חיים שלום אני מתגעגע כמו תמיד לפורום ותמיד שמח שנופל בחלקי לבקר בו כשמזדמן לי.
אני רוצה לציין שמי שעדיין מאזין לנו ולא נרשם לפורום פשוט מפסיד! מאז ימי הרב כהנא זצ"ל לא היה פתחון פה כזה לכהניסטים,
ומי שחושב שהוא ימצא כזה חופש ביטוי ללא צנזורה ולהשאר אנונימי באיזה אתר ישראלי בולשביקי טועה! אני מזכיר למאזיננו המצויינים,
שאנחנו אתר שמנוהל מארה"ב וחוקי מדינת ישראל לא חלים עלינו ולא ניתן לסגור או לצנזר אותנו באמצעות חוקי ישראל הבולשביקית.
ועכשיו לשאלותיי:
1. באחד הסרטונים השקריים שעשו עליך אתה אומר "צ'אדור השחור!" כמובן שהסרטון נערך בצורה מנוולת ומרושעת,
לכן רציתי לשאול אותך בהקשר למה אמרת זאת ומה זה בכלל "צ'אדור השחור"?
2. בהמשך לתשובתך לשאלתו של דולפיןבוי משבוע שעבר אני צריך להוסיף כחילוני (חצי לשעבר),
שסיגריות בתרבות החילונית בישראל מאוד מאוד נפוץ בקרב הצעירים, המצב בכלל לא כמו בארה"ב ששם זה נהיה דבר מגעיל,
אצלנו הנוער והחבר'ה הצעירים מעשנים כמו ארוּבּוֹת (chimneys) והרבה ממה שדולפין אמר לגבי תרבות המועדונים בישראל מוכרת לי בעצמי,
רוב הצעירים מעשנים בישראל, אני מעולם לא עישנתי ולא מעשן, למרות שניסו לשכנע אותי המון פעמים ולפעמים חיים הפיתוי היה מאוד חזק,
ובאמת ניסיתי כמה פעמים לקחת לריאות ושרף לי מאוד אז הפסקתי, אבל מי שחלש יותר ימשיך לסבול עד שיהנה מהסיגריות, זו ממש מגיפה בישראל כמו גם באירופה לדעתי.
מה היתה עושה ממשלה כהניסטית להלחם בתופעה הזו, האם להוציא מחוץ לחוק טבק יעזור? הרי אתה ודאי יודע מה קרה כשהיו חוקי היובש בארה"ב של שנות ה 30
זה לא מנע מאנשים להכין Moon Shine ולייבא מאירופה משקאות, להיפך חוקי היובש העלו משמעותית את הכנסות המאפיה, אז מה הפתרון לחיסול המחלה הזו?
3. זה רק למקרה שתחליט לענות על שאלה 2 במסגרת תוכנית וידאו:
האם יש לך כינוי בפורום האנגלי? מדוע אינך פעיל בו?
בברכת יישר כח,
עז77.