהו. כולה אמרתי שהוא נועל יותר מדי אשכולות וזה כנראה היה טעות למתוח עליו ביקורת כי כל ביקורת עליו מובילה למהומה
ולכן אני חוזר בי מהביקורת שלי ומבקש מהפורום לסלוח לי על שהטלתי דופי במנהל כהנא צדק ושכולם יחזרו לשיגרה וזהו וחיים אני מבקש ממך סליחה אישית על הבלאגן.

דולפי

אלירן:
סליחה שאני מיתערב אבל דולפי אתה אשם קצת..ההודאת פתיחה של של האשכול הייתה מתכון בטוח למריבה לא רק אם כהנא צדק אלה אם כול אחד..נכון שכהנא צדק לא היה צריך לאיתרגז ככה אבל מה לעשות כול אחד ואופי שלו..

אני בטוח שלכהנא צדק אין שום דבר נגדך ואם הייתה פונה אליו בצורה יותר מכובדת הוא היה עונה לך גם בצורה מכובדת..

דולפי אחי על תיקח את זה קשה זה פשוט דעתי..

כהנא צדק!:
בס"ד
חיים אתה יודע שאני מעריך אותך אבל אני מצטער האמת על דולפין כואבת יותר ממה שזה ניראה, אני יורד עכשיו מזה שהוא קרה לי פה צבוע וכמובן לא קרה את ההודעה שלי בקשר לשבת (מילא אני רגיל כבר) ואת החשבון מישהו אחר יעשה לא אני בעניינים הללו.
דבר שני לא רק אני נדהמתי איזה פה הוא פתח פה עליי כמו "קקה של תיכוניסטים" השווה אותי לרוני! אחרי כל העבודה שלי פה!
ואחרי שאמרתי לו את האמת בנושא הוא החליט "לעזוב" שכמובן כולם הבינו את הטריק שהיה פה, והתגובות של "ילד שכועס על הוריו בורח מהבית ושוב חוזר" לא איחרו לבוא.
בנוסף לכל האשכול הזה נועד לתקוף אותי חד משמעית אני רוצה שהוא יביא לכאן כמו שהוא אמר ולא קיבלתי על זה תשובה שליש מהאשכולות הפורום שנעלתי לדבריו בנוסף הוא גם מתערב בניהול שלי שמקבל גיבוי מלא ובכל צעד אני משתף את עז, והמנהלים פה.
אז אני מבקש שהוא יביא אשכולות שננעלו ולא נתתי חופש ביטוי קדימה אני רוצה שליש אפילו 3 לא תמצא.
הוא גם הספיק כבר להעליב ולריב עם החבר הכי טוב שלנו פה ושמו בייקר שזה גולש מספר 1 בפורום פה!
ועל זה אני לא ישתוק הגיע הזמן להעמיד אותו במקום כי עליי ועל עוד כמה אנשים פה נמאסה ומאוסה ההתנהגות הזאת של התקיפות הקללות והברבריות.
ועכשיו אל תחזור כמו תקליט שבור "הכול שקרים, אתה נועל סתם! וכו' "
כי אישית עליי זה לא עובד וגם על עוד הרבה פה וכולם רואים זאת, והכי חשוב אני מקבל כל יום ביקורות ממשתמשים מעז קיבלתי ביקורות זועמות יותר שמחות ועמדתי בכולם יפה, אבל כזאתי בחיי לא קיבלתי שקרים על גבי שקרים שכולם רואים אותם!

DolphinBoy:

--- ציטוט של: underground על מרץ 14, 2007, 19:51:04 ---סליחה שאני מיתערב אבל דולפי אתה אשם קצת..ההודאת פתיחה של של האשכול הייתה מתכון בטוח למריבה לא רק אם כהנא צדק אלה אם כול אחד..נכון שכהנא צדק לא היה צריך לאיתרגז ככה אבל מה לעשות כול אחד ואופי שלו..

אני בטוח שלכהנא צדק אין שום דבר נגדך ואם הייתה פונה אליו בצורה יותר מכובדת הוא היה עונה לך גם בצורה מכובדת..

דולפי אחי על תיקח את זה קשה זה פשוט דעתי..

--- סוף ציטוט ---

אתה צודק וטועה אחי

אתה צודק - אני אשם שנתת ביקורת על כהנא צדק
אתה טועה - יש לו משו חזק לאללה נגדי לא יודע מה בעצם אני כן יודע אבל לא משנה כבר מי שירצה לדעת שישאל אותי בפרטי וזהו

כהנא צדק!:
בס"ד
הגיע הזמן שתודה כבר בכל הסילופים והשקרים הללו, שום "שליש אשכולות" לא ננעלו, ואתה בא במטרה לתקוף כמו פעם שעברה ועובדה אפילו המשתמשים רואים זאת.
זה פשוט נהיה צמחיק מרגע לרגע.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה